Corsica Ferries

Corsica Ferries bil och passagerare Färjebiljetter

Corsica Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Corsica Ferries segling till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från italienska hamnarna i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia.

Bokning Corsica Ferries biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla Corsica Ferries priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga Corsica Ferries biljetterna till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och italiensk portar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med Corsica Ferries en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Corsica Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för Corsica Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från italiensk portar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia inklusive information på färjan portar och användbara turistinformation om destinationer kan våra detaljerade kartor för väg och staden du rita resan Corsica Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Corsica Ferries och når din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Corsica Ferries erbjuder fantastiska priser till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från italienska hamnarna i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia färjor hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Corsica Ferries biljetter till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från italiensk portar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia vid www.ferryto.se Corsica Ferries

 

Corsica Ferries
Färja biljett priser & bokning


Boken Corsica Ferries biljetter
till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och italiensk portar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Corsica Ferries väg ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Corsica Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Corsica Ferries

Corsica Ferries hamnar finns i L'ille Rousse, Calvi, Ajaccio, Propriano, Porto Vecchio och Bastia.De kortaste vägarna är mindre än fyra timmar med en snabb båt ansluta Nice med Calvi och Livorno med Bastia.

Dessa två linjer är också de billigaste.En annan kort väg leda från norra Sardinien hamn i Santa Teresa di Gallura till Bonifacio på södra Korsika.Medmar används för att segla mellan Neapel och Porto Vecchio, men denna linje desn't verkar drivas längre.

Corsica Ferries

Corsica Ferries och Sardinia Ferries saluför namn som används av Corsica Ferries, ett Frankrike-baserade färja-företag som driver trafik till och från öarna Korsika och Sardinien.

Corsica Ferries är en färja företag som startade 1967 under namnet på Korsika linje med färjan Corsica Express tjänster.Sedan företagets anspråkslös start dess har vuxit till vad som idag är marknadsledande på Korsika och Sardinien som Corsica Ferries Sardinia Ferries.

Corsica Ferries är operatorn premier färja på västra Medelhavet transporterar mer än 1 miljon passagerare årligen ombord på sina färjor kör till och från Frankrike och Italien till Korsika, Sardinien och Elba.

Corsica Ferries driva 2 återvändande linjer från Italien till Sardinien och 10 återvända vägar från Frankrike och Italien till Korsika, med sammanlagt upp till 13 spårkorsningar dagligen.

Flottan består för närvarande av 14 fartyg.

De flesta av våra färjor till Korsika och Sardinien erbjuder trevliga stugor, barer, självbetjäning och a la carte restauranger, barnens Lekrum, swimming pool, solarium och butiker.

Korsika Ruttkarta

1996 Öppnas snabbt färjan Corsica Express flyglinjen Nice till Korsika.Snabb färjorna gjorde det möjligt att komma in på marknaden mellan det franska fastlandet och Corsica . En sådan snabb färja användes även mellan Italien och Sardinien.

Vår nya färja: Mega Smeralda

Fartyget, tidigare färg Festival, köptes från det norska företaget Color Lines kryssningar och bytt namn Mega Smeralda av Corsica Ferries.Det är 171.50 m lång och 28 m breda.Dess hastighet stiger till 28 knop.Efter upprustning i Wharf Megatechnica i Grekland det kan ta 2000 passagerare och 560 fordon.

Fartyget har 539 hytter och är bekvämt utrustade (restauranger, bar, konferensrum, barnens Lekrum, butiker osv). På grund av dess storlek är faciliteter och design Mega Smeralda flaggskeppet för våra rederiet.

Corsica Delux stuga

Sedan 13 juni 2008 har det seglade mellan Italien och Sardinien och sedan 20 juni 2008 också mellan Italien och Korsika.Mega Smeralda ger Corsica Ferries det fjortonde fartyget i dess flotta.

Mega Express färjan
Snabbt under dagen (upp till 30.5 knop), bekväma under natten (upp till 370 hytter) Mega Express färjan erbjuder dig alla bekvämligheterna av ett stort fartyg som kan ta upp till 2100 passagerare och 650 fordon.Njut av tjänsten ombord: a la carte-restaurang, Café, pizzeria / pasta, buffet, simning poolen, bar, TV-spel, butiker.

Classic Ferry

Våra klassiska ferries Korsika Victoria och Sardinien Regina erbjuder du kryssningar följande bekvämligheter: film, boutiquer, à la carte restaurang, Café, swimmingpool, trevliga sällskapsrum.

På grund av regelbunden och täta avgångar på Korsika Shuttle (Korsika Marina II) kan du välja från en mängd olika avgångs tider erbjuder flexibilitet för dina resplaner.

Corsica Resturant

Fartyget Sardinien Nova var den första gula färjan ansluta Livorno och Olbia.1987 Var flottan kompletteras med "Sardinien Vera".

Express-färjor

De snabba färjorna (37 knop) ta dig till Korsika och Sardinien på rekordtid!
Ombord hittar du en bar, ett café och en boutique.

De linjer som trafikeras av Grimaldi rader från Civitavecchia var också förmodligen upphör 2011.De flesta av våra färjor till Corsica och Sardinien erbjuder trevliga stugor, barer, självbetjäning och a la carte restauranger, barnens Lekrum, swimmingpool, solarium och butiker.

Corsica Ferry

2001 Infördes Mega Express Ferries som möjliggjorde olika nya linjer mellan Toulon och hamnar i Ajacco, Calvi, Ile Rouse och Bastia.

Under 2004 av alla färjerederierna genomfördes Corsica Ferries de flesta av passagerare till och från Korsika.2004 var också det år då flagg fartyget på företaget, Mega Express III var satt i drift på vägen till Sardinien.

 


Bästa tillgängliga Corsica Ferries biljett pris gurantee

Bästa Corsica Ferries biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Corsica Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla du betalar för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Corsica Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Corsica Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Corsica Ferries.

Gruppen, skola och Social Club Corsica Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Corsica Ferries -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Corsica Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice, erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja-satser.

Vår specialist Corsica Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppen färdas på Ferries Corsica vänligen Klicka här

 

Corsica Ferries nyttofordon, frakt och last färjor

Corsica Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Corsica Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från italiensk portar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu också kan erbjuda rabatterade färja fraktsatser till privata kunder som de vilja ta transitering skåpbilar på någon av Corsica Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Corsica Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Corsica Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Corsica Ferries bil- och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Corsica Ferries till över 1 200 färja flyglinjer i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, Östeuropa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Corsica Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från de franska hamnarna Marseille, Toulon och Nice och från de italienska hamnar i Savona, Genova, Livorno och Civitavecchia.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.