Elba Island Ferries

Elba Island Ferries passagerare och bil Färjebiljetter

Elba Island Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Elba Island Ferries segling till och från ön Elba ferry hamnarna i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina.

Bokning Elba Island Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Elba Island Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Elba Island Ferries biljetterna till och från Elba Island ferry hamnar i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Elba Island Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Elba Island Ferries biljetter till och från Elba Island ferry hamnarna i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen Elba Island Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Elba Island ferry hamnar i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Elba Island Ferries färjetrafik.

Om reser till Elba Island ferry hamnar i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina sedan boka en färja korsning med Elba Island Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Elba Island Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Elba Island ferry hamnar i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina färja hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Elba Island Ferries biljetter till och från ön Elba färja hamnar Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Elba Island Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Elba Island Ferries biljetter
till och från Elba Island ferry hamnar Piombino Porto Ferraio och Rio Marina online i förväg att åtnjuta den billigaste tillgängliga färja biljetten pris för att segla med Corsica Ferries, Moby linje eller Toremar Ferries.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Elba Island Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Elba Island Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Elba Ö

Ön Elba är endast 10 km från det italienska fastlandet och är den största av öarna i ögruppen toskanska och den tredje största av de italienska öarna.Dess särskilt milda klimat, olika dess 147 km kust och majestätiska skönheten i Monte Capanne bergen (1 019 m höjd) har gjort ett internationellt kända turistmål centrum.

Elba har dragit nytta av komfort och verktyg som tillhandahålls av teknik och civilisation utan att kompromissa med sina naturliga arv, landskap, havet och kusterna, berg och skogar.Det har inte tillåtit sina mycket gammal hamlets att bli bortskämda eller tullmyndigheterna av dess tusentals år av civilisation att förstöras.

I inställningen av en kristallin havet och sandstränder, gröna klyftor och hemliga eller ren rock ansikten är ön rikt på trevliga överraskningar.Det finns skumma skogar, platta landskapet och soldränkta fält där agave och prickly päron regera högsta.Det finns också små byarna vid havet, som ofta fortfarande hanterar att bevara deras antika användning som kvinnojourer för fiskare, och dem som ligger högst upp i Bergen, som påminner om pirat räder från ett avlägset förflutet.

Elba Island Holiday Resort

Skog till dolda hemligheter om högre skogen, vegetationen på Elba är generösa i färg, parfym och nyanser av ljus från olika blomstrande djurlivet i Medelhavet.Svamp, bark, blommor och kastanjer är lätt att hitta, och idealiskt livsmiljön för djur på ön kan lätt utforskas.Eller en kan bara njuta av ren luft och majestätiska skönhet som naturen så generöst gett till ön, kanske efter en smak av det lokala köket, som blandar maritima traditioner och vanligtvis toskanska tull.

Fri klättring på Elba kan besökare att testa sin förmåga som klättrare på rock ansikten på Fetovaia och Capo Sant'Andrea.

Ön Elba har många överraskningar i arkivet för älskare av fri klättring.På den stora västra udde, där de högsta bergen på Elba ska hittas, är klättring möjlig på de färdvägar som kännetecknas av FASI (den italienska fri klättring Association) instruktörer.Bakom Sant'Andrea, Monte Capanne torn över alla andra bergen på Elba, på en höjd av 1 019 meter.Mot Pomonte, kan fortfarande på crest i gruppen Capanne Monte di Cote (900 m) ses.Mot Marciana innehåller Monte Giove (855 m), med sina klippor och bisarra formulär, en av de mest spektakulära landskap på ön.

Även rock ansikten på Sant'Andrea kan vara klättrade.Informationen bör dock erhållas innan du planerar en stigning, eftersom det finns vissa perioder av året när denna typ av verksamhet är förbjuden att undvika att störa fåglar häckar det.

Mountainbike runt ön Elba är utmärkt, och har alltid varit en av den önskade destinationen för berget Cykling.Det komplexa nätverket av vägar täcker antika meddelande vägarna på öarna och under många år varit ett slags tempel för berget Cykling, till den punkt att professionella berget Cykling har tävlat för fotbolls-VM här.

Man behöver inte vara en stor professionell mountainbikecyklist att rida i toskanska skärgården nationalpark, omgiven av natur.Många av de vägar som lämpar sig för cyklar är också avsedda för oerfarna Cykling.Om du vill förbättra din mountainbike under din semester, finns det många kvalificerade centrum på ön tillhandahåller kurser och guidade utflykter.

