Sverige Ferry

Sverige passagerare och bil Färjebiljetter

Sverige ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för färjor som trafikerar till och från svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona.

Om reser till svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona sedan boka en färja passage till Sverige och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Sverige Ferry biljetter till och från svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Sverige färjor
Biljett priser & bokning


Boka Sverige Färjebiljetter
till och från svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona online i förväg att njuta av biljettpriset billigaste tillgängliga färja.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Sverige Ferry väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Sverige Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Sverige

The midnight sun, snowbound vintrar, köttbullar, sill, vikingar och Volvos, ABBA och the Hives - vad dina redan existerande begrepp om Sverige kan vara, ett besök här mångfacetterat land är bunden att både bekräfta och förbrylla dem.Även om du är osannolikt att hälsas vid stranden av människoskaror av mjöd-swilling berserkers i longships, är bevis på vikingarna och deras pillaging dagar lätt att hitta.

Resenärer i dag är mer sannolikt att vara slayed av visioner av pastorala skönhet - intensiv gröna landskapet, ogenomträngliga skogen, lilla röda stugor på avlägsna öar och överallt, Sveriges ökänt klart blå vatten.

Medan tradition råder på platser som Dalarna i den svenska heartland och Sami territorium upp norrut, mycket av buzzes Sverige idag med en mer modern energi.En våg av invandring under de senaste åren har lagt gnista och olika kulturella milieu.Städer som Stockholm, Göteborg (annars kallas Göteborg) och Malmö churn konsekvent ut kulturella föremål för en internationell publik (Tänk IKEA, H & M, Absolut Vodka). 

Stockholm Ferry Port, Sverige

Ön Gotland, ligger ungefär samma avstånd mellan Sverige och Lettland, är Sveriges mest rikt historiskt område men har också en hip part vibe.Resenärer kommer till Sverige så mycket för flash klubbar och banbrytande nya restauranger som de gör för vildmarken fotvandringar och besök på Dalahästen fabriker.

Att komma till Sverige med färja

Det finns många regelbunden färjetrafik Segling till och från Sverige.De flesta färjor är de mer lyxiga kryssningsfartyg färja men vissa är kommersiell frakt vferries med begränsad passagerare logi.

Belgien till Sverige
Från Ghent till Göteborg med DFDS Torline

Danmark till Sverige
Från Grenå till Varberg med Stena Line
Från Frederikshavn till Göteborg med Stena Line
Från Elsinore till Helsingborg med Scandlines och Sundsbusserne

Estland till Sverige
Från Tallinn till Stockholm (via Helsingfors) med Viking Line
Från Tallinn till Stockholm (direktanslutning) med Tallink 

Finland till Sverige
Från Helsingfors till Stockholm (via Åland) med Tallink Silja och Viking Line 
Från Nådendal till Kapellskär med Finnlines
Från Åbo till Stockholm (via Åland) med Tallink Silja och Viking Line 
Från Vasa till Umeå med RG Line

Lettland till Sverige
Från Riga till Stockholm med Tallink
Från Ventspils till Nynäshamn med Scandlines 

Litauen till Sverige
Från Klaipeda till Karlshamn med DFDS Seaway s

Tyskland till Sverige
Från Travemünde till Trelleborg med TT-Line
Från Travemünde till Malmö med Finnlines
Från Kiel till Göteborg med Stena Line
Från Sassnitz till Trelleborg med Scandlines
Från Rostock till Trelleborg med Scandlines och TT-Line 

Norge till Sverige
Från Sandefjord till Strömstad med Color Line 

Polen till Sverige
Från Gdansk till Nynäshamn med Polferries 
Från Gdansk till Viswith med Polferries
Från Gdynia till Karlskrona med Stena Line
Från Świnoujście till Ystad med Polferries

Ryssland till Sverige
Från Sankt-Petersburg till Stockholm med St.Peter Lin

UK till Sverige
Från Immingham och Tilbury till Göteborg med DFDS Torline

Saker att göra och se i Sverige

Expereince natur-  Från CSS norrsken att belyser luftrummet ovanför wilds av svenska Lappland, att de vita sandstränderna i söder – är det alla era att njuta av.

