Jämföra, boka och betala mindre för Färjebiljetter vid www.ferryto.se  

 

Resor, semester & uppdelning försäkring 


Uppdelning och återhämtningen försäkring . Vi rekommenderar att du tar ut lämpliga europeiska uppdelning omslag med vägassistans och reseförsäkring som även skulle omfatta alla medicinska kostnader som följd av olyckor.

Om du inte redan har fördelningen och återvinning försäkring eller om din befintliga försäkring inte täcker du ditt föreslår vi att du utnyttja Detta erbjudande som täcker du med mer än en vid vägkanten tjänst i både Sverige och EU.

Som en välkomstbonus Swinton erbjuder gratis UK och EU: S fördelning och återkrav omfatta Ferryto.se klienter för de första tre månaderna.

För uppdelning, återvinning och resor försäkring från Swinton, vänligen Klicka här .

Det är också ytterst viktigt att du:-

  • Kontrollera med ditt försäkringsbolag att du är försäkrade för att driva utomlands
  • Kontrollera om du behöver ett grönt kort / visering för det land du besöker
  • Kontrollera om du behöver en internationell körning tillåter
  • Bekanta dig med de länder som du besöker drivande lagstiftning
  • Serva din bil innan du lämnar Förenade kungariket och åtminstone kontrollera din olja och vatten
  • Kontrollera att ditt fordon uppfyller fordonet kraven i de länder som du kommer att besöka

För resor och semester försäkring Ferryto.se rekommenderar endast Columbus reseförsäkring . Deras försäkring kan kosta en eller två kilo mer än övriga försäkringsgivare, men de har den högsta nivån av skydd och de lägsta obligatoriska överskjutande samfinansiering i händelse av en fordran och detta gör Columbus Holiday försäkring bästa valuta för pengarna.Du erbjuds val att lägga till reseförsäkring när du bokar din biljett för färja i ferryto.se men om du föredrar att köpa direkt från Columbus vänligen Klicka här

 

Mer Information om uppdelning & Roadside Assistance

Familj med uppdelade bil

När problem gäller knackar, som du kommer att ringa: den billigaste den största eller skulle du plockar från utlandet? 

Uppdelning är en av de saker du köper men hoppas du aldrig behöver använda.Vid ett tillfälle när du hade beslutat att få några, valet var enkel: AA och RAC?De är fortfarande den mest populära, räknar 22 miljoner medlemmar mellan dem.

Nästa, grön flagg fick kommer, och på senare tid har en skock konkurrenter har gått med i, varje erbjuder att rädda du när saker får grim.Även kan du köpa en get-din-hemsida-paketet från din lokala stormarknaden.Priserna för många är temptingly hur: hur ds endast £25 för ett år täcka ljud?

Det finns uppgörelser ute och du kan bara välja whver billigast.Stanna upp och tänka om.När din bil conks, inte bara ska du någon att komma snabbt, också ska du dem vara en erfaren motor-fixer, väl utbildad och artig.

Så, att välja mellan – går du:

Den största?

Automobile Association har 15 miljoner medlemmar och 3000 patruller.Om du ring dem, är du garanterad en av egen personal i en fullt utrustad van.De har besvarat 100 miljoner pratbubblor till datum och personal är väl utbildade: de är även lärde att förklara vad som är fel med medlems bilar på ren svenska.Svarstiden är normalt 40 minuter, och 16 gånger av 20, de kommer har du på din väg inom minuter.Men den organisationen som en gång fakturerats sig "den fjärde räddningstjänst" (efter polisen, brand och ambulans) har minskat sin flotta av patruller av 500 under de senaste tre åren och har nu flyttat till minska dess antal natten patruller genom att ställa vissa undsättning personal att arbeta "jour" mellan 2 och 6 am. Att få en offert för Eurpean uppdelning och vägarna stöd från The AA var god Klicka här

Det med flera patruller per medlem?

Den regionala rådgivande nämnden har 1650 patruller för 7 miljoner medlemmar, så det har mer per medlem än någon konkurrent.Det hävdar en identisk 40 minuters typiskt svar och som dess patruller fastställa 16 av 20 fördelningar vid vägkontroller.Och precis som AA, om du bryter ned, du är lovade ett besök från ett RAC-man eller kvinna och inte någon från lokala garage.AA och RAC erbjuder liknande tjänstepaket och konkurrera kraftfullt med priset.

Det billiga?

Grön flagg kostar mindre att ansluta sig till än AA och RAC.Den har 5 miljoner medlemmar, många har registrerat via uppdelning försäkringar, köpte från artister som Tesco eller Saga.Det dsn't driva sin egen flotta av besättningen och fordon men det finns 160 lastbilar i Green flaggans färger, ägs och drivs självständigt.Den har 550 garage på dess böcker, som kan uppbåda 4400 bärgningsfordon.Hur snabbt kommer de anländer?Tja, om det tar längre tid än en timme, ger de du£10.Grön flagg säger det behåller sina pengar för 17 av 20 samtal, men inte säga hur många tenners det händer ett år.Låt oss kalla en annan så: du har en 3 av 20 chans väntan över en timme.Grön flagg har en knyta med över 20 översta försäkringsgivare.Så om du försäkra din bil med Sainsburys och köpa uppdelning omslag som en extra, ger grön flagg tjänsten.

Resten?

Det finns över ett dussin olika tjänster till varierande priser.De flesta motorfordonsförsäkring erbjuder nu uppdelning omslag som ett tillägg, ofta till låga priser.Läs finstilta innan du köper.Grön flagg fungerar för över 20 av de största försäkringsbolagen inklusive Zürich, Sheilas hjul och Sainsbury's.

Bör jag hålla fast vid den grundläggande tjänsten eller lägga ut extra för försättsblad-all, göra-allt för paketet?

När grundläggande omslag med AA kostar £34 för ett år men med alla-the-krusiduller fungerar på £172, det är en mäktig fråga.Men tack vare AAS och RACS fyra ut av fem vägarna korrigeringar, vi räkna att grundläggande omslaget är tillräckligt.Om du lita på din bil fullständigt för arbete och spel och regelbundet criss cross landet i det, tjänsten fullständig återhämtning är ett rättvist spel.I annat fall glömma det.


Kommer de alltid vända?

I stort sett, ja.Men Använd dem alltför ofta och du ska bära ut ert välkomnande.AA skriver till dig efter fjärde samtalet på ett år att varna att den kostnadsfria tjänsten löper ut efter det femte besöket.Från och med de kommer bara om du betalar en extra £95 per besök.De andra arbeta för att liknande begränsningar, även om vissa försäkringar-baserade scheman stoppa efter bara fyra pratbubblor.Grön flagg, säger dock den sätter ingen gräns på pratbubblor.

Om ett återkommande fel gör du bryta ned två gånger, kommer de flesta också vägra att uttala sig om det andra samtalet är inom fyra veckor efter först.

När är de mest trafikerade?

Den första veckan i januari.Tusentals återvända hem efter nyår avbrottet, trots djupen i vinter.

Kommer de ändrar ett hjul efter en punktering? Ungerska Silly George med hans ägare

Ja.Om du har rätt reservdelar, ska de göra det där och då.

Skulle jag sätta fel typ av bränsle i min bil, av misstag ?

AA och RAC kommer att bogsera du till en bilverkstad som kan tömma tanken och spola motorn.Men du måste betala den pågående kursen för reparationerna.

Kan jag ringa dem för hjälp efter en olycka?

Ja.De kommer att delta, men du kan förvänta dig ett lagförslag om de bogsera bilen.Du kan återta kostnaden från din motor försäkringsgivare.

Vad är den märkligaste uppdelning historien du vet?

George hunden (drivrutinspråk, rätt) tar priset här.Hans ägare kallas AA eftersom hennes bil inte startar.Patrull mannen märkt att bilens Startspärr chip, inbyggd i dess keyfob saknades.Och nyckeln hade vovve tänder varumärkena i plast toppen.Hade George, en ungersk Silly förtäring chip?AA mannen försökte ett experiment: han satte hunden i bilen.Kontrollera att tillräckligt med George ombord, motorn igång.En gång karaktär hade "tagit sin kurs", återförenades Startspärr chip med bil.Och George?Senast hörde vi, var han förlåter sitt äventyr.