DBS kryssning Ferry

DBS kryssning Ferry bil och passagerare Färjebiljetter

DBS Cruise Ferry biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för DBS Cruise Ferry segling till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan.

Bokning DBS Cruise Ferry biljetter har aldrig varit lättare, vi jämför alla DBS Cruise Ferry priser i realtid som ger snabba offerter så kan du köpa de billigaste tillgängliga DBS Cruise Ferry biljetterna till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan online med omedelbar bekräftelse.

Så om du letar efter en dags shopping är färja resa utomlands eller en semester rast reser med DBS Cruise Ferry en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du DBS Cruise Ferry bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste DBS Cruise Ferry passage information och tidtabeller för alla passagerarfartyg segling till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer våra detaljerade kartor rutt och staden hjälper dig att rita resan DBS Cruise Ferry färja.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med DBS Cruise Ferry och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

DBS Cruise Ferry erbjuder fantastiska fares till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan ferries hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för DBS Cruise Ferry biljetter till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan vid www.ferryto.se DBS kryssning Ferry

 

DBS kryssning Ferry
Färja biljett priser & bokning


Boken DBS Cruise Ferry biljetter
till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda DBS Cruise Ferry väg, inbyggda boende och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att erhålla en DBS Cruise Ferry biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om DBS Cruise Ferry

Om du gör Transsibiriska till eller från Vladivostok, sedan dina möjligheter att få det och borta är ganska begränsad.Utan flyger till Peking, Korea och Japan, är det bästa att ta en färja i Östra Dream till Korea och Japan.

Detta är en perfekt start i ditt land resa hem om du bor eller arbetar i Japan eller Korea.

DBS kryssning Ferry

DBS Ruttkarta

Östra Dream , en sydkoreansk färja som drivs av DBS Cruise Ferry har införts, The Japan Times informerade.Färjan går igenom en last-passagerare väg vilka länkar Sakai i Tottori prefektur i Japan till Vladivostok, Ryssland och Donghae, Sydkorea.

Tottori syftar till att tjänsten kommer att öka inflödet av turister från Ryssland och Sydkorea kommer att "onsen" hot-våren resorts.Tottori kommer också använda tjänsten för att exportera vattenmeloner och skull.

Färjan kan bära omkring 450 passagerar- och frakttaxor.

Färjan "Östra Dream" byggdes 1993 och drivs av DBS Cruise Ferry, Seoul.Det startade sin verksamhet i juni 2009, och gör en resa mellan Sakaiminato (Japan), Donghae (Korea) och Vladivostok (Ryssland) en gång i veckan.


Mellan Sakaiminato (Japan) och Donghae (Korea) driver två gånger i veckan.

Fartygets längd är 140 meter, och den når en maximal hastighet på 22 knop i full hastighet.Färjan rymmer 500 passagerare, 66 fordon och 130 containrar.

Leken är utrustad med en restaurang, recreation room, spelet klubb, butik, nattklubb och bastu.

DBS östra Dream Resturant

DBS stuga

Det finns sex typer av rummen från 1: a klass Junior Suite (3 rum med 2 passagerare, utrustade med dubbelsäng och badrum). En 

Ekonomin klass "C" (4 rum med 20 passagerare och 1 rum med 104 passagerare med bolstrar och offentliga badrum).

DBS Standard stuga


Bästa tillgängliga DBS Cruise Ferry biljett pris gurantee

Bästa DBS kryssning Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga DBS Cruise Ferry biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda DBS Cruise Ferry bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande DBS Cruise Ferry biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka DBS Cruise Ferry biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på DBS Cruise Ferry.

Grupp, skola och Social Club DBS Cruise Ferry biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med DBS Cruise Ferry -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd DBS Cruise Ferry grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist DBS Cruise Ferry grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppen färdas på DBS Cruise Ferry vänligen Klicka här

 

DBS kryssning Ferry nyttofordon, frakt och last färjor

DBS kryssning Ferry kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd DBS Cruise Ferry frakt och last färjor bokningsservice till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de DBS Cruise Ferry linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-DBS Cruise Ferry kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande DBS Cruise Ferry biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken DBS Cruise Ferry bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med DBS Cruise färja över 1 200 färja linjer över hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj DBS Cruise Ferry färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från hamnarna i Vladivostok Ryssland och Donghae Korea och Sakaiminato Japan.Vi har också färja erbjudanden till mer avlägsna färja destinationer och mini kryssning destinationer som Irland, Holland, Italien, Spanien, Danmark och de grekiska öarna.