Om du föredrar fortfarande kära gamla "racing" cykeln, kan du emulera dina hjältar genom att delta i Tour Elba.Efter avgår från Sant'Andrea, går vägen går mot Patresi, Chiessi och Fetovaia, nådde Marina di Campo, sedan fortsätter mot öster, passerar alla de mest berömda platserna längs kusten (Porto Azzurro, Rio nell'Elba, Volterraio, Portoferraio). Klättra upp till Marciana är det sista innan härkomst leder tillbaka ner till Sant'Andrea.

Havet paddling  på Elba kombinerar glädjen i upptäckt och utforskning med avkopplande och hälsosam fysisk aktivitet.Glida längs ytan av vattnet i en kajak: kan ni tänka er ett bättre sätt att upptäcka de många dolda överraskningar utanför den nordvästra kusten Elba?

Kajakpaddling sänker sinnet och stärker musklerna.Det finns dem som tar upp denna sport att meditera i ensamhet och dem som ser det som en riktig sport.Oavsett din motivation, ingenting i världen kan ge den nära och personlig kontakten med naturen som dessa gamla fartyg kan.Utflykter finns tillgängliga på Elba med hjälp av kvalificerade instruktörer, som kommer att hjälpa dig perfekt navigering och rodd tekniker hand i hand med natur, i en av de vackraste sträckor kusterna i toskanska skärgården.Du har inte väckts din egen kajak, det är inget problem: du kan anställa någon på stranden vid Sant'Andrea för några få euro.

Färja resor till Elba med bil, inleder till Piombino Marine, där två företag för navigering (Toremar och Moby Lines) ge färja tjänster till hamnarna i Portoferraio, blå porten och marina River.En snabb anslutning via bärplansbåt finns också, för den enda växlande transporten, än enstaka 20 minuter den fångar upp kabel, marina bråkdel av floden, fortsätter sedan för Portoferraio, där den anländer efter andra 15 minuters navigering.

Båtturer runt Elba

Oförstörd vikar, stränder som är övergivna även under sommarmånaderna, vegetationen bland införande av klippor nästan ner till water's edge.Utforska kusten Elba i båtar nära Capo Sant'Andrea, eller ännu längre bort, nådde kommer att ön Capraia, försiktigt tro genom swell av vattnet berika din semester med oförglömlig förslag och synpunkter.Det ger även möjlighet för dem som vill gå Snorkling och dykning.

Den fullständiga världsomsegling av ön, framställd i snabba båtar, varar för en hel dag och inkluderar ett stopp för lunch i en typisk ön restaurang.Resrutt omfattar många exklusiva tätorter, inbegripet Enfola, vackra stranden vid Forno och Calanova, med sin vackra strand av vita stenar.Mer livlig och vardagliga platser är också besökte naturligtvis inklusive Porto Azzurro, Portoferraio och Marina di Campo, där man kan shoppa eller besöka platser av kulturellt intresse.

Elba Ö

Ön Elba är den största återstående sträckan av mark från det antika systemet som en gång anslutna den italienska halvön till Korsika.Den norra kusten möter Liguriska havet. den östra kusten Piombino kanalen; den södra kusten Tyrrenska havet. medan Corsica kanalen delar västra spetsen av ön från angränsande Korsika.

Isle of Elba är en ö i Tyrrenska havet, 20 km från Piombino costal stad.Det är den största ön i ögruppen toskanska.Elba och andra öar (Gorgona, Capraia, Pianosa, Montecristo, Giglio och Giannutri) i toskanska skärgården är skyddade i nationalparken i toskanska skärgården.

Elba Ö är indelad i åtta kommuner, alla afferent provinsen Livorno: viktigaste är Portoferraio, den andra Campo i Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana, Porto Azure, Rio Marina och Rio i Elba, för totalt ca 30 mil livings, som ökar betydande under sommaren.

Klimatet av ön presenterar huvudsakligen Medelhavsområdet funktioner, gjort undantag för fjällstugor där vintrarna sträcka ut för att vara ganska kallt.Nederbörden är koncentrerade till autumnal perioden och resultatet ska vara tillräckligt återhållsamma.

Klicka här Boka Elba Island ferries  Elba Island Ferry Ruttkarta

 


Bästa tillgängliga Elba Island Ferries biljett pris gurantee

Bästa Elba Island Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Elba Island Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Elba Island Ferries till eller från Elba Island ferry hamnar i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Elba Island Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Elba Island Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Elba Island Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se kan du få levande Elba Island Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Elba Island Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från ön Elba ferry hamnarna i Piombino, Porto Ferraio och Rio Marina vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Elba Island Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här