Den steniga kusten Sverige är prickade med tusentals små öar, några gröna och frodiga, andra klippig och karga.Det finns fem huvudsakliga ögrupper på den östra och västra sidan av landet, särskilt runt Göteborg och Stockholm.Branta klippor, rolling hills och smala dalar sitter side-by-side lugna sjöar och djupa vikar längs höga kusten på Bottniska viken.Detta är ett världsarv som ligger på den östra kusten av Sverige.

Längs Sveriges kust och dess skärgård många vattensporter att njuta av, inklusive yachting, kanot, kajak, Vindsurfing, kite ombordstigning och vattenskidåkning.För naturälskare, vilt och i synnerhet är förseglingar, sjöfåglar och sea life en behandling.

Svensk kultur -Kanske är Sveriges största export sin kultur och dess modernitet.Svensk design, musik, konst och litteratur är beundrade över hela världen.Att Sverige stansar sätt över sin vikt, historiskt och i modern tid, är i fråga om effekterna av sin kultur runt om i världen utan tvekan.

Ta Björn Borgs tennis spel: stoiskt, rock solid, med ett målmedvetet attityd och aldrig-säga-die lutning.Kanske beskrivande av svenskarna som människor.Men i stället för att analysera svenskarna kanske vi bör bara njuta och fira den ren showbiz ABBA, funktionalitet och estetik svensk design, fredspris av dynamite uppfinnaren Alfred Nobel och svensk folktro-inspirerade verk av Astrid Lindgren.Och mycket, mycket mer.

Som Ingemar Stenmark, mannen i några ord skidåkning legenden, besvarade kommentator Sport kritik av en av hans framträdanden: "Prova själv".

Svensk historia -Du kan upptäcka att Sverige var en stormakt i Europa på 1600-talet genom att besöka många vackert slott, palats och herrgårdar från perioden?Eller att 3 000 år sedan människorna i Tanum, nu ett världsarv, snidade skildringar av deras liv och tull på klipporna, kanske så att vi skulle upptäcka dem.

Lyckligtvis Sverige av föredömen är ytterst väl bevarat i historiska platser, museer, slott, palats och herrgårdar i och kring de stora städerna Stockholm, Göteborg, Malmö och ytterligare ett fält.

Värt att checka ut är den otroliga Vasamuseet i Stockholm som är ett museum byggdes runt fartyget Vasa världens överlever endast 1600-talet slagskepp som sjönk på sin jungfruresa i Stockholm.Museets byggnad, presentation av fartyget och dess artefakter måste ses man skall tro – oslagbar.

Gruvan Museum i Falun, Västmanland, är ett UNESCO världsarv, en ära som den delar med stad i Falun och homesteader ständerna.Det sitter på kanten av den stora Pit, platsen för en jätte cave-in 1687.Museet berättar om gruvan och de företag som drev det och det har fått den högst rankade från Michelin Guide.Och de borde veta.

Kalmar slott i östra Sverige, sitter på en udde som sticker i Kalmarsund. Det härstammar från 1300-talet och byggdes på 1500-talet.Slottet byggdes runt en hamn och blev snart "Nyckeln till kungariket" och en betydande defensiv fortifikation på sedan danska gränsen.Närliggande ligger "Ölandbron" en bro som tar till Ölands, som känd för dess soliga mikro-klimat, så som det är för att vara semestermål för svenskar och för dess unika flora och fauna.Det är också känd för sina otroligt välbevarat pre-Viking och Viking historiska platser.

Där är Vikingarna? 

Många turister från engelsktalande länder undrar där de kan se riktiga vikingar.Tyvärr har de inte varit runt i tusen år."Viking" är inte namnet på en separat stammen eller nation - det är helt enkelt det fornnordiska ordet för "sailor", "navigator av fjordar" eller "piraten" beroende på Etymologi.Medan de flesta svenska, norska och danska folket i dessa dagar inte var vikingar, men bofasta jordbrukare eller fiskare, vissa män (och i några fall kvinnor) anslöt sig till expeditioner handel, prospektering och piratkopiering, nådde så långt som dagens Kanada, Marocko och Kaspiska havet.Som den hedniska skandinaver var döpte runt AD 1000, minskade Viking räder.

Det finns fortfarande spår från vikingatiden, såsom runstenar och nedgrävning högar, överallt i Sverige.Några bra ställen att se Viking ålder artefakter är The Museum av nationella antikviteter ("Historiska museet") [68] i Stockholm, Gamla Uppsala i Uppsala och Birka och Adelsö strax väster om Stockholm.

Kulturarvet på vikingatiden har contorted genom historien - romanticized under 1800-talet, missbrukas av nynazister, men mer sanningsenligt re-enacted neo-hedningar och live-action roleplayers.De flesta svenskar är stolta över sina Viking rötter, även om de inte tar det på största allvar.

Världens Stinkiest fisk skålen! 

Äventyrliga diners kanske vill prova surströmming, som är (kustområden) centrala och norra Sveriges inträde i upprörande-livsmedel-of-the-world contest.Det är sill som jäst i en konservburk tills kan börjar bulge och nästan brister.Allt blir så stinkande att fisken endast ätas utomhus för att hålla det från stinking up kammaren, även om det har varit känt för intet ont anande besökare från andra länder för att "behandlas" till en inomhus surströmming upplevelse för mer intensitet.

Bad manners inte att anmäla (eller bjuda in) grannarna anses det innan en surströmmingsskiva, ett parti där delikatess konsumeras.Det påstås att det bästa sättet att komma över lukten är att ta ett djupt andetag det bara när du öppnar kan, att så snabbt som möjligt knock ut er illaluktande känsla.Surströmming säsongen toppar i augusti.

Sverige

Sverige  är den största av de nordiska länderna i norra Europa, med en befolkning på cirka 9.3 miljoner euro.Det gränsar till Norge och Finland och är anslutet till Danmark via bron Öresund.Östersjön ligger öster om Sverige, liksom i Bottniska viken, som skiljer Sverige från de flesta av Finland.

Sverige är bra för friluftsliv - skidor, skridskor, Fotvandring, Kanotpaddling, Cykling och berry-plockning beroende på säsong.Stockholm och Göteborg har stor nattliv och shopping möjligheter.De flesta städer har välbevarade preindustrial arkitektur.

Det finns gott om natur i Sverige, under sommaren Kungsleden i norra Sverige lockar massor av besökare som njuter av en ensam hike mellan stugor eller lägret platser i vackra bergen.

Svensk rätt (men inte vaktade av någon lag, endast av tradition) ger alla rätt att promenad över andra egendom, så länge du inte stör huset de bor i.Detta innebär att du kan gå segling eller Kanotpaddling och göra läger nästan whereever du vill.

Det finns ett antal populära färja linjer till Sverige tillgängliga från UK, Danmark, Finland, Tyskland, Norge, Åland, Polen, Estland, Lettland och Litauen.

Stockholm är den viktigaste hamnen i Sverige för färjan kryssningar, och de viktigaste destinationerna är Helsingfors, Åland och Turku i Finland, Tallinn i Estland och Riga i Lettland.Färjorna drivs med Silja Line, Viking Line, Stena Line, DFDS samarbetssystemen, TT-Line, Polferries, Scandlines och Tallink.

För att få de billigaste Färjebiljetter, försöka gå på en veckodag i lågsäsong, dela en fyra-bädd stuga med några vänner och använda alternativet "Pris jämför" nedan.

Semesterfirare tar sin bil till Sverige har ett stort antal alternativ via Tyskland och Danmark, med vidare färja överfarter till Sverige.Ett annat alternativ är en fast förbindelse över Öresund sundet mellan Danmark och Sverige som skär restider avsevärt.

Klicka här Boka en biljett för färja till Sverige

Karta över Sverige Ferry vägar


Bästa tillgängliga Sverige Ferry biljett pris gurantee

Bästa Sverige Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Sverige Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar för din valda Sverige färja till eller från svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Sverige Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Sverige Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Sverige Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Sverige Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och bok Sverige Ferry bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från svenska färja hamnarna i Stockholm, Göteborg, Varberg, Helsingborg, Kapellskär, Umeå, Trelleborg, Malmö, Strömstad, Nynäshamn, Viswith, Ystad och Karlskrona vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Sverige färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här