Fjord linje

Fjord linje bil och passagerarfartyg Färjebiljetter

Fjord linje biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Fjord rad segling till och från Hirtshals till Kristiansand och från Hirtshals Stavanger och Bergen och från Langesund till Hirtshals.

Bokning Fjord linje biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Fjord rad priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Fjord linje biljetterna till och från Hirtshals till Kristiansand och från Hirtshals Stavanger och Bergen och från Langesund till Hirtshals online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Fjord linje är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Fjord linje bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med de senaste Fjord radinformationen passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Hirtshals till Kristiansand och Hirtshals Stavanger och Bergen och Langesund till Hirtshals inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Fjord linje färja.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Fjord linje och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Fjord linjen erbjuder fantastiska priser till och från Hirtshals till Kristiansand och från Hirtshals till Stavanger och Bergen och från Langesund till Hirtshals ferry hamnar.

Jämför, bok och betala mindre för Fjord linje biljetter till och från Hirtshals till Kristiansand och Hirtshals till Stavanger och Bergen och från Langesund Hirtshals vid www.ferryto.se Fjord linje

 

Fjord linje
Färja biljett priser & bokning


Boka Fjord linje biljetter
till och från Hirtshals till Kristiansand och från Hirtshals Stavanger och Bergen och från Langesund till Hirtshals online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Fjord linje väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Fjord linje biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om Fjord raden

Fjord linje erbjuder frakt för alla typer av gods kombination av semi släpvagnar, bulk släpvagnar och andra däck gods.

Vi gör vårt bästa för att erbjuda dig en flexibel och skräddarsydd komfort ombord våra färjor.

Fjordline

Ombord kan du handla skattefria till bra priser, äta utsökt mat i en av våra 3 restauranger, slappna av och njuta av bra musik och underhållning.Anländer färska och avslappnad vid ankomsten i Norge.

Ombord på Fjord linje MS Bergensfjord färjan seglar flyglinjen mellan Hirtshals Stavanger (Risavika) och Bergen.

Färjan är en kombinerad passagerar- och frakttaxor fartyg med en stor erbjudande av restauranger, sällskapsrum och bekväma hytter.

Färja segel med kryssning gäster, bussar, bilar, husvagnar, motorhomes, motorcyklar och lastbilar.

Ombord på Fjord linje Express ta färjan från Hirtshals till Kristiansand i Norge på bara 2 timmar och 15 minuter.Färjan seglar med rättvis drag besökare, bussar, motorcyklar, bilar, husvagnar och motorhomes.

Fjord Ruttkarta
S äta
Grundläggande (Airplane centralort - ingår i biljettpriset)
Stor lounge på däck 2 med ekonomin säten med ett litet bord (som på ett plan). Centralort är reserverat under hela passage.Det är möjligt att köpa mat ombord i fartygets restauranger.Lämplig för gäster i rullstol.Passagerare måste resa med fordon med en maximal höjd på 1.95meter.

Hytter 
Det finns flera kategorier av stugor att välja mellan inbyggda MS Bergensfjord.

Alla stugor har badrum med dusch och toalett.De varierar beroende på storlek, rördelar och standarden från hytter för ekonomin att våra topp-av-the-line, Fjord-klass, som är bekvämt och lyxigt.

Vi har också särskilt utformade hytter för funktionshindrade gäster.Rökning är inte tillåtet i någon av våra stugor, som är belägna på däck 4 och 5.

Fjord hytter

C omfort (Komfort säte inklusive tabell på översta däck)
För de resenärer som vill ha en bekväm lounge med bekväma sittplatser runt ett bord.Sätena är i grupper om fyra, sex och åtta runt ett bord.Centralort är reserverat under hela passage.Det är möjligt att köpa mat ombord i fartygets restauranger.Inte lämplig för gäster i rullstol.

Komfort med allomfattande buffé (Övre däck)
För de resenärer som vill ha en bekväm lounge med bekväma sittplatser runt ett bord.Inkluderar en buffé med skandinavisk mat.Buffébordet kommer vara tillgängliga fram till 30 minuter före ankomst.Mineralvatten, öl, vin och kaffe ingår (ingen öl eller vin ingår i frukost). Centralort är reserverat under hela passage.Inte lämplig för gäster i rullstol.

Fjord Line Express har blue ribbon för korsa Atlanten med en medelhastighet på 44.6 knop (80 km/h). Skeppet seglar från April till September, upp till tre gånger dagligen mellan Hirtshals Kristiansand - bara 2 timmar och 15 minuter.

Ny kryssning färjor 
MS Stavangerfjord och MS Bergensfjord 

Fjord linje har startat en spännande resa.Två helt nya kryssningsfartyg färjor, MS Stavangerfjord och MS Bergensfjord, kommer att vara redo att tillmötesgå våra passagerare under 2012/2013.

I nya fartyg som har en dödvikt 3,900 ton och en total längd på 170 meter.Varje fartyg kommer att erbjuda 306 hytter, av vilka många kommer att vara sviter och rymmer 1.500 passagerare.Last däck kommer att ha kapacitet för 600 personliga fordon eller ett mindre antal i kombination med större lastbilar och last.

Det blir ett helt nytt koncept, med dagliga avgångar från varje port samtidigt, större fartyg med moderna faciliteter av alla slag, en mängd restauranger, kaféer och barer, shopping och helt nya underhållning begrepp.

På dessa sidor är du välkommen att utforska Fjord radens nya fartyg.Genom att presentera fartyg som hoppas vi ger dig en snabb inblick i vad som skall komma och hålla dig uppdaterad om framsteg.Vi ser fram emot att välkomna dig ombord 1.Oktober 2012.

Njut av resan och The Express färja till Norge i bekväma säten, äta en bra frukost, lunch eller middag och utnyttja uppgörelser i vår skattefria butik.

 


Bästa tillgängliga Fjord linje biljett pris gurantee

Bästa Fjord linje biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Fjord linje biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Fjord linje bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Fjord linje biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Fjord linje biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på fjorden rad.

Grupp, skola och Social Club Fjord linje biljett reservationer

Diskonterade gruppresor med Fjord linje -Ferryto.se erbjuder en dedikerad grupp för personlig och prisvärd Fjord linje och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Fjord rad grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på fjorden linje Klicka här

 

Fjord linje nyttofordon, frakt och last färjor

Fjord rad kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuder en personlig och prisvärd Fjord linje frakt och last färjor bokningsservice till och från Hirtshals till Kristiansand och Hirtshals till Stavanger och Bergen och från Langesund till Hirtshals.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av fjorden linje linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta Fjord linje kunden vård-teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Fjord linje biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Fjord linje bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Fjord linje till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Fjord rad färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Hirtshals till Kristiansand och Hirtshals Stavanger och Bergen och Langesund till Hirtshals.