Agios Constantinos färjor

Agios Constantinos passagerare och bilfärjor

Agios Constantinos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Agios Constantinos Alonnisos, Glossa och Skiathos.

Jämför alla tillgängliga Agios Constantinos ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Agios Constantinos bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Agios Constantinos, Alonnisos, Glossa och Skiathos med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Agios Constantinos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Agios Constantinos Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Agios Constantinos Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Agios Constantinos Alonnisos, Glossa och Skiathos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi offert du för din valda Agios Constantinos passagerare eller bil färja biljett, inbyggda boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

För att få en Agios Constantinos ferry biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Agios Constantinos

Byn Agios Konstantinos ligger en vacker kustnära byn på ett avstånd av 18 kilometer nordvästra till staden Samos, på cirkulära kustvägen till Karlovasi.Byn består av två bosättningar, Ano (övre) och Kato (lägre) brunkolsvärmeverket Constantinos.Byn räknar vissa 400 bofasta invånare, ockuperade inom jordbruket och, nyligen, turism.

I Ano Agios Κonstantinos finns det homonyma kyrkan som gav sitt namn till byn, kyrkan, liksom hela byn är dold i ett ganska tjockt trä.Nedre byn har byggts på 1800-talet och är bebodda året runt, medan den äldre övre som blir levande endast under sommaren.

De två bosättningarna är mindre än 500 meter långt ifrån varandra.Båda byar finns i en miljö med mycket aktuella vatten och frodiga vegetation.

I ändlösa olivodlingar som berör blå havet, i det utrymme där det en gång fanns berömda hamnen vid Fwkaion och Epiknimidion Lokron, återfinns Agios Konstantinos vackra kommun.

Agios Constantinos Ferry Port
HISTORIA 

Den nuvarande staden Ag.Konstantinos, är byggd på platsen där hittades på antikens tider i Dafnountas, sista västra staden i landet av Opountion Lokron.Staden var skyddad från långa murarna - ruiner som sparats på platsen "Isomata" - och var den viktigaste hamnen i regionen.Under osmanska dominans började de skapas runt ruinerna av antika staden olika bosättningarna.Viktigare än detta bosättningarna var: Vorlovou, Eulogias och Neochoriou.

1894, Efter de stora jordbävningar som drabbade regionen, Ag.Konstantinos förstördes och en hel del hus sänktes i havet.Ramar för återuppbyggnad som följde blev sedan en fantastisk layout av staden som organiserade för utrymmen med grön och rader av träd i alla centrala kustområdet längd.

Från 1960 var tillverkade riksväg Aten - Thessaloniki, Ag.Konstantinos var utvecklats i en av de rikaste stora byarna i Grekland.Från sedan tusentals turister besöker Ag.Konstantinos vid sommarperioden.Den grafiska torget Ag.Nikolaou med utomhus teater och urgamla plan, vattenlevande regionen av "Vromolimnis", den gamla kyrkan Ag.Konstantinos med bysantinska mosaiker, Ag.Taxiarchis av Agnantis och resort i Logou (för simning och fiske) utgör mainer sevärdheter denna region.

Agios Constantinos Village 

Tack vare den natursköna miljön, den frodiga vegetationen, härliga stränder och tillräcklig turistanläggningar som det erbjuder, lockar brunkolsvärmeverket Constantinos många besökare.Besökarna kommer att hitta flera alternativ för boende, både inom byn och i området runt.De traditionella restaurangerna och de natursköna krogar på seafront erbjuder trevligt lokala rätter och grekisk matlagning.

Besökare på platsen kommer att åtnjuta Simning vid stranden av avveckling, liksom vid de närbelägna stränderna i Kampos, Tsampou och Petalides, alla av dem med kristallklart trevligt havet.

Bortsett från de två bosättningar i byn, som är ganska vidsträckt, missa inte för att besöka ravinen av Aidona, en plats för hisnande skönhet; du vandrar längs ravinen, inom en fascinerande natur och du kommer få chansen att fancy att du lyssnar eller ens lyssna på söta Trillingar av natten stormar, efter vilken har döpts till platsen.

I byn, får du en gång också se kyrkorna i Panaghia, tillägnad Jungfru Maria och kyrkan brunkolsvärmeverket Constantinos.Om du känner som vandrade runt, kan du besöka den närbelägna sceniska lilla byn av Ambelos.Byn är ordnade i en sluttning och erbjuder en utmärkt utsikt.Det är också värt att se trevliga sten fontän, med kallt vatten.

Tre lokala religiösa högtider ("panighyri") äga rum i byn: på den 21 maj till brunkolsvärmeverket Constantinos, på högtiden Agia Triada (den heliga Treenigheten) och på den 15 August till ära av antagandet av Jungfru Marias ära.

Vid eventuella problem en lokal Medical Center och en polisstation finns i byn.

Tillgång till brunkolsvärmeverket Constantinos är mycket lätt genom offentliga bussar, kör regelbundet, och privat eller hyrda bilar och motorcyklar.De små porten av avveckling är tillgänglig för förtöjning av båtar och yachter.

 


Bästa tillgängliga Agios Constantinos ferry biljett prisgaranti

Bästa Agios Constantinos Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Agios Constantinos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Agios Constantinos färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Agios Constantinos färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Agios Constantinos Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta att agio Constantinos Ferries kundservice vård team på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Agios Constantinos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Agios Constantinos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive att agio Constantinos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här