Alexandria färjor

Alexandria passagerare och bilfärjor

Alexandria passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alexandria till Venedig.

Jämför alla tillgängliga Alexandria färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alexandria bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alexandria, Venedig med Visemar färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alexandria Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alexandria Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alexandria Färjebiljetter
med Visemar för färjor segling från Alexandria till Venedig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alexandria passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Alexandria biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alexandria

Den näst största staden i Egypten, Alexandria , känd som "The Pearl av Medelhavet", har en atmosfär som är mer Medelhavet än Middle Eastern, dess atmosfär och kulturarv avstånd det från resten av landet även om det är faktiskt endast 225 km.från Kairo.

Grundades av Alexander blev den store 331 f.Kr., Alexandria huvudstad i grekisk-romerska Egypten, dess status som en ledstjärna för kultur som symboliseras av Faros, legendariska fyr som var ett av världens sju underverk.

Sedan 1800-talet Alexandria har spelat en ny roll, som fokus för Egyptens kommersiella och maritima expansion.Denna Alexandria har blivit förevigad av författare som E.M.Forster och Cavafy.

Generationer av invandrare från Grekland, Italien och Levanten bosatte sig här och gjorde staden synonymt med handel, kosmopolitismen och bohemiska kultur, Lawrence Durrell beskrev det som "kapital staden Asiatic Europas" om något sådant skulle existera. 

Alexandria Ferry Port
Antika och medeltida perioden

Grundades 332 B.C.av Alexander stort, var Alexandria avsett att ersätta Naukratis (överflyttningen) som en grekisk centrum i Egypten och att vara länken mellan Makedonien och rika Nildalen.Om en stad var att vara på den egyptiska kusten, det var endast en möjlig plats bakom skärmen på ön Faros och tas bort från silt kastas ut genom Nile munnar.

En egyptisk townlet, Rhakotis, redan stod på stranden och var en utväg för fiskare och pirater.Bakom det (i enlighet med den alexandrinska avhandling, känd som pseudo-Callisthenes) var fem inhemska byar utspridda längs remsan mellan Lake Mareotis och havet.

Alexander ockuperade Faros, och hade en muromgärdad stad stakat ut av Deinokrates på fastlandet till att omfatta Rhakotis.Några månader senare lämnade han Egypten för öst och återvände aldrig till sin stad, men hans lik till slut var det entombed.Hans vicekung, Kleomenes, fortsatte skapandet av Alexandria.Heptastadium, dock och fastlandet håll verkar ha varit huvudsakligen ptolemaiska arbete.

Ärva handeln förstörda däck och blir centrum för ny handel mellan Europa och arabiska och indiska East, staden växte i mindre än ett århundrade vara större än Carthage och några århundraden mer hade att erkänna någon överordnad men Rom.

Det var ett centrum inte bara hellenismen men Semitism och den största judiska staden i världen.Det producerades Septuaginta.Den tidiga ptolemaierna hålls det i ordning och främjat dess museum utvecklas till det ledande grekiska universitet, men de var noga med att behålla åtskillnaden av dess befolkning i tre nationer, "Makedonska" (dvs.Grekiska), jude och egyptiska.

Från denna splittring uppstod mycket av den senare turbulens som började manifestera sig under Ptolemy Philopater.

Alexandria stad 

En hybrid stad dubbat "Capital of Memory" av Durrell, ALEXANDRIA (El-Iskandariya på arabiska) vänder ryggen på resten av Egypten och står inför i Medelhavet, som om överväger dess ärorika förflutna.En av de stora städerna i antiken, Alex dåsiga 1300 år tills den återupplivade av Mohammed Ali och omvandlas av européer, som gav staden dess nuvarande form och gjort det synonymt med kosmopolitismen och dekadens.

Denna epok kom till slut på 1950-talet med massflykt av icke-egyptierna och en kortlivad dos av revolutionära puritanism, men Alexandrias stränder, restauranger och blåsig klimat fortfarande lockar horder av Cairenes under sommaren, medan dess jaded historiska och litterära mystik förblir vädjar till utlänningar.

Alex uppmuntrar nostalgi resor och slumpmässiga prospektering, om bara för att "sevärdheter" är begränsade och chans incidenter ofta mer avslöjande.Var inte rädd efter din näsa och avviker från de vanliga färdvägar, som kunde slutföras under en dag eller så om du fokusera på staden monumentala höjdpunkter.

Den romerska teatern och Villa av fåglar vid Kom el-Dikka och den skrämmande katakomberna i Kom es-Shoqafa är must, som är stadens magnifika nya bibliotek och Alexandria National Museum, och uppvisar statyer och andra artefakter blandning från antika städer på havsbotten.Om du också vill njuta atmosfär och litterära mystiken hos den tidigare europeiska och "inhemsk" Håll Tillåt två eller tre dagar.

Alexandria är idag en pulserande stad med över 4 miljoner (mestadels egyptiska) invånare.Alexandria har alltid varit populära semester destination för lokala egyptierna ser att undkomma sommarvärmen och njuta av Medelhavets stränder.Utländska turister upptäcker också hur lätt det är att besöka Alexandria ännu bara en dag eller två.Bästa tiden att gå till Alexandria
Vintern (December till februari) är ganska varmt och soligt i Alexandria trots havet kommer att vara alltför kyliga bada i bekvämt.En varm och dammiga vind (Khamsin) kan vara irriterande under mars - juni.Sommaren är fuktigt, men med en bris förblir det mycket kallare än i Kairo och så många egyptier kommer flock till Alexandria under sommaren.

Boka ditt hotell i god tid om du coming under sommarmånaderna.September - är oktober mycket trevligt att besöka.Klicka här för dagens väder i Alexandria.

Fort Qaitbey
Fort Qaitbey är en imponerande byggnad, belägen på en smal halvö där ett av antikens underverk i världen, den berömda fyren där Faros en gång stod.Borgen byggdes på 1400-talet och inrymmer nu ett naval museum.Du behöver ungefär en timme att utforska rummen och torn samt museet som har vissa intressanta vapen.

Fortet erbjuder också vackra vyer över staden Alexandria samt Medelhavet.Ett litet akvarium i närheten är värt en titt.Det finns planer på gång att bygga en stor Undervatten museum inom en nära framtid som skulle visa upp några av de spännande arkeologiska fynd.

Corniche
Corniche är en väg som går längs östra hamnen i Alexandria och är den perfekta platsen för en waterfront promenad.Det finns flera restauranger där du kan njuta av fräscha fångad fisk.Du ska skicka några trevliga exempel av Art Déco byggnader som (Sofitel) Cecil hotell som har fått njuta av Mohammed Ali (boxare), Agatha Christie och Winston Churchill bland annat.

En promenad ner till Corniche ger dig också att flera av Alexandrias största attraktioner (av vilka vissa är ytterligare beskrivs nedan) som Ramle fyrkantiga, Cavafi Museum, The romersk amfiteater, distriktet Attarine (för shopping) och Tahrir (befrielse) Square.Unna dig en brasiliansk kaffe, en klädstil pipe eller en varma glas te i vissa av Alexandrias underbara kaféer.

Attarine Souk
Attarine souk är en majs av små gator, för smal för bilar att passa, som hus bokstavligen hundratals lite Antikvitetsbutiker och butiker.Heter Zinqat som Sittat marknaden (som bokstavligen översätts till "Damernas squeeze"). Här hittar du några goda affärer att förhandla här.Det är en avslöjats basar så det inte är så stuffy som andra.

Lokala unga folks föredrar varuhus till souqs dessa dagar, så om du är intresserad av moderna egyptiska mode, är hittar du.

 


Bästa tillgängliga Alexandria färja biljett prisgaranti

Bästa Alexandria Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Visemar passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alexandria.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alexandria färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Alexandria färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Alexandria Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Alexandria Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alexandria färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Alexandria till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Alexandria och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här