Keltiska Link Ferries

Keltiska Link Ferries bil och passagerare Färjebiljetter

Celtic Link Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Celtic Link Ferries segling till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare.

Bokning Celtic Link Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla keltiska Link Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Celtic Link Ferries biljetterna till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med keltiska Link Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Celtic Link Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Senaste Celtic Link Ferries passage information och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Celtic Link Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med keltiska Link Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Celtic Link Ferries erbjuder fantastiska priser till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Celtic Link Ferries biljetter till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare vid www.ferryto.se Keltiska Link Ferries

 

Keltiska Link Ferries
Färja biljett priser & bokning


Boken Celtic Link Ferries biljetter
till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska kommer soliga sydöstra Rosslare online i förväg på Ferryto.se och du alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Celtic Link Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en keltisk Link Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om keltiska Link Ferries

Keltiska Link Ferries ger person- och godstrafik för Rosslare och Cherbourg.Celtic Link Ferries är ett företag som ägs av irländska låga biljettpriser färja.

Celtic Link Ferries inrättades 2005 som en ny färja operation att möta den växande efterfrågan på en regelbundna och tillförlitliga transporttjänster för bilar, frakt och passagerare mellan Rosslare och Cherbourg.

Keltiska Link Ferries

Keltiska länk Resturant

Med 3 överfarter per vecka till och från Irland och Frankrike har resenärer nu ytterligare alternativ som komplement till befintliga färjetrafik för operatören.

Detta Luxuary fartyg ståtar med fantastiska bekvämligheter som inkluderar två barer, en biograf, en barnens fritids rum och fartygets stallar.

Keltiska horisonten är det senaste och snabbaste fartyget seglar mellan Rosslare i Irland och Cherbourg i Frankrike.Celtic horisont är det enda fartyget i Irland som seglar till Frankrike alla året runt.


Ombord på faciliteter inkludera 110 hytter, bar, restaurang, Bar, film och en butik.

Celtic horisonten har ett fantastiskt urval av stugor som omfattar 2 kaj utanför 4 kaj inuti och utanför hytter och för första gången Keltiska Link Ferries nu ger ett urval av sex kaj inom eller utanför hytter.

Celtic Link Ferries service och prissättning har utformats att tillhandahålla en låga biljettpriser, inga krusiduller, värde för pengarna.

Keltiska länk Deluxe stugaKeltiska länk 4 bädd stuga

Celtic horisonten har kapacitet för upp till 1000 passagerare, 200 bilar och upp till 120 transportfordon.

Rosslare Harbour
Rosslare Harbour ligger i Irlands magiska soliga sydöstra.Rosslare ligger i omedelbar närhet till några av Irlands mest framträdande platser inklusive Irlands huvudstad Dublin, den medeltida staden av Waterford eller andra nära av pittoreska platser inklusive Kilmore Quay i Wexford eller Brittas Bay i Wicklow

Cherbourg
Cherbourg är en av Frankrikes vackraste platser.Det är i närheten till vackra platser som Mont Saint Michelle eller Paris.

Paris har några av världens mest spektakulära artefakter inklusive Eiffeltornet Käken släppa eller mystiska Louvre art gallery.

Gruppresor med keltiska Link Ferries
Om du letar efter för att göra en bokning för 10 eller fler mul passagerare du kanske eligable för vår keltiska Link Ferries grupp specialpriser.

Celtic Ruttkarta

 


Bästa tillgängliga Celtic Link Ferries biljett pris gurantee

Bästa keltiska Link Ferries biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Celtic Link Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Celtic Link Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Celtic Link Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Celtic Link Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Celtic Link Ferries.

Grupp, skola & Social Club keltiska Link Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med keltiska Link Ferries -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Celtic Link Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Celtic Link Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på Celtic Link Ferries Klicka här

 

Keltiska Link Ferries kommersiella fordon, frakt och last färjor

Keltiska Link Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Celtic Link Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de keltiska Link Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta det keltiska Link Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande keltiska Link Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Celtic Link Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med keltiska Link Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Celtic Link Ferries färjor för färja billigast biljettpriser till och från hamnen Cherbourg i norra Frankrike och Irlands magiska soliga sydöstra Rosslare.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.