Caronte & turist färjor

Caronte & turist färjor bil och passagerarfartyg Färjebiljetter

Caronte & turist färjor biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Caronte & turist färjor som trafikerar till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina.

Bokning Caronte & turist färjor biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Caronte & turist Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa billigaste tillgängliga Caronte & turist färjorna biljetter till och från italienska fastlandet och Sicilien och hamn i Salerno till Messina online med omedelbar bekräftelse.

Så shopping om du letar efter en dags färja resa utomlands eller en semester brytning reser med Caronte & turist färjor är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Caronte & turist färjor bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Senaste Caronte & turist färjor passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Caronte & turist Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Caronte & turist färjor och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Caronte & turist Ferries erbjuder fantastiska priser till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Caronte & turist färjor biljetter till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina vid www.ferryto.se Caronte & turist färjor

 

Caronte & turist färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Caronte & turist färjor biljetter
till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Caronte & turist färjor väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Caronte & turist Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Caronte & turist färjor

Caronte & turist Färjor erbjuder reguljär färjetrafik överfarter mellan det italienska fastlandet och Sicilien från hamnen i Salerno till Messina.

I augusti 1999 tog företaget ännu ett steg framåt med införandet av Vestfold.Detta är ett fartyg av den senaste generationen med dubbla däck, större redovisade makt och högre hastigheter än de tidigare modellerna kunna bära 150 bilar och 25 ledade fordon.

Caronte & turist färjor

Caronte & turist S.p.A.flottan tillsammans med som Caronte & turist linjer s.p.a., har 17 fartyg alla för närvarande används på flyglinjen Messina – Villa San Giovanni, Messina – Salerno – Messina, Milazzo – Eolian öarna.Majoriteten av fartyg som byggdes i italienska fartyget varven mellan slutet av 70-talet och det tidiga ' 90s.

Alla båtar seglar på den Messina stegar, efter en senaste och genomgripande restyling, erbjuda våra kunder en alltmer effektiv och trevlig service.Restaurang, självbetjäning och Bar tjänster finns ombord.

De Cartour fartygen, alla senaste konstruktion, täcka Messina – Salerno väg, tre gånger en dag per rutt.Snabb och bekväm, de tillåter frakt transportörer och turister att njuta av en säker och avkopplande resa.

CAROUNTE & TURIST Länkar Messinasundet för fyrtio år.I oktober 2001, i syfte att kringgå highway Salerno - Reggio di Calabria föremål för oändliga arbete för att modernisera, Caronte och turister Ferry båt, lansera ett banbrytande projekt "Motorvägar till sjöss" Länka hamn Messina till Salerno.

De öppnade den första snabba färja tjänsten "Cartour" från Messina till Salerno i ca sju timmar.Tjänsten färja som för närvarande omfattar dagliga avgångar och drivs med m/v Cartour Beta och m/v Cartour Gamma, med en hastighet av 25 knop, med en lastkapacitet av 800 bilar och 150 nyttofordon och rymma upp till 1000 passagerare.Ombord finns hytter, platser, bar och restaurang, Lekplats och butiker.

Caronte och turist Ruttkarta

Den 1 juli 2003 Caronte och turist Ferry båt omorganisera sin verksamhet, att ge respektive grenar nyligen shipping Caronte & turist SpA och sanktionera, således samman de två företagen.

Företaget grundades 2003 med fusion i det Caronte & turist Ferry Båt som har seglat mellan Messina och Villa San Giovanni sedan 1968.Den 07 oktober 2001 lanserades de första linjen mellan Messina och Salerno.Första skeppet på denna linje var Cartour.

Sedan introducerades 2006 Cartour Beta på flyglinjen Salerno Messina.Den 18: e November 2008 öppnades en tredje väg från Messina för Civitavecchia med Cartour Gamma, som tidigare tjänstgjort i Messina och Salerno väg.

 


Bästa tillgängliga Caronte & turist färjor biljett pris gurantee

Bästa Caronte & turist färjor biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Caronte & turist färjor biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Caronte & turist färjor bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Caronte & turist färjor biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Caronte & turist färjor biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Caronte & turist färjor.

Grupp, skola och Social Club Caronte & turist färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Caronte & turist färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärda Caronte & turist färjor grupp och tränare part färja passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Våra specialiserade Caronte & turist färjor grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.Mer information om gruppen färdas på Caronte & turist färjor vänligen Klicka här

 

Caronte & turist färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Caronte & turist Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärda Caronte & turist färjor frakt och last färjor bokningsservice till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Caronte & turist färjor linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Caronte & turist färjor kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Caronte & turist färjor biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Caronte & turist färjor bil och passagerare Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Caronte & turist färjor till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Caronte & turist färjor färjor för färja billigast biljettpriser till och från italienska fastlandet och Sicilien och från hamnen i Salerno till Messina. Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.