Södra färjor

I södra Ferries bil och Ferry personbiljetter

La Méridionale Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för La Méridionale Ferries segling till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien.

Bokning La Méridionale Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla La Méridionale Ferries priser i realtid och boken de billigaste tillgängliga La Méridionale Ferries biljetterna till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien online med omedelbar bekräftelse.

Reser med La Méridionale Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du La Méridionale Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen för La Méridionale Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan La Méridionale Ferries färjetrafik.

Om resa med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med La Méridionale Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

La Méridionale Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för La Méridionale Ferries biljetter till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien vid www.ferryto.se La Meridionale färjor

 

Södra färjor
Färja biljett priser & bokning


Boken La Méridionale Ferries biljetter
till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, kommer Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien online i förväg på Ferryto.se och du alltid åtnjuta våra billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda La Méridionale Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en La Méridionale Ferries biljettpriset och boka din biljett för färja Vänligen Använd säkert online realtid färjorna bokning formuläret till vänster.

Om La Méridionale färjor

Södra driver en tjänst från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien.

CMN färjor sail 18 till 20 gånger per vecka mellan Korsika och fastlandet, 4 överfarter per vecka mellan Sardinien och fastlandet, 4 överfarter per vecka mellan Korsika och Sardinien.

La Meridionale färjor
T HAN PIANA
Fartyget är embarkeras via den bakre rampen.Om du har ett fordon, hjälper en besättningsmedlem dig att parkera på bildäcket.Vi inbjuder dig att ta något bagage och objekt som du kan behöva under överfarten med dig (toalett väska, varma kläder, mediciner, böcker osv.). 

På styrbord sida ger en rulltrappa tillgång till receptionen på däck 8.En hiss finns också.Purser och Maître d'hôtel hälsar dig det och kommer att leverera du med magnetiska kortet behövs till att öppna din stuga och kommer att förklara för er där det är beläget.Passagerare som reser i Pullman säten uppmanas också att incheckning i receptionen innan du fortsätter till Pullman Lounge.

Varje kväll, "Le Piana" restaurangen är öppen från 7 pm till 9.30 pm på däck 9.Vi erbjuder ett urval av korsikanska inspirerade rätter.Serveras vid bordet och beredda ombord av våra kockar, kommer du att kunna smaka alla smaker av "Ön Skönhet".

Om du letar efter ett snabbare alternativ är välja för "Le Palombaggia" Self service restaurang.Öppna från 7 pm till 10.30 pm, och ligger bredvid restaurangen, erbjuder en mängd olika rätter och produkter till mycket överkomliga priser.

För avkoppling eller underhållning har du ett val.På däck 9, "Le Figuier" Bar är öppen fram till 11 pm och på däck 10, "l'Arbousier" Bar är öppen under högsäsong bara.Dra nytta av terrassen under sommarmånaderna.
Vara vår gäst på Bio på däck 9, om 9 pm.Filmer visas kostnadsfritt.Andra passagerare kan också föredra att dra fördel av njutning av en överfart med en promenad längs Promenade däck (däck 10).

La Meridionale Resturant

Abuffet frukost serveras på "Le Palombaggia" Self service restaurang en timme före dockning vid hamnen.Få din fyllning av energi och njuta av njutningsfyllda fördelarna med vår buffé: bakverk, bröd, smör, korsikanska konserver, färsk fruktsallad, alla åtföljs av svart kaffe, mjölk kaffe, te eller varm choklad.

För passagerare som reser i stugor:
För 1, 2, 3 och 4 personer, din stuga är utrustad med alla faciliteter du kan behöva under passage: justerbar luftkonditionering, dusch, WC, Handdukar, dusch gel, soap, radio.Du hittar också två flaskor av korsikanska källvatten som företaget erbjuder.

GIROLATA
Du kommer ombord via en ramp vid aktern av fartyget.
Om du reser med ett fordon, guidar en besättningsmedlem dig till en parkeringsplats (på bildäcket på däck 4).

