Blue Star färjor

Blå stjärnan färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Blå stjärnan Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Blue Star Ferries segling till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna.

Bokning Blue Star Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Blue Star Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så att du kan köpa de billigaste tillgängliga Blue Star Ferries biljetterna till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Blue Star Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Blue Star Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Blue Star Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor för väg och staden kommer att hjälpa dig rita resan Blue Star Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Blue Star Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Blå stjärnan Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnar i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna ferries hamnar.

Jämför, boka och betala mindre för Blue Star Ferries biljetter till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna vid www.ferryto.se Blue Star färjor

 

Blue Star färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken Blue Star Ferries biljetter
till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid att njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Blue Star Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att erhålla en blå stjärna Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om blå stjärna färjor

Blue Star färjor Företaget byggdes i November 1992 och består, tillsammans med/s Superfast Ferries Company, medlem i gruppen Attika.

Grekland-Italien vägar drivs av/s SUPERFAST FERRIES, medlem i ATTIKA grupp, erbjuder dagliga avgångar på Patras-Igoumeninitsa-Ancona och Patras - Igoumenitsa-(Korfu)-Bari vägar.

Blue Star färjor

Det tjänar både inhemska linjer från Pireus till Dodekaneserna och Cykladerna öar, samt internationella linjer, från Grekland till Italien genom den till Patras, Igoumenitsa, Korfu och Bari.Färjor mellan Grekland och Italien drivs av blå stjärnan färjor syster företaget/s Superfast Ferries

Blue Star färjor har en flotta på 10 färjor och tjänar Kos, Rhodos, leros, Kalymnos, Patmos, Astipalea, Symi, Telos, Nissiros, Lipsi och Kastellorizo.

Blå stjärnan fötter 

 • Blå stjärnan Delos
 • Blå stjärna 1
 • Blå stjärna 2
 • Blå stjärnan Paros
 • Blå stjärnan Naxos 
 • Blue Star Ithaki
 • Diagoras
 • Blue Horizon

Mycket regelbundna avgångar körs i Adriatiska havet mellan grekiska hamnar i Igoumenitsa och Patras, liksom den italienska hamn Bari.

Blå stjärnan Ruttkarta Blå stjärnan vägar

Blue Star flottan erbjuder överlägsen komfort på alla sina fartyg med luftkonditionerade hytter med tillgång till internet, ala carte restauranger, konferensfaciliteter och te och kaffe sällskapsrum, gåva affärer och boutiquer.

Den 1: a februari 2010 blev/s SUPERFAST FERRIES den första färja operatören i världen att införa en ny exklusiv stuga kategori kallas "Ren stuga". Från och med den 1: a April 2011 PURE finns även stugor på blå stjärnan Ferries fartyg.

REN hytter behandlas med en hypermodern process som renar luften och ytor, ger ultimat komfort för de känsliga för luftburna partiklar.Ledande astma och allergi läkare känner igen denna process som en effektiv lösning för dem som söker en fristad under resa hemifrån.

REN hytter finns på blå stjärnan 1, Blue Star 2 och/s Superfast XII med en extra kostnad av 5€ per säng, per sätt.Det finns ett begränsat antal LUX (2 bäddar) och A4 (4 bäddar utanför) ren hytter och de kan inte vara ockuperade på grundval av per säng.Alla andra typer av kabinen är fortfarande tillgängliga.

Last

Alla fartyg har sluten krets TV övervakning i garaget för förhindrande av skador eller olyckor.

Även för kylda lastbilar det finns elektriska sockets på 380 volt med 220 volt transformatorer, eftersom det inte är tillåtet att använda autonoma kyl mekanismer i området garage under resan.

Departementet last vid huvudkontor BLUE STAR FERRIES måste informeras i tid för transport av särskilda last.

En last anses särskilt när: 

 • höjden på lastbilen överstiger 4 meter.
 • bredden på lastbilen överskrider 2.6 meter.
 • maximal vikt per hjul axel överstiger 12 ton.
 • den totala vikten av lastbilen och dess last överstiger 40 ton.

Bygg- och jordbrukets maskiner transporteras endast om de har särskilt krävs hjulen.I alla andra fall måste de laddas korrekt transport fordon.

Priset kommer att överenskommas, när ett fax särskilda krav för frakten har skickats till Blue Star färjor Cargo institutionen.Bästa tillgängliga Blue Star Ferries biljett pris gurantee

Bästa blå stjärna färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Blue Star Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Blue Star Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Blue Star Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på blå stjärnan Ferries.

Gruppen, skola och Social Club blå stjärna färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med blå stjärna färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Blue Star Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Blue Star Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på blå stjärnan Ferries Klicka här

 

Blue Star färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Blå stjärna Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd Blue Star Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de blå stjärna Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Blue Star Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande blå stjärna Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Blue Star Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Blue Star Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Blue Star Ferries färjor för färja billigast biljettpriser till och från hamnarna i Pireus, Budapest och Thessaloniki ansluter du till Kreta, ö grupper av Kykladerna, Dodekaneserna och North East Egeiska öarna.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.