Alger färjor

Alger passagerare och bilfärjor

Alger passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alger till Alicante och Marseille.

Jämför alla tillgängliga Alger färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alger bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alger, Alicante och Marseille med Algérie Ferries eller SNCM ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för alger Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alger Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alger Färjebiljetter
med Algérie Ferries eller SNCM för färjor segling från Alger till Alicante och Marseille online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alger passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Alger biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alger

Huvudstad och största stad iAlgeriet , i norr om Bay Alger, en arm av Medelhavet.Det är smeknamnet "Alger La Blanche" eller "Alger the White" på grund av de gnistrande vita byggnader som kan ses sluttande upp från havet.

Den ligger vid Medelhavet, i den centrala regionen av landet.Den moderna delen av staden är byggt på den nivå som malts av stranden, den gamla delen, den antika staden av deys, klättrar branta backen bakom den moderna staden och kröns av casbah eller citadell, 400 meter 122 ovanför havet.Casbah och två kajplatser bildar en triangel.

Alger  är Algeriets huvudsakliga administrativa centrum och även landets viktigaste hamnen, som tjänstgör som både en center-sjöfart och en huvudsakliga Medelhavsområdet refueling station.

Huvudindustrierna i Alger är oljeraffinering, metall verk, mat och petrokemiska produkter.De huvudsakliga exportprodukter är järn, säd, citrusfrukter, vin, fosfater, olja och grönsaker.

Alger Ferry Port
Historia

Huvudbyggnaden av alger Casbah byggdes 1516 på platsen för en äldre byggnad och tjänstgjorde som Palace The-Deys till den franska erövringen.En väg har skurits genom mitten av byggnaden, moskén förvandlas till kaserner och hall publik får falla i ruiner.I dag finns det fortfarande några lämningar och spår av en minaret, liksom vissa marmor bågar och kolumner och vissa delar av valv där skatterna i dag förvarades.

Grand moskén är den äldsta moskén i Alger.Det sägs att denna byggnad redan funnits i 1018.Den vackra interiören av moskén är fyrkantig och är indelad i gångarna genom kolumner som får sällskap av moriska bågar.Nya moskén är i form av en grekiska korset och går tillbaka till 1600-talet.Det är omgivet av en stor vit kupol och med fyra små kupoler i hörnen.Insidan av detta moskén är mycket samma som för den stora moskén.

Alger var den mest framgångsrika alla Barbary pirat grunder som särskilt på 1500-talet under den mest anmärkningsvärda Piraten allt Kheireddin Barbarossa.Det var också mest omhuldade av alla franska koloniala centrum.Och sedan självständigheten 1962, har det varit politiska, ekonomiska och kulturella navet i ett mycket stort och kulturellt och geografiskt skiftande land.

Den största hamnen i nordvästra Afrika och den största staden även det nu sprids långt för att rymma en befolkning som har fördubblats på 20 år.Alger lidit tillsammans med resten av landet under de svarta åren av 1990-talet.Sedan dess har det sett en konstig uppdelning i sina förmögenheter.Du behöver inte gå långt i centrum för att se folk hängande med ingenting att göra.

Alla huvudstäder har deras arbetslösa och hemlösa, men de ser på sin plats i ett land som har bara betalade sin utlandsskuld.Tack huvudsakligen till olja och gas inkomster, det har aldrig funnits så mycket kontanter i staden – staten satsar stora summor och det finns en känsla hos vissa individer att pengar finns göras.Antalet nya bilar kvävning huvudvägarna är ett tecken på växande personliga välstånd.

Algeriet stad

1992, UNESCO erkänt en webbplats i Algeriet som är inte bara historiska och fascinerande, men som fortfarande är hem för tusentals invånare, nämligen Casbah alger.Det är en av de mest besökta och imponerande sevärdheterna i Alger, och är ett landmärke till staden och ett monument till sitt förflutna.

Ursprungligen byggdes på gamla Icosium ruinerna, Casbash Alger har omvandlats under århundraden, men många av sina gamla strukturer finns fortfarande i förekomsten.Casbah själv är en verkligen unik och intressant upplevelse.

Många besökare till Casbah Alger är överväldigade av hundratals smala gatorna att vinden genom casbah, som bäst kan beskrivas som en labyrint av vägar.På grund av att dess äkthet välkomnat Casbah Alger många filmen besättningar, flockbildning till denna fantastiska attraktioner som skall användas som en film.

Medan utforska casbah besökarna kommer att kunna upptäcka underbara Beaktansvärda platser såsom moskéer, palats visa upp den osmanska perioden arkitekturen och ruinerna av det gamla citadellet.

Tradition och kultur är en viktig del av levande i casbah, vilket skapar en atmosfär att besökare inte hittar någon annanstans i Algeriet eller i världen för den delen.Det är en oförglömlig attraktion som kombinerar tradition och historia med dagliga levande, gör att besökarna att resa tillbaka i tiden och upptäck hisnande tidigare i landet.

I Alger är de flesta av de intressanta sevärdheterna i den gamla delen av staden kