Tunisien Ferry

Tunisien passagerar- och bil Färjebiljetter

Tunisien färja biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Tunisien Ferry segling till och från Tunisien ferry hamnar i Tunis och Sfax Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani.

Boka biljett färja Tunisien har aldrig varit enklare, jämföra alla Tunisien färja priser i realtid och boken billigaste tillgängliga Tunisien Ferry biljetterna till och från Tunis och Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani online med omedelbar bekräftelse.

Om reser till Tunis från Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani sedan boka en färja passage till Tunisien och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Jämföra, boka och betala mindre för Tunisien Ferry biljetter till och från Tunis och Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani på www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Tunisien färjor
Biljett priser & bokning


Boka Tunisien Färjebiljetter
till och från Tunisien färja hamnar i Tunis och Sfax Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno ferry Toulon eller Trapani online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Tunisien Ferry väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Tunisien Ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online använder du formuläret realtid färja bokning till vänster.

Mer om Tunisien

Tunisien är ett säkert och vänligt land i Nordafrika.Miljontals européer besöker årligen för att njuta av stränderna längs Medelhavet och tränga upp vissa antika kultur bland välbevarade romerska ruiner.

Tunisien kanske men en slank kil norra Afrika stora horisontella vidsträckta, men Tunisien har tillräckligt historia och olika naturliga skönhet att packa ett land många gånger sin storlek.

Med en kokplattor, sand-fringed Medelhavskusten, doft med jasmin och sea breezes, och där fisken på din tallrik är alltid färskt, Tunisien är främsta territorium för en enkel solen-sand-och havs-semester.Men bortom stränder, det är en spännande, underrated destination där olika kulturer och otroligt ytterligheter i landskapet kan utforskas i några dagar.

Tunis omdaning som ett ambitiöst moderna arabiska kapital, även om båda lång Osmanska och inte så avlägsen koloniala förflutna har fortfarande en kraftfull, påtaglig närvaro.

Tunis Ferry Port

I norr teem sjöar med pink flamingos, överraskande deep-gröna skogar stiga från kusten, och försiktigt rullande slätterna är prickade med oliv- och citrus träd.I söder, Sahara någonsin förtjusande sandstranden sträcka djupt i Afrika och traditioner av inhemska berberna framhärda.

Turismen spelar en stor roll i ekonomin men tunisierna är förvånad och överlycklig av oberoende resande.Även om cirka 7 miljoner turister anländer varje år, om inte du är någonstans i ett allomfattande Hotell i Hammamet, Sousse eller Jerba i juli, kommer du antagligen att undra om de 6,999,995 eller så andra är.

Visserligen finns det dyrbara lite som särskilt för dem som vistas utanför resorts, men det betyder inte att resa inte enkelt här.Du kommer att upptäcka atmosfäriska hotell som är rent koloniala swansongs, kaféer och restauranger där du kan gorge på Maghrebi Favoriter, plattor av hemlagad pasta eller perfekt bakverk till en bråkdel av priset på de i Italien eller Frankrike, och har ofta oslagbar historiska spännande RFR runt en fantastisk antika webbplats med bara du och spöken.

Landets kollektivtrafik är billig och pålitlig.Plus det finns nya raser av hotellägare, restauranger och butiksägare som har tagit sin ledtrådar från de exklusiva erbjudanden i Marocko och skapar ett ökande antal eleganta, atmosfäriska alternativ till kedjan monoliths och turist souqs – men i sann tunisiska stil de är både en smula mer tillbakalutat och mer överkomliga.Norra Afrika mest avslappnad och gästvänliga land visar bara sig vara den mest intressanta.

Den stora majoriteten av besökare till Tunisien huvudet rakt för orterna i Hammamet, Cap Bon och Monastir, men det finns mer i landet än sandstränder och fina blå Medelhavet.Här är några höjdpunkter:

 • Sidi Bou sade : En översta byn på underbara cliff som med utsikt över Medelhavet med branta kullerstensgator klädda med vit-tvättas hus inramade av ljus blå fönstret ampel.
 • Ksar Ghilaine : En öken oas på kanten av de stora västsahariska sanddyner, ta en Kamel åktur för dagen och gå vilse i den ren magnifika denna ärorika, guld-färgad havet av sand.
 • Södra Tunisien Ancient berberspråk byar : Södra Tunisien är fylld med skarp, vackra landskap med antika kulle berberspråk byar, multi-storied sädesmagasin och Troglodyt bostäder.Fascinerande att utforska, inte miste om lokala marknader när du går.Star Wars turer på detta område är också kul för fans.
 • Medinas Tunis, Sfax och Kairouan : Medinas är gamla murar städer, byggd av araber och turkar och är fortfarande idag.Warren-liknande gränder är fylld till brädden med butiker och hantverkare som arbetar mycket som de gjort i hundratals år.
 • Romerska ruiner av Karthago, Dougga och El Jem : Tunisiens Roman byggt monument bevaras bättre än många du hittar i Italien.Turer från anläggningarna tas ofta El-Jem, världens bäst bevarade romersk amfiteater.
 • Djerba : En härlig ö fylld med historia och en charmig stad, Houmt Souk med vackra arkitektur och budget hotell i gamla karavanserajer.Undvika zon som turist till varje pris om du inte är bara det att få en solbränna.