La Meridionale stuga
Ta med dig från din bil objekt i bagage som du kanske behöver under passage (toalettartiklar, varma kläder, mediciner, böcker,...).
Av säkerhetsskäl förbjuds tillgång till din bil efter avresan.

På däck 6 välkomnar Bar centrala (Main Bar) du fram till 11 pm och Bar Lido till midnatt (endast i säsong). Regionala tidningar finns tillgängliga kostnadsfritt.
Restaurangen på däck 6 öppnas varje kväll från 7 pm till 9.30pm.För en snabb bite, kommer du troligen välja självbetjäning restaurangen.Det öppnas från 7 pm till 10.30am och finns på däck 6.Självbetjäning Restaurangen erbjuder en mängd olika rätter och catering produkter från förrätter rätt genom att desserter.

För passagerare som reser i stugor:
För 1, 2, 3 och 4 personer är stugorna alla utrustade med dusch, toaletter, bad Handdukar, dusch gel och tvål.Du kan också njuta av, gratis, av en TV med de viktigaste nationella kanaler samt Canal +.
Du hittar också 2 flaskor av korsikanska källvatten som företaget erbjuder.

KALLISTE
Passagerare med fordon styrelse via en ramp vid aktern av fartyget, en besättningsmedlem guidar dig till en parkeringsplats på bildäcket.
Om du inte har ett fordon, styrelsen via mittgången.

La Meridionale stuga

Ta med dig från din bil objekt i bagage som du kanske behöver under passage (toalettartiklar, varma kläder, mediciner, böcker,...).
Av säkerhetsskäl förbjuds tillgång till din bil efter avresan.En hiss och trappor tar dig till receptionen.
När du anländer i receptionen Purser och Maître d'Hôtel kommer att ge dig en perforerade kort-nyckel som öppnar dörren till din stuga och förklara där kabinen är beläget.

Restaurangen på däck 5 öppnas varje kväll från 7 pm till 9.30pm.För en snabb bite, kommer du troligen välja självbetjäning restaurangen.Det öppnas från 7 pm till 10.30am och finns på däck 6.Självbetjäning Restaurangen erbjuder en mängd olika rätter och catering produkter från förrätter rätt genom att desserter.

För passagerare som reser i en stuga:
För 1, 2, 3 och 4 personer är stugorna alla utrustade med dusch, toaletter, bad Handdukar, dusch gel och tvål.Du kan också njuta av, gratis, av en TV med de viktigaste nationella kanaler samt Canal +.
Du hittar också 2 flaskor av korsikanska källvatten som företaget erbjuder.

CMN La Meridionale är en fransk färja aktör som kör färjor mellan Frankrike, Korsika och Sardinien.CMN grundades 1931 och började frakt linjer till Korsika 1936.

1998, På begäran av Transport Office Korsika, CML la Meridionale började persontrafik på ön, och ökade sina tjänster att inkludera färjor till Sardinien ett år senare.

La Meridionale 4 kaj
La Meridionale färjor, Girolata, Kalliste och Scandola har vänliga personal, kvalitet mat inspirerad av Corsica gjort och från färskvaror, korsikanska musik, rymliga hytter, en biograf och barer.

 


Bästa tillgängliga La Méridionale Ferries biljett pris gurantee

Bästa Ferries La Méridionale biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga La Méridionale Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda La Méridionale Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande La Méridionale Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka La Méridionale Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på La Méridionale Ferries.

Grupp, skola och Social Club La Méridionale färjor biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med La Méridionale färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd La Méridionale Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist La Méridionale Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor på La Méridionale Ferries Klicka här

 

La Ferries Méridionale nyttofordon, frakt och last färjor

La Méridionale Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd La Méridionale Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de La Méridionale Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de La Méridionale Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande La Méridionale Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken La Méridionale Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier även med La Méridionale Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj La Méridionale Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Marseille i Frankrike Ajaccio, Bastia och Propriano på Korsika och Porto Torres på Sardinien.