Alcudia färjor

Alcudia passagerare och bilfärjor

Alcudia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alcudia mest, Ciutadella och Mahon.

Jämför alla tillgängliga Alcudia färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alcudia bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alcudia, mest, Ciutadella och Mahon med Balearia färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alcudia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alcudia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alcudia Färjebiljetter
med Balearia för färjor segling från Alcudia mest, Ciutadella och Mahon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alcudia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Alcudia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alcudia

Beläget på nordöstra kusten av Mallorca Alcudia är en av de mest populära Balearerna orterna med engelsktalande semesterfirare.

Alcudia har mil från golden sands sträcker sig rom Port Alcudia genom att Playa de Muro.Hamnområdet är avkopplande dagtid och nattetid, och det finns ett brett utbud av barer och restauranger som erbjuder lokala Mallorquin, liksom andra Medelhavet och Europeiska rätter.

Men oroa dig inte du kan också få din fullständiga engelska (eller skotsk) frukost, rostbiff och Yorkshire pud och naturligtvis en pint bitter.Området kring Belle Vue lägenheterna är mycket populär bland engelsktalande semesterfirare och det finns en mängd barer att plocka från, många erbjuder mat och kvällen underhållning.Det är här en en stor del av den nightime underhållning äger rum.

Och det är i spruce resorts som Alcudia där är det inte svårt att inse bara varför detta gjorde drog in över land förblir vår favorit semester ön.

Alcudia Ferry Port
Alcudia historia

Staden Alcudia och de orörda områdena norr är verkligen platserna att njuta av sevärdheter (i motsats till porten). Muromgärdad stad och kyrkan Sant Jaume och romerska ruinerna av Ciudad Romana (romersk stad) ge Alcudia dess starka historiska arv.

Romersk stad är en betydande arkeologiska webbplats, daterande från det sena andra århundradet f.Kr., exakt datum sätts i 123BC när Pollentia (dess namn) grundades av Quinto Cecilio Metelo (efter vilken en ganska uncharming gata har namngivits). Pollentia var därefter föremål för utveckling och förstörelse i ganska lika, och från det tredje århundradet fanns det en lång period av "decadencia", vilket innebär att det låter på engelska men också översätter som nedgång, även om man misstänker det även var skälig grad av dekadens.Nuförtiden är det möjligt att fastställa den allmänna formen av staden och dess gatuadress layout samt forumet och tempel.

Den romerska teatern följde vissa medan efter grundandet av Pollentia, i slutet av den första århundradet AD att vara exakt (eller snarare att vara ganska oprecisa). Uppvisar tre element som visar det var verkligen en romersk teater och inte en grekisk en, som ursprungligen var tänkt när det grävdes ut i början av 1950-talet; dessa element är - den "cavea" (den terrasserade sittplatser) i en halvcirkelformad form, "orchestra" och trä "scaena" (steg), tog upp något högre än orkestern framför.

Det finns också en annan utgrävning från romartiden, Portella.Detta var ett bostadsområde som verkar har utvecklats på första århundradet E.Kr och en mur läggs runt det tredje århundradet.

Ingen arkeologisk plats värd sitt namn kan göra utan att dess eget museum, och så Museo Monográfico de Pollentia bildades 1987 i vad som var ett gammalt sjukhus.

Alcudia stad 

Bort från staden är själva rubrik Nord där ett antal möjligheter för promenader eller cykel resor i det bergiga området, Coll Baix och Hermitage La Victoria.Hela detta område står i skarp kontrast till utvecklingen av Puerto Alcudia:
fredlig, natursköna och vägledande för den "osedda Mallorca".

Med en sju mil lång strand att kalla sin egen var Alcudia alltid avsedd för att vara semester centrala.Lägg till att dess varma vatten, bra shopping och familjevänlig, trafik-lugnat promenade och du tittar på en liten del av Baleariska paradis.

Och så nära den majestätiska Balearisk landsbygden, alltför.Öns steniga hjärtat når sin pinnacle på skyhöga Tramuntana bergskedjan, bara av stad – och detta är en verklig en hiker paradis.

Följ foten runt lush norr om ön och du kommer att upptäcka medeltida byar där, i sub-dappled fyrkanter, lokala hantverkets bedriva sitt dagliga liv mycket som de har i århundraden.

Söka efter deras fina keramik eller blown glass för bra värde Souvenir – eller kanske en flaska av två av öns utmärkta viner.De har skörda druvor här sedan romarna kom, gott om tid att få det rätt.Men, som alltid, familjens semester till Mallorca alltid återvänder till stranden.Och i Alcudia, du ska vara bortskämda för val, vart än ditt wanderings tar du.

Under dagen de smala gränderna i pittoreska medeltida stad i Alcudia är fyllda med många day-trippers som förundras arvet i listan stad med romerska och moriska influenser.Besökaren får intrycket av att flytta i en enda sten friluftsmuseet inom den slutna arkitekturen i Alcudia.

Särskilt imponerande är massiva befästningarna några av 1200-talet och är fortfarande tveksam.En annan attraktion utanför staden är de romerska utgrävningarna i staden Pollentia, som grundades år 70 F.Kr.

 


Bästa tillgängliga Alcudia färja biljett prisgaranti

Bästa Alcudia Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Balearia passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alcudia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alcudia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Alcudia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Alcudia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Alcudia Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alcudia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Alcudia på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Alcudia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här