Al Hoceïma färjor

Al Hoceïma passagerare och bilfärjor

Al Hoceïma passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Al Hoceïma till Almeria.

Jämför alla tillgängliga Al Hoceïma ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Al Hoceïma bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Al Hoceïma, Almeria med Trasmediterranea färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Al Hoceïma Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Al Hoceïma Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Al Hoceïma Färjebiljetter
med Trasmediterranea för färjor segling från Al Hoceïma till Almeria online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Al Hoceïma passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Al Hoceïma biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Al Hoceïma

Vår stad är belägen mellan majestätiska Rifbergen i norra Marocko och Medelhavet.Namnet Al Hoceïma kommer från det spanska ordet Alhucemas vilket innebär lavendel.

Vår stad är mycket populärt bland både marockaner och europeiska turister för sina vackra stränder och den läckra skaldjur. Al Hoceïma är starkt Medelhavet och har utvecklats tillräckligt för att ha lite gemensamt med jordbruk hamlets och tribal marknaderna i bergen runt.

Det är en fredlig plats med inget trassel Tanger, Fez eller Tetouan och kaféer och gatorna är fulla av människor om deras egna affärer eller nöjen.

Staden är livlig, särskilt i sommarsäsongen och erbjuder många möjligheter för amusement och rekreation under andra årstider året samt.

Al Hoceïma Ferry Port
Historia

Al Hoceïma komprimerade storleken är dock en av dess charm.Fram till 1950-talet bestod det av bara en liten fiskehamn till norra delen av bukten och en kant av vita hus atop karga klipporna i söder.Spanska började utveckla Al Hoceïma omkring 1925.Allmänna Sanjurjo med sina trupper landsteg på stranden Al Hoceïma under Rif upproret och hävdade territorium för Spanien.Han namngav territorium Villa Sanjurjo, efter själv.Många lokalbefolkningen hänvisar fortfarande till staden som "Villa".

De spanska trupperna byggt hus, skolor och sjukhus ovanför stranden, skapa början till staden.Under 1920-talet och "årsåldern hade staden nästan ingen tillväxt i befolkningen.Dess namn ändrats från Villa Sanjurjo till Villa Alhucemas och några gator ovanför stranden ockuperades fortfarande huvudsakligen spanska soldater och deras familjer.Den första stora var Florian Gómez Aroca.

När Marocko blev självständigt 1956, Al Hoceïma utvecklades snabbt och den marockanska regeringen bytte namn från spanska Villa Alhucemas till Al Hoceïma.

Al Hoceïma är nu en måttlig storlek stad med en beräknad befolkning på 100.000.Det har den näst största hamnen i Rif-regionen (Nador är den största). De första skolorna byggdes av de spanska kolonialister, (ett kollegium och en grundskola) och en spansk katolsk kyrka, finns kvar idag.

Playa Quemado, där allmänna Sanjurjo och hans trupper landsteg 1925, är Al Hoceïma mest populära strand.Det är hem för det lyxiga Mohammed V hotel, vilket inkluderar en Tennisbana, restaurang, cocktailbar och nattklubb.

Al Hoceïma stad

Kärnan i dess gamla kvarter är "Plats de Rif", som omsluts av Café-restaurangerna och pensioner och terminalen för privata-rad bussar.Den nya delen av stan, med dess fiffiga rutnät med boulevarder och tillfällig Palmer, upptar marken lutar sig ner till klipporna ovanför staden stranden.

Känd som Plage Quemado och beläget mellan hamnen och den ursprungliga byn, kan du se antingen trä kullarna bakom staden eller mousserande blå havet här vid praktiskt taget varje sväng.

Simning och promenader i olivolja-grove kullar om du vill ha en förändring, är en av de huvudsakliga attraktionerna i Al Hoceïma.Al Hoceïma är det perfekta stället att varva ner och komma bort från hustle och livliga staden liv.Allt är mycket avslappnad och folket är mycket vänliga och välkomnande.

I slutet av våren och September, när stränderna är tyst, är det nära idylliska.I midsommar, men varnas att staden och dess stränder får ganska smockfull under vikten av marockanska familjer och franska och tyska turister, och rum kan vara svåra att hitta.Det är ju en petite stad som inte är inriktad på att borga för turism som Tanger eller Agadir kan få samma nivåer.

Från snöiga topparna av Ketama våra vackra Medelhavet stränder och passerar genom våra många parker och naturliga konserver med sina fantastiska biologisk mångfald av flora och fauna hittar du massor av aktiviteter för att glädja dig och din familj.Så kan du komma in och låt oss visa dig lite vad vi om.

 


Bästa tillgängliga Al Hoceïma ferry biljett prisgaranti

Bästa Al Hoceïma Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Trasmediterranea passagerare och car ferries biljettpriset till och från Al Hoceïma.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Al Hoceïma färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Al Hoceïma färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Al Hoceïma Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Al Hoceïma Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Al Hoceïma färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Al Hoceïma vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Al Hoceïma och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här