Island Ferries

Island Ferries - Island passagerare och bil Färjebiljetter

Island ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för färjor som trafikerar till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line.

Bokning Island Färjebiljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Island ferry priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Island ferries biljetterna till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Island med färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Island Färjebiljetter till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med senaste Island färjorna passerar information och tidtabeller för alla avgångar till och våra detaljerade kartor rutt och staden från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer kommer hjälp du rita ditt Island ferry resa.

Om reser till Seysdisfjordur, Hirtshals Torshaven med Smyril Line boka en färja som passerar till Island här och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Island Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Island Ferries biljetter till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

 

Island Ferries
Biljett priser & bokning


Boka Island Färjebiljetter
till och från Seysdisfjordur Hirtshals och Torshaven med Smyril Line online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Island Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Island Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.

Mer om Island

Island  är ett land av extrema kontraster.

Island är en plats där fire and ice samexistera.Där mörka vintrar är förskjutna med sommarens midnattssol.Ett land där ökaraktär existens har sporrat en rik och levande kultur.Där ligger den stora, oförstörd naturen vid tröskel av en mycket moderna städer.En plats där en fredlig och progressiv befolkning lever i harmoni med ofta våldsamma naturkrafterna.

Island är en förbluffande vackra plats om du gillar konstiga och ödsligt landskap.

Eftersom det är så nära polcirkeln, varierar mängden dagsljus dramatiskt av säsongen.Solen anger kort varje natt i juni, men det få inte helt mörkt innan det kommer tillbaka igen.

I mars och September Dagjämningar, dagar och nätter är om lika långa, liksom på andra håll i världen.Om du går i December, är det nästan 20 timmar av mörker.

Sommaren är absolut den bästa tiden att gå, och även då turisttrafik är fortfarande milda.The midnight sun är en vacker syn och definitivt inte att missa.Det är lätt att förlora track of time när solen är fortfarande högt på himlen på 11.

Tidig eller sen vinter, men kan också vara förvånansvärt goda tider att besöka.I slutet av januari, sommartid är från om 10 AM till 5 PM, priserna är lägre än i högsäsong och snö-täckta landskapet är eerily vackra.

Isländska köket har förändrats mycket under de senaste årtiondena från omfattar huvudsakligen lamm eller fisk i vissa formulär eller andra som andra typer av livsmedel popularitet har ökat.En vegetarisk kost är mer besvärlig att upprätthålla men det finns flera vegetariska restauranger i Reykjavik och Vegetarisk rätter allmänt tillgänglig på andra restauranger.

Isländska gejsrar
Tydligt isländska livsmedel innehålla:
 • Harðfiskur, torkad fisk bitar äts som tilltugg med smör (även bra med coleslaw)
 • Skyr, en yoghurt-liknande mjölkkor produkt tillgänglig i smaksatt och ej smaksatt sorter över hela landet
 • Hangikjöt, rökt lamm och rökt lamm korv
 • Svið, besjöngs fårmjölk chef
 • Slátur, består av lifrarpylsa, en korv från slaktbiprodukter av får- och blóðmör som påminner om lyfrapylsa endast med den får blod blandas in.

Island är också berömda för sin whale kött, och är en av de få platserna i världen där det är möjligt att äta vikval.Valfångst har länge varit en tradition i Island, även om det har blivit en kontroversiell fråga under den senaste tiden.De flesta restauranger att borga för turister kommer att sälja whale kött, men om du känner lite mer äventyrliga vissa platser kommer att tjäna riven puffin med det om du frågar.

Island städer & städer 

Primära städer och orter i Icleand är:-

 • Reykjavik (REYG-ya-veeg) — Huvudstad i Island och är den största staden
 • Akureyri (Ahk-oo-rey-ree) — Huvudstad i norr och den största staden utanför sydväst 
 • Egilsstaðir (AY-yell-stath-er) — Main stad i öst, är några av det bästa vädret Island har att erbjuda 
 • Hafnarfjörður (HAP-nar-FYERTH-er) — Mysiga stad i utkanten av huvudstadsregionen
 • Höfn (HERP'n) — Main stad på sydöstra kust 
 • Húsavík (HOOS-ah-veek) – En av världens mest tillförlitliga whale tittar på webbplatser 
 • Keflavik (KEP-la-veek) – Platsen för den internationella flygplatsen, men också en intressant stad i sin egen rätt 
 • Ísafjörður (ESS-ah-FYERTH-er) – Största stad i West fjordar Island 
 • Selfoss (SEL-fos) – Södra Islands största stad, navet i regionen med jordbruket 
 • Stykkishólmur (STICK-är-hål-mur) — Main stad på halvön Snæfellsnes, gateway till öarna i Breiðafjörður 

De återstående kvittade delarna av Island är huvudsakligen hamlets av tre eller fyra farmsteads med stort avstånd mellan dem och nästa närmast hamlet.

Island

Island är inte ett mål.Det är ett äventyr.Resor till Island för att uppleva den fantastiska isländska naturen, skönheten i det kuperade landskapet och av det isländska folket kreativitet.Komma till Island för att njuta av din semester, eller hittar den perfekta inställningen för din konferens eller ditt incitament resa

Island erbjuder ett brett utbud av upplevelser för resenärer, oberoende av när du besöker landet.Varje säsong har sina egna unika charm och det finns alltid möjligheter att uppleva nya saker, Upptäck skönheten och mesmerized av färskhet och färger av natur.

Islands unika karaktär, en befolkning och företagsamma andan har alla bidragit till en dynamisk, ursprungliga kulturella scen.Från de gamla sagorna prisbelönta filmer är islänningarna en allmänhet skriva agerar, komponera, utformningen, målning och skulptera bland många intressen.

Trots sitt namn har Island förvånansvärt milda vintrar för ett land vid den latitud på grund av att uppvärmningseffekter av Atlantic Golfströmmen, särskilt då satte i jämförelse med den ryska.

Smyril Line driva en regelbunden passagerar- och bil färja schema mellan Island och Europa, och flera kryssningsfartyg gör också regelbundna besök till Island.

Smyril Line färjor till Island också ger en idealisk mini-cruise lösning för passagerare endast kunna njuta av en kort paus.

Klicka här Boka en färja till Island  Karta över Island

 


Bästa tillgängliga Island Ferries biljett pris gurantee

Bästa Island Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Island Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Island Ferries till eller från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Island Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Island Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Island Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Island Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Island Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Seysdisfjordur, Hirtshals och Torshaven med Smyril Line vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Island Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här