Andra Tunisien-Favoriter är:

 • Sahara -Den tysta, flytta sands av dina drömmar.Göra för Ksar Ghilane att se de stora, böljande sanddyner utöver.
 • Sidi Bou Saïd  -Bijou stranden av marinan är en perfekt plats att koppla av, promenad ner 365 stegen från byn för underbara vyer bland eukalyptus och pine
 • Jerba -En ö med erforderliga mjuka sandstränder och den charmiga, cobblestoned stad av Houmt Souk, samt en ensamstående fascinerande historia om etnisk mångfald
 • Bardo Museum -Hem till världens bästa insamling av romerska mosaiker samt en omfattande, vacker samling av statyer och brons arbete 
 • Lake Ichkeul  -Flamingos, herrons, hägrar och storkar: detta är fågelskådning bliss.Myrens noga gröna och blå är också hem för buffalo.


Tunisien har medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda vintrar.Besök är bäst på våren, mellan mitten av mars och mitten av maj, med varma (men inte bitande) temperaturer och vilda blommor som omfattar landsbygden.Somrarna är perfekt för stranden frolics, men detta är Tunisiens högsäsong, så förvänta sig priserna gå och publik norra européer på semesterpaket att ta över stränderna.Öknen är mycket för varmt på sommaren, och den bästa tiden att besöka Tunisien om du vill se de västsahariska sanddyner är sena hösten.November är när datum skördar har precis avslutat och några av musikfestivaler börjar, så den här gången är perfekt för att besöka öknen.

Tunisien

Tunisien är en eklektisk blandning av muslimska och sekulära, öst-möter-West, traditionella och progressiv, erbjuder en smak av den arabiska kulturen ännu bara ett stenkast från hemmet.

Med ett milt medelhavsklimat är det en åretrunt destination för dem som vill njuta av golf, simning, Dykning, segling, sola och andra stranden aktiviteter.Även i januari genomsnittliga dagtid toppar 16 C, stiger till 34 C i höjder av långa torra sommaren.

Tunisien har en jämförelsevis låg kostnad av levande, gör att besökarna till prov söta bakverk eller äta på färsk fisk till en bråkdel av kostnaden för liknande erfarenheter på andra håll.Hotell och lägenheter erbjuder hög standard till konkurrenskraftiga priser, gör din pund, dollar eller euro som sträcker sig långt.Ett annat övervägande är att Tunisien är socialt och politiskt stabila.Det accepterar jämställdhet mellan könen och välkomnar västinfluerade besökare med verklig värme.

Tunisiens kulturarv kan uppskattas i hantverk som erbjuds i de lokala souks.Besökare kan byteshandel över handen-graverade koppar och brassware, vävda mattor, handen-knutna mattor, dekorativa korgar, silke vävning och snidade mångsysslare.Blå och vit keramik och handmålade plattor gör underbara Souvenir.

Cathaginian, bysantinska, feniciska, romersk och Osmanska Empires har alla satt sin prägel på kultur och arkeologi i denna fascinerande land.Besök i Dougga, den feniciska hamn Utica Roman tempel, se resterna av romerska villor vid Bulla Regia, triumfbåge vid Haidra och vara förvånad över storleken på El Jem Coliseum.Bardo Museum nära Tunis ståtar med den största samlingen av romerska mosaiker i världen.

Från kusten, kan besökarna ta resor i Sahara i 4 × 4 fordon se spektakulära ökenliknande landskap och lär dig hur berberna överleva i denna ogästvänliga terräng.Besök en lokal by, rida en Kamel, smak färskt datum och se lokala shepards lever ett liv som litet förändrats under många århundraden.

Regelbunden färjetrafik till Tunis och Sfax  från Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani se till enkel och regelbunden tillgång till Tunisien från fastlandet för passagerare, bilar och frakt.

Klicka här för Tunisien Färjebiljetter

Karta över Tunisien


Bästa tillgängliga Tunisien Ferry biljett pris gurantee

Bästa Tunisien Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tunisien Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Tunisien färja till eller från Tunis och Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon eller Trapani, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Tunisien Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Tunisien Ferry biljetter Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Tunisien Ferry på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid ferryto.se Du kan få levande Tunisien Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken Tunisien Ferry bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tunis och Civitavecchia, Genua, Marseille, Palermo, Salerno, Toulon och Trapani på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Tunisien färja till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här