Nordirland färjor

Nordirland Ferries passagerare och bil Färjebiljetter

Nordirland Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Nordirland Ferries segling till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company.

Boka en Nordirland Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Nordirland Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Nordirland Ferries biljetterna till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company online med omedelbar bekräftelse.

Resa till Nordirland Ferries färja är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka ditt billiga Nordirland Ferries biljetter till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company online och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Nordirland Ferries passage och tidtabeller för alla avgångar till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Nordirland Ferries färjetrafik.

Om reser och Belfast Larne till Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company sedan boka en färja passage till Nordirland Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Nordirland Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company färja portar.

Jämföra, boka och betala mindre för Nordirland Ferries biljetter till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Nordirland Ferry
Biljett priser & bokning


Boken en Nordirland ferries biljett
till och från Belfast och Larne till Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färjan biljett pris.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Nordirland Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Nordirland biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Nordirland

Färjor  över Irländska sjön från Storbritannien till Larne eller Belfast i Nordirland.Alla operatörer som anges nedan erbjuda särskilda erbjudanden under hela året, och vissa erbjuder även genom biljettförsäljning med tåg och buss tjänster i varje ände.

Stena Line  erbjuder två typer av tjänsten från Port Belfast till Stranraer i Skottland, med upp till sex avgångar per dag.HSS Stena Voyager är en hög hastighet katamaran (det brukade vara den snabbaste färjan mellan Nordirland och England men är nu föremål för hastighetsbegränsningar) och Stena Kaledonien är en mer traditionell och långsammare färja.

Stena erbjuder även "järnväg och segel" biljetter med X1xannx1x tränar anslutningar till destinationer i Skottland från Stranraer.Järnvägsstationen ligger direkt intill ferry terminal i Stranraer.Du bör Observera dock att (av skäl som är oklart) Stena endast erbjuda 2 HSS avgångar per dag, och inte har samordnat sina segling gånger med X1xannx1x, så oavsett segling du får du sannolikt inför en lång väntan på Stranraer för ett tåg och framåt.

Belfast City Centre

Stena Line erbjuder också upp till tre avgångar per dag från Larne (tillgänglig från Belfast med tåg eller buss) till Fleetwood, nära Liverpool.

DFDS Norfolk linje erbjuda dagtid och nightime spårkorsningar Birkenhead, nära Liverpool.Finns stugor och måltider.

P & O Ferry segel färjor till Larne, från Troon och Cairnryan i Skottland.P & O har de snabbaste överfarter till fastlandet UK från Larne till Cairnryan i bara 1 timme på P & O Express och 1 hr 45mins på traditionella färjan.Larne - Troon vägen tar 2 timmar.

Isle of Man Steam Packet Ferry Company  segla linjetrafik mellan hamn av Douglas och både Belfast och Larne.

Städer & städer i norra Irleand 

Nordirland är hem till många städer och orter.Nedan är en lista över nio av de mest kända.Andra stadsområden listas på deras specifika county artikel.

  • Belfast ("mynningen av floden banken") – huvudstad och största stad i Nordirland.Det är också den näst största staden på ön Irland (efter Dublin, huvudstad i Republiken Irland), och femtonde största i Storbritannien.Ödelagda av mer än tre årtionden av paramilitära konflikt, Belfast har genomgått en renässans under de senaste åren och är nu en livlig och modern stad.Det har röstats igenom den fjärde bästa staden i Förenade kungariket för en Helgresor i Guardian/observatör travel awards.
  • Armagh — kyrkliga huvudstad i Irland. som innehåller både Irlands (anglikanska) kyrkan och romersk-katolska kyrkan i Irland har sitt säte.
  • Bangor – en vacker kustnära utväg i norr ner, hem till öns största marina och bra shopping.
  • Coleraine, belägen på floden Bann i County Derry, 5 km från havet och med en imponerande historia går tillbaka ända till Irlands tidigaste kända bosättarna, Coleraine är i dag en viktig inkörsport till området populära Causeway Coast.Coleraine är en utmärkt shopping stad och även har en större prestanda teater belägen vid University of Ulster i staden.
  • Derry, eller Londonderry ("Maiden stad") – den andra staden i Nordirland och Irland fjärde stad är värt ett besök för sin berömda sten stadsmuren (vilket datum från 1500-talet och är endast komplett stadsmuren i Irland). 
  • Enniskillen — pittoreska huvudsakliga staden i County Fermanagh, perfekt för att utforska sjöarna runt Lough Erne.
  • Lisburn och Newry – blev en stad som en del av drottningens Jubilee festen 2002.
  • Omagh — Ulster amerikansk folkmusik Park ligger här.Detta är en utomhus museum som berättar om utvandringen från Ulster till Amerika under 1700 och 1800-talen.

De flesta människor besöker har hört talas om de olika lojaliteter av Nordirlands folk.Men är folket i Nordirland till en resenär vänliga och varm mot besökare.Du får en känsla av att folk vet lojaliteter varje andra, men att en resenär det kan vara svårt att fastställa (minst förrän efter den andra pint Guinness). 

Nordirland

Nordirland består av 26 distrikt, som härrör från stadsdelarna Belfast och Londonderry och grevskapen i Antrim, Armagh, ned, Fermanagh, Londonderry och Tyrone.Tillsammans kallas brukar de Ulster, även om territorium inte omfattar hela gamla provinsen av Ulster.

Nordirland  har haft många konflikter mellan några av de människor som bor där.Unionister, som mestadels protestantiska, vill Nordirland bo en del av Förenade kungariket.Nationalisterna, som mestadels katolska, vill Nordirland att lämna Förenade kungariket och har hela ön USA som ett land, under rule för Irland.Vissa människor vill inte ansluta sig till Republiken Irland eller förblir en del av Förenade kungariket.De vill i stället Nordirland är ett självständigt land.

Regelbunden färjetrafik  drivs av Stena Line, P & O och Steam Packet Company länk Nordirland till England, färja Irland och Isle of Man färdas till och från de norra Irleand hamnarna i Larned eller Belfast.

Stena Line också erbjuda en järnväg och havet färja och tåg biljett kombination som blir allt mer populärt med både lokalbefolkning och turister både.

Klicka här Boka en Nordirland färja

Nordirland karta


Bästa tillgängliga Nordirland Ferries biljett pris gurantee

Bästa Nordirland Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Nordirland färja biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Nordirland Ferries till eller från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Nordirland färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Nordirland Ferries biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Nordirland Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Nordirland Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Nordirland Ferries bil och passagerare Färjebiljetter till och från Belfast och Larne Cairnryan, Isle of Man, Liverpool (Birkenhead) och Troon segling med Stena Line, P & O Ferries eller Steam Packet Ferry Company vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Nordirland Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här