Pentland färjor

Pentland färjor bil och passagerare Färjebiljetter

Pentland Ferries biljett reservationer, färja tidtabeller och information till passagerarna för Pentland Ferries segling till och från Gills Bay i Caithness St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkneyöarna.

Bokning Pentland Ferries biljetter har aldrig varit enklare, jämföra alla Pentland Ferries priser i realtid och boka billigaste tillgängliga Pentland Ferries biljetterna till och från Gills Bay i Caithness St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkney online med omedelbar bekräftelse.

Reser med Pentland Ferries är en snabb, lätt och stress fritt sätt att få det och tillbaka igen.Boka du Pentland Ferries bil eller passagerare färjor biljetter med oss och njuta av mer valfrihet och flexibilitet.

Med den senaste informationen Pentland Ferries passage och tidtabeller för alla färjor som trafikerar till och från Gills Bay i Caithness till St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkney inklusive information på färjan portar och användbar turistinformation om destinationer hjälper våra detaljerade kartor rutt och staden dig att rita resan Pentland Ferries färjetrafik.

Om reser med bil, med din familj eller som en solo fot passagerare bok en färja korsning med Pentland Ferries och anländer till din destination uppdateras, avslappnad och glad.

Pentland Ferries erbjuder fantastiska priser till och från Gills Bay i Caithness till St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkney ferry hamnar.

Jämföra, boka och betala mindre för Pentland Ferries biljetter till och från Gills Bay i Caithness St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkney vid www.ferryto.se Pentland färjor

 

Pentland färjor
Färja biljett priser & bokning


Boka Pentland färjor biljetter
till och från Gills Bay i Caithness till St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkney online i förväg på Ferryto.se och du kommer alltid njuta av vår billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Pentland Ferries väg, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att erhålla en Pentland Ferries biljettpriset  och boka din biljett för färja säkert online, vänligen använd i realtid ferries bokning formuläret till vänster.

Om Pentland färjor

Pentland Firth passage till Orkney med Pentland Ferries.Överfarten tar ungefär en timme under vilken du kommer att segla genom Pentland Firth och till ögruppen Orkneyöarna.

Detta är den kortaste och snabbaste havet vägen till Orkney med din bil.Pentland Ferries Ltd erbjuder den kortaste överfart tid till Orkney för bilar och passagerare.

Pentland färjor

Rutten är den mest skyddade mellan Gills Bay i Caithness och St. Margaret's Hope, South Ronaldsay i Orkney att tillhandahålla ett mer tilltalande alternativ till resenärer som är osäker resa på havet.

Pentland färjor till Orkney 

Det nya ändamålet byggda katamaran, MV Pentalina, tog över den Pentland Firth väg från MV Claymore på hennes ankomst i Orkneyöarna.Katamaran kommer att ge en ännu snabbare service och en större lastkapacitet minska passage tiden mellan St.Margarets hopp och gälar Bay till under en timme.

Fartyget visar träder Needle Point St Margaret's hoppas byn i vyn.Den tredje största bosättningen på Orkneyöarna och den huvudsakliga bosättningen på South Ronaldsay St Margaret's Hope är en fredlig plats att bo och en bra utgångspunkt för många av attraktionerna i hela Orkneyöarna.

Pentland Ruttkarta
När du anländer vid St. Margaret's Hope är en tjugo minuters bil resa över de berömda Churchill barriers, tidigare italienska kapellet på fastlandet Orkney där du kan fånga färjorna till de yttersta öarna eller besöka platser som Maes Howe, Skara Brae och Ring Brodgar.

Hela överfarten finns det möjlighet att se ett brett urval av lokala vilda djur inbegripet sigillen, tumlare, killer valar, lunnefåglar och andra sjöfåglar.När du passerar Swona och Stroma se upp för vildlevande boskapen obebodda öarna på Swona, nu har erkänts som en separat ras efter lämnas ensamma på ön sedan 1974.

Som du ställer in från Gills Bay i Caithness kommer du se öarna Stroma och Swona på avstånd.

Både gemensamma tätningar och Gråsälar kan ses sola på stranden av Stroma och Swona och du får väl se den numera berömda viltlevande boskapen i Swona som lämnades för att köra vilda över trettio år sedan och är nu en erkänd ras.

När du passerar längs firth beroende på tidpunkten för året ser ut för tumlare, späckhuggare, delfiner och vikvalar.

Pentland tätningar

Mellan maj och augusti vid sällsynta tillfällen enorma basking hajar kan också ses klipporna löper längs öar är bebodda av stora antalet havsfåglar inklusive Tofslunnen, stormfåglar, kan stora labb, razor räkningar, sillgrisslor och Havssula för att bara nämna ett fåtal, ses kapsla, sömn och flyger runt under hela resan.

Pentland färjor historia 

Pentland färjor en familj är driva företag, som ägs av Andrew och Susan banker som etablerad verksamhet under 2001.Företaget äger för närvarande två fartyg, MV Pentalina och MV Pentalina-B.Företaget ägs MV Claymore 7 år innan försäljning i April 2009.

Pentland Ferries startades av dess nuvarande VD, Andrew banker i 1997.Han försökte starta en färja tjänst mellan Cromarty Firth vid Invergordon och Orkney.Det gick inte att generera tillräckligt frakt eller få en subvention, tjänsten var överges och fartyget som.

Bankerna erhålls känsla flyglinjen närsjöfart hade potential, även om det hade försökt och övergivna av Orkney Islands Council 1989, efter utdragna förhandlingar, leasingavtalet 99 år på gälarna Bay terminal, ca 3 mil väster om John o-krossgryn.Efter två års arbete förbättra webbplatsen, började Pentalina-B tjänsten i maj 2001, segla till St. Margaret's Hope.Bästa tillgängliga Pentland Ferries biljett pris gurantee

Bästa Pentland färjor biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Pentland Ferries biljettpriset och det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala för biljetten färja med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Pentland Ferries bil eller passagerare färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du för din biljett för färja, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Pentland Ferries biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Vänligen boka Pentland Ferries biljetter Klicka här

 

Rabatt färja gruppresor på Pentland Ferries.

Grupp, skola och Social Club Pentland Ferries biljett reservationer

Rabatterade gruppresor med Pentland färjor -Ferryto.se erbjuder en dedikerad personliga och prisvärd Pentland Ferries grupp och tränare part ferry passagerare bokningsservice erbjuder dig de lägsta tillgängliga färja tullsatserna.

Vår specialist Pentland Ferries grupp resor team kommer att säkra bästa möjliga resultat för dig och dina passagerare.Det enda kravet att kvalificera sig för rabatterade grupp resor färja skattesatser är att ert parti skall vara minst tio personer och reser samtidigt.För mer information om gruppresor i Pentland Ferries Klicka här

 

Pentland färjor nyttofordon, frakt och last färjor

Pentland Ferries kommersiella fordon & frakt 

Färja logistik erbjuda en personlig och prisvärd Pentland Ferries frakt och last färjor bokningsservice till och från Gills Bay i Caithness St. Margarets hopp och South Ronaldsay i Orkneyöarna.

Förutom att den erbjuder förmånstullsatser för kommersiella aktörer och haulers är Ferry logistik nu även kunna erbjuda rabatterade färja fraktsatser privata kunder såsom de vilja ta transitering skåpbilar på någon av de Pentland Ferries linjerna servad.För mer information och en omedelbar online offert för din nyttofordon färja passerar vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Pentland Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Pentland Ferries biljettpriser, kontrollera tillgänglighet, visa ferries tidtabeller och boken Pentland Ferries bil och passagerarfartyg Färjebiljetter vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive med Pentland Ferries till över 1 200 färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

Mer information finns svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här

 

Välj Pentland Ferries färjor för billigaste färjan biljettpriserna till och från Gills Bay Caithness St. Margaret's Hope och South Ronaldsay i Orkneyöarna.