Tsugaru Kaikyo färjor

Tsugaru Kaikyo färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Tsugaru Kaikyo Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Tsugaru Kaikyo Ferries segling till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate.

Bokning Tsugaru Kaikyo Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Tsugaru Kaikyo Ferries priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tsugaru Kaikyo Ferries biljetterna till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Tsugaru Kaikyo färjor är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Tsugaru Kaikyo Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen Tsugaru Kaikyo Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Tsugaru Kaikyo Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Tsugaru Kaikyo Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Tsugaru Kaikyo Ferries erbjuder fantastiska priser till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Tsugaru Kaikyo Ferries biljetter till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate vid www.ferryto.se Tsugaru Kaikyo Ocean Road färjor

 

Tsugaru Kaikyo färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken Tsugaru Kaikyo Ferries biljetter
till och från färjan kommer hamnar i Aomori och Hakodate online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Tsugaru Kaikyo Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tsugaru Kaikyo Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Tsugaru Kaikyo färjor

Består av flera tusen öar, Japan är naturligtvis hem till ett omfattande nätverk av inhemska färja vägar.

Medan Japans fyra stora öar, Honshu, Hokkaido, Kyushu och Shikoku, hänger samman med varandra av broar och tunnlar, de flesta mindre öar kan endast nås med båt.Men även mellan de stora fyra öarna, färjor kan bli ett intressant, om inte särskilt snabbt alternativ till tåg, bussar och flygplan.

Tsugaru Kaikyo Ferry Port
De flesta inhemska färjor transportera personer, fordon och last.Medan kortare sträckor betjänas av små fartyg, kunna bära ett par bilar och några tiotals passagerare, är stora liners anställda på längre sträckor.

Större passagerarfartyg kan bära hundratals fordon och passagerare och är oftast utrustade med ett utbud av bekvämligheter såsom offentliga bad och restauranger.Vissa kommer nära att lyx liners.

På de flesta långväga färjor har passagerarna möjlighet att välja mellan tre klasser, 2: a klass, 1: a klass och särskild klass: 
2: a klass utan säng 
det billigaste alternativet 
Gemensamt utrymme med en matta eller tatami mats för att vila på.
2: a klass med säng 
normalt 20-40% dyrare än 2 klass utan säng 
Nya med om 4-12 bäddar.

Ocean Road hytter
1 klass 
vanligen två gånger kostnaden för 2 klass utan säng 
Rum med om 2-4 bäddar.
Särskild klass 
normalt 2.5 tre gånger kostnaden för 2 klass utan säng 
Rum med cirka 2 sängar.

Cyklar kan även tas till färjor.Som en tumregel är kostnaden för att väcka en cykel cirka 100 Yen för varje timmes resa.Så, 9 timmars resa, till exempel en cykel kommer att kosta cirka 900 Yen.

Fyra färjor (Virgo, Venus, Blue Dolphin, Esan 2000) är för närvarande i tjänsten på raden, totalt åtta turer varje dag.

Hakodate Ferry Terminal modern ljus-fyllda byggnad och Aomori Ferry Terminal imponerande terrass med sin panoramavy lägga till ännu mer färg Cruisin erfarenheter.

Kryssning destinationer Hakodate och Aomori har en mängd olika turistattraktioner inklusive Mt.

Hakodate och det Oirase området, och är också känd för läckra skaldjur tack vare sina platser omgiven av vatten.

Tsugaru Kaikyo Ruttkarta

Till skillnad från en långväga kryssning som ger Hotell-liknande tjänster, den linje som förbinder Aomori och Hakodate erbjuder en avslappnad Cruisin erfarenhet att tillgodose behoven hos passagerare som helt enkelt vill ha en trevlig resa med vänner, njuta av segling i en avslappnad atmosfär eller vila lugnt under 3-hr.40-min Ritt och avståndet är 113 km (70.2Miles)

Blå delfin
Ursprunget till namnet: namnet Blue Dolphin kommer från företagets färg Tsugaru Kaikyo Ferry kombinerat med delfiner i företagets logotyp, i reflekterande möjlighet att se delfiner på sträckan via Tsugaru sundet från April till maj.
Total längd: 136.6 m (448,2 ft)
Internationella gross tonnage: 14, låg
Passagerarkapaciteten: 586 människor

Ocean Road färjor
Hastighet: 20 knop
Fordonets kapacitet: 65 lastbilar eller 200 fordon i persontrafik 

Hund rum
Färjan har ett hund-rum och en kortlek med hund.Det är Japans första färjan har sådana däck, att tillåta hund ägare att njuta av den svalkande havsbrisen på resor med sina husdjur.

Fartyget erbjuder också en mängd ganska stuga alternativ och nya anläggningar som vanligtvis inte hittades på konventionella färjor, inklusive en baby rummet och ett pulver rum, med hänsyn till passagerarnas behov.

Ocean Road Dog rum

Detta fartyg är inte lika stor som Venus, men har välutrustade stugor och riklig faciliteter.

Virgo
Ursprunget till namnet: Virgo - jungfruolja gudinnan född av guden Zeus och gudinnan Themis.

Total längd: 134.6 m (441,6 ft.)
Internationella gross tonnage: 13, 400t
Passagerarkapaciteten: 580 personer
Hastighet: 20 knop
Fordonets kapacitet: 65 lastbilar eller 200 fordon i persontrafik

Ocean Road färjor

Andra klassens rum är rymliga och är perfekt lämpade för dem som letar efter en avkopplande resa.Skolor av delfiner kan ses från däck från maj till juli.

Venus
Ursprunget till namnet: dotter till Zeus och Dione, Venus var en Olympian och skönhet gudinna (grekiskt namn: Afrodite). Planeten med samma namn är känd som Morgonstjärnan eller Aftonstjärnan.

Total längd: 136.6 m (448,2 ft)
Internationella gross tonnage: 14, 400t
Passagerarkapaciteten: 590 personer
Hastighet: 20 knop
Fordonets kapacitet: 65 lastbilar eller 200 fordon i persontrafik

Ocean Road färjor
Tidigare användes som en långväga färja, detta är den största av linjens fyra fartyg och har enastående faciliteter.Passagerare kan välja bland deluxe hytter (för två personer), förstklassiga stugor (för fyra personer) och andra klassens rum enligt syftet med sin resa.
Deluxe hytter rekommenderas för par som söker en lyxig upplevelse, förstklassiga stugor är idealiskt för dem som vill njuta av en livlig resa med vänner eller anhöriga, och andra klassens rummen är perfekt för dem som önskar att resa i grupp eller individuellt vid lägre biljettpriser.

ESAN 2000
Ursprunget till namnet: fartyget inleddes 2000 följande på från driften av Esan tjänsten.Som dess namn (enligt "välsignade mountain") antyder, är berget rikt på välsignelser från naturen.

Total längd: 110.3 m (361.9 ft)
Internationella gross tonnage: 4, 700t
Passagerarkapaciteten: 78 människor
Hastighet: 17.5 Knut
Fordonets kapacitet: 30 lastbilar eller 70 personbilar

Ocean Road färjor
Detta är den nyaste medlemmen av färja flottan.Det har andra klassens rum bara och enkla möjligheter, men erbjuder en ren och bekväm atmosfär.Bästa tillgängliga Tsugaru Kaikyo Ferries biljett pris gurantee

Bästa Tsugaru Kaikyo färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tsugaru Kaikyo Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tsugaru Kaikyo Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tsugaru Kaikyo Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Tsugaru Kaikyo Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Tsugaru Kaikyo Ferries.

Grupp, skola och Social Club Tsugaru Kaikyo färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Tsugaru Kaikyo färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Tsugaru Kaikyo Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Tsugaru Kaikyo Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Tsugaru Kaikyo Ferries Klicka här

 

Tsugaru Kaikyo färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Tsugaru Kaikyo färjor kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Tsugaru Kaikyo Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Tsugaru Kaikyo Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tsugaru Kaikyo färjor på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Tsugaru Kaikyo Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Tsugaru Kaikyo Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Tsugaru Kaikyo färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Tsugaru Kaikyo Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från färjan hamnar i Aomori och Hakodate.