Agistri färjor

Agistri passagerare och bilfärjor

Agistri passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Agistri till Egina och Pireus.

Jämför alla tillgängliga Agistri färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Agistri bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Agistri, Egina och Pireus med Hellenic samarbetssystemen färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Agistri Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Agistri Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Agistri Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor som trafikerar från Agistri till Egina och Pireus online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Agistri passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Agistri biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Agistri

AGISTRI , även kallad AGISTRI, är en liten, Tall täckta ö nära till Aegina i Saroniska bukten som ligger söderut från grekiska huvudstaden Aten.Den har en yta på om 13sq km, vilket gör den till den minsta av de Saroniska öarna.

Agistri är en tyst bakvatten på en ö, utan de bilar och med lite i vägen för nattliv utanför några Hotell i de största hamnarna i Skala och Mylos.Ön är hem för färre än 1000 personer med turist semester sängar för kanske 1 000 mer, och det har en enda huvudvägen omkring 10 km lång och inga bilar, bara en enda buss.

Agistri också mycket kuperad trots sin ringa storlek med ungefär hälften av ön täcks i fält av citrus och Oliver, och den återstående hälften insvepta i tät tallskog.

Agistri nås lätt från Aten hamnen i Pireus eftersom det ligger bara 22 nautiska mil utanför kusten och ca fyra nautiska mil sydväst om ön Egina.

Agistri Ferry Port
HISTORIA

Agistri gamla namn var Kekrifalia enligt "embellished chef".Agistri kallas av detta namn av Homeros som allierad Aegina Island i trojanska kriget (Iliaden, epos A', rap.B, vers 562). Thukydides (470-335 f.Kr.) och Diodoros (90-21 B.C.) hänvisar också till Agistri med namnet "Kekrifalia".

Utgrävningar har gjort att flera arkeologiska fynd av stort intresse som visar att ön var bebodd 2500 år sedan.
Agistri tillsammans med de omgivande öarna utgjorde kungariket Egina under den mytiska kung Aeakos.Flera områden är av arkeologiskt intresse som Megaritissa, Aponissos samt Kontari.Agistri, många gånger var genomgått inflytande av Aeginas tumultartade historien.

Längs västkusten och vid nära ytan av vattnet kan man se resterna av byggnader från perioden förkristna.
Under 1920-talet beboddes igen knappt Agistri men i perioden mellan 1940- och 1990-talet, Agistri var en av de få mindre grekiska öarna vars befolkning faktiskt ökade.Den officiella befolkningen idag bara 700 som når runt den 4.500 under sommaren.Fram till 1960 hade ön ingen direkt båt anslutning med Pireus.

1973 El infördes och sena 1970-talet byggdes en väg till Limenaria.Sedan 1981 har en liten 12 riktningarna buss drivs på ön reser mellan Skala - Milos - Limenaria.

Öns viktigaste produkterna har traditionellt varit pine resin (används för att göra retsina), olivolja, fikon, korn och frukt.Under den senare hälften av 1900-talet har dock ekonomin kommit till baseras på turism snarare än jordbruk.

Agistri stad

Megalochori (enligt "stora by" men kända vanligen som Milos) är den officiella viktigaste stad Agistri som det hus borgmästarens office.Detta är dock en blygsam by med förtrollande promenader genom sina små vindlande gator där du ser några av de äldsta husen på ön som alla har varit i samma familjer i många, många generationer.

I centrum är den kyrka i Agios Zoodochou Pigis som har sin namnsdag en vecka efter påsken när Milos och resten av Agistri kopplingar i två dagars firande med tjänster, parter, marknaden mässor – ett verkligt karneval känsla genomsyrar!
Staden tjänas väl med tavernor och barer i centrum och förbi kyrkan på väg som vindar ner till havet, kommer du också att upptäcka ett urval av hotell i alla har spektakulära vyer från sina balkonger över trädgårdar och i havet, med flera barer och äta platser.

Milos har ett urval av stormarknader och för dem som jagar ned perfekta gåvan att avspegla deras Agistri erfarenhet, finns souvenir butiker som erbjuder ett utmärkt val av traditionella gåvor.

Milos har sin egen hamn som har nyligen genomgått en omfattande, men ändå känslig modernisering och nu är ankomst punkt för den Egeiska Flying Dolphin tjänst som kommer direkt från Aten hamn Pireus till Agistri i endast en 45 minuters resa och även betjänas av öns egna Agistri Express flera gånger om dagen.

Det finns många äventyr att vara hade runt ön Agistri, gör dess närhet till Aten det en idealisk bas för ett besök i huvudstaden och vissa island hopping.Med avseende på tidpunkten är det lätt att besöka Aten för en dag och ta på platser såsom Akropolis, på marknaden vid Monastiraki och stadens museer.

Agistri ligger bara 40 minuter med båt från den antika teatern i Epidavros.Ta i Undervatten staden funna nära dess stränder, förundras antika teatern med sin fantastiska Akustik och simma, snorklar och kajak till ditt hjärta innehåll.Detta är en verkligt minnesvärd dag ut och ett mycket trevligare sätt att resa än alternativ av en varm buss resa via Aten!

Aegina är vår närmaste granne ön och mycket större än Agistri och dess pittoreska punkt är fullmatad med barer, kaféer och butiker.
Bara tio minuter Agistri till Aegina med våra lokalt ägda båt, Agistri Express, besök tempel Afaia och katedralen i Agios Nektarios som är den näst största ortodoxa kyrkan efter Agia Sofia.

Agistri är den minsta ön i Saroniska bukten gruppen av öarna som inkluderar Poros, Spetses, Hydra, Egina och Salamina.Det är möjligt att ta dagsturer till många andra öar i gruppen att lägga till en extra beståndsdel av äventyr till din semester.Returnerar samma dag är naturligtvis beroende på färja tidsplaner och ber polisen hamn eller på ditt boende bör förse du med korrekt och aktuell information.

 


Bästa tillgängliga Agistri färja biljett prisgaranti

Bästa Agistri Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Agistri.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Agistri färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Agistri färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Agistri Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Agistri Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Agistri färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Agistri vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Agistri och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här