Ajaccio färjor

Ajaccio passagerare och bilfärjor

Ajaccio passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ajaccio Marseille, Nice, Porto Torres och Toulon.

Jämför alla tillgängliga Ajaccio färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ajaccio bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Ajaccio, Marseille, Nice, Porto Torres och Toulon med La Méridionale, SNCM och Corsica Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ajaccio Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ajaccio Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ajaccio Färjebiljetter
med La Méridionale, SNCM och Corsica Ferries för färjor segling från Ajaccio och Marseille, Nice, Porto Torres Toulon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ajaccio passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ajaccio biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ajaccio

Ajaccio är Corsicas huvudstad och ligger på västkusten.Korsika ligger sydöst om fastlandet och är Medelhavets fjärde största ö och närmast Förenade.

I franska de kallar det "skönhet ö", och det är lätt att se varför: det är grön och frodig, finns det omkring tjugo bergstoppar som mäter högre än 2000 meter ovanför havsytan och massor av charmiga medeltida kulle byar.

Födelseplats för Napoleon, Ajaccio har en uppsjö av historia och erbjuder en hel del besökare från hela världen.Det finns ett konstant flöde av besökare till Ajaccio med sommarmånaderna är den mest trafikerade tiden på året.
Många Ajaccio stränder, liksom stadens rika historia rita tusentals besökare.

Det är stora anlöpshamnen för havet kryssningar i Medelhavet, och ett antal stora internationella kryssningsfartyg rader har deras fartyg ankaret här, oftast en eller två nätter.Det är också en av öns flera portar för färjor till och från fastlandet, Italien och dess ön Sardinien.

Ajaccio Ferry Port
Ajaccio historia

Korsika och Ajaccio resor har varit viktigt att sjömän och erövrarna i århundraden, börjar med det grekiska riket som kallade ön Lykaon, vilket betyder "vackraste."

Romarriket kom i Ajaccio 259 f.Kr., och oberoende republiker från fastlandet Italien styrde för nästan 2 000 åren efter detta.Republiken Genoa började dom ön i 1100-talet, och det var under denna tid som det massiva citadellet som dominerar staden byggdes.Detta är en av de huvudsakliga attraktionerna i en semester till Ajaccio som liknar enorma försvarsstrukturer som byggdes av den genuesisk på ön 's andra kusthamnar – de flesta framträdande Calvi och Bonifacio.

Staden är känd som födelseplats för Napoleon som föddes år 1769, samma år som den genuesisk var slutligen störtade och Ajaccio resa för erövringen avslutades.

Ajaccio centrum

De viktigaste centrumet av intresse för besökare är 1500-talet citadellet och regionen bara i väster och norr om citadellet.Denna region omfattar plats Bonaparte och renässansens katedralen, och fortsätter upp till plats Foch lite i norr.Observera att det var i denna katedral, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, att Bonaparte döptes (du kan fortfarande se marmor teckensnitt där det har hänt).

Centrum för Ajaccio bygger runt 1500-talet citadellet (fortfarande i militär användning, så inte öppna för allmänheten) och sprider väst och norr om citadellet i staden - denna del av Ajaccio inkluderar rum Bonaparte och renässansens katedralen, och fortsätter upp till plats Marechal Foch lite norr, och är den del som är av störst intresse för besökare.

Den gamla staden, runt rum Marechal Foch, har smala gatorna kantas av attraktiva, vanligtvis Medelhavsområdet, hus och är mycket pittoreska.Det är också här som du kan se (och besök om du är så benägna) napoleonbysterna födelseplats.Observera att det var i den oansenliga katedralen, Cathedrale Notre Dame de la Misericorde, att Bonaparte döptes.

Det finns ett stort antal kaféer, barer och restauranger runt Ajaccio, och det är i dessa att du hittar verkliga staden liv som Ajaccio verkar anta så väl som fastställs tillbaka avslappnad hållning.Plats Foch är framför allt en mycket populär plats att sitta under skumma träd och göra vissa människor tittar.Utmärkt ost och charkvaror är allestädes närvarande.Värt att sträva efter är även kokta al brocciu (en pasta dish) och fiadone (en typ av cheesecake); som båda använder ön ost brocciu.Bra är också lokal fisk och Fisksoppa, musslor och kalvkött med gröna oliver.

Andra Ajaccio stränder finns längs kusten på båda sidor av staden.Förmodligen den mest populära för en familjesemester till Ajaccio är Ricanto Beach, ligger bara en kort bilresa från centrum.En av öns stränder med en lifeguard, och har riklig parkering liksom toaletter och andra anläggningar.

Vill du skyddad laguner med stränder som är mycket avskild, resa norrut längs kusten så långt som byn Cargese omkring tjugo kilometer bort.Ajaccio resor till denna region erbjuder ett antal semesterbostäder som är generellt en-familjens hem och små villor.

Det finns också utmärkt dykning vägar längs kusten, särskilt norr om Ajaccio mot Scandola naturreservat och söder runt den charmiga seaside stad av Propriano där du kan se det högsta av flera genuesisk tornen på ön.Det är möjligt att klättra trapporna till toppen av det vackra tornet för fantastiska vyer över bukten och kust.

Turistinformation 
Ajaccio turistråd
3 Boulevard du Roi Jérôme, Ajaccio, Corsica
Tel: (04) 9551 5303.
Webbplats: www.visit-corsica.com

Shopping Information 
Många butiker i Ajaccio är elegant och dyra (priserna på nästan alla varor är högre än på fastlandet eller Italien) säljer designade franska och italienska märkesnamn.Konst och hantverk omfattar lokala målning, Läderföremål, keramik och trä snidning.Produkter grov, mestadels föda, ange varor görs på (och ofta exklusivt för) på ön.Korsikansk ostar och charkvaror är kända.

 


Bästa tillgängliga Ajaccio färja biljett prisgaranti

Bästa Ajaccio Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga La Méridionale, SNCM och Corsica Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ajaccio.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ajaccio färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ajaccio färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ajaccio Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ajaccio Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ajaccio färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ajaccio på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ajaccio och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här