Alderney färjor

Alderney passagerare och bilfärjor

Alderney passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alderney till Guernsey.

Jämför alla tillgängliga Alderney färja biljettpriser i realtid och bok de billigaste tillgängliga Alderney bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alderney, Guernsey med Manche lles Express färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alderney Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alderney Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alderney Färjebiljetter
med Manche lles Express för färjor segling från Alderney till Guernsey online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alderney passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Alderney biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alderney

Alderney , en brittiska kronan beroende, är den tredje största och mest norrut på Kanalöarna.Det är bara 3 kilometer bred och 5 kilometer lång, och precis som sin syster öarna Guernsey och Jersey, har sin egen regering.

Det är en tillflyktsort för offshore-finans- och E-handel sektorer.Ön består av en parish, St Anne, med en befolkning på endast 2400 personer.
Alderney har samma bank-, försäkrings- och investeringar lagar som Guernsey.

Dess ekonomi bygger främst på begränsad turism och finansindustrin.E-handel har börjat spela en stor roll i öns inkomst och värd domän namn registret över ett dussin spelande webbplats aktörer.

Trots sin närhet till fastlandet (8 mil), Guernsey (23 mil), Jersey (30 mil) och Isle of Wight (60 mil), Alderney har lyckats undvika att integrera turismen.

Remote, ännu välanslutna med direkta regelbunden luftfart länkar från Förenade kungariket, Alderney har sin egen flygplatsen och hamnen.

Alderney Ferry Port
Historia

Alderney delar en historia med andra Kanalöarna, blir en ö i den neolitiska perioden som vatten i kanalen ökade.
Efter att välja självständigt från Frankrike och lojalitet till den engelska monarken i sin roll som hertig av Normandie, i 1204, Alderney utvecklas långsamt och var inte mycket involverad med resten av världen.

Det vill säga fram till den brittiska regeringen beslutat att genomföra en massiv befästningar i 1800-talet och skapa en strategisk hamn att avskräcka attacker från Frankrike.Dessa befästningar var presciently beskrivs av William Ewart Gladstone som "ett monument av människans dårskap, meningslöst för oss... men kanske inte helt värdelös till ett möjligt fiende, med vilka vi kan vid vissa perioden måste ta itu, och som kanske möjligen kunna extrahera vissa vinst i form av tillfälliga bostäder och boende från ruinerna." 

Ett inflöde av engelska och irländska arbetare, plus den stora brittiska garnisonen stationerade på ön, ledde till snabb anglicization.Hamnen slutfördes aldrig - den återstående vågbrytare (utformad av James Walker) är en av ön 's landmärken och är längre än någon vågbrytare i Förenade kungariket.

Sista av de ärftliga guvernörerna, John Le Mesurier, avgick hans patent till kronan i 1825 sedan när myndigheten har utövats av staterna Alderney (ändrat genom en konstitutionell uppgörelse av 1948).

Ön ockuperades av tyska styrkor under andra världskriget.Innan Nazityskland trupper landsteg i juni 1940, nästan hela Alderney befolkningen evakuerades, lämnar endast 2% av befolkningen.Tyskarna byggde fyra koncentrationsläger på ön.Varje läger är uppkallad efter en av de Nordfrisiska öarna och inkluderade Nordeney beläget vid Saye, Borkum vid Platte koksaltlösning, Sylt nära gamla telegraph tornet vid La Foulère och Helgoland.

Varje läger används tvångsarbete bygga bunkrar, pistolen emplacements, air-raid skyddsrum och konkreta befästningar och drevs av nazistiska organisationen Todt.1942, Norderney lägret, som innehåller ryska och polska krigsfångar och Sylt lägret, innehar judar, placerades under kontroll av listan SS Haupsturmfuhrer Max.Över 700 av internerna sägs har mist livet innan lägren var stängda och återstående internerna överfördes till Tyskland 1944.

Under två år efter slutet av andra världskriget var Alderney drivs som en kommunal gård.Hantverkare betalades av sina arbetsgivare, medan andra betalades av den lokala regeringen av vinsten från försäljningen av gården producerar.Återstående vinster ställdes bortsett från att återbetala den brittiska regeringen för att reparera och återuppbygga ön.

Vad gör

Alderneys varierat djurliv är skyddat av Alderney Wildlife Trust.Ön har blivit lite av en birdwatcher magnet, som är populära bland ramblers och vilda älskare.Det finns 70 kilometer spår och promenader som tar gärna vandrare längs klipporna, stränder, commons och även de pittoreska kullerstensgator av St Anne.

Om du vill ha försöker din hand vid fiske, varför inte hyra en båt att ta dig till havet.Samtidigt får du också att kunna upptäcka några av de gamla vrak som ligger runt ön.Alderney kan erbjuda några av de bästa möjligheterna för havsfiske i hela Kanalöarna.Det finns även en årlig mete festival varje oktober och Alderney innehar flera brittiska och Kanalöarna poster.

Andra sporter omfattas även - golfare kommer att uppskatta 9-håls golfbana.Det finns också gott om möjligheter för segling, simning, surfing, vind surfing och även Dykning.

Alderney har sin egen tullfria butiker där du kan plocka upp sprit och tobak till förmånliga priser.Det är värt att shopping i St Anne, som har massor av boutique butiker som säljer en mängd gåvor och köksutrustning.Souvenir jägare kan vilja jaga för perfekt Alderney knitwear och keramik.Glöm inte att stoppa och exempel på några av de läckra lokalt tillverkad Glass.

De flesta av de största butikerna är öppna från 9: 00 5: 30 på måndag till lördag, även om de tenderar att stänger för lunch och också på onsdag eftermiddagar.Några populära butiker också öppna på söndagar under högsäsongen.Bankerna i staden är vanligtvis öppna från 9: 30 to1:00 och 2: 30-3: 30.

Mat i Alderney har en bestämd fransk smak till det, och domineras av öns rika skaldjur.Den lokala specialiteten är skaldjur.De flesta restauranger erbjuder emellertid också traditionella brittiska, internationella och orientaliska alternativ.De flesta alkohol är billigare än i Förenade kungariket.Pub licensiering timmar är flexibla och pubar tenderar att vara barn vänliga.

Det finns en speciell dag som kallas mjölk-O-Punch söndag, hölls den första söndagen i maj, när en lokal delikatess av mjölk, ägg och Rom erbjuds gratis till alla i varje Publikanen på ön.

Alderney innehar också en årlig Seafood Festival i maj.Händelsen sammanför öns stjärnkockar, restauranger och hotell i ett försök att framställa särskilda rätter och visa upp den mycket bästa och färskaste skaldjur.

 


Bästa tillgängliga Alderney färja biljett prisgaranti

Bästa Alderney Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Manche lles Express passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alderney.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alderney färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Alderney färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Alderney Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Alderney Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alderney färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Alderney vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Alderney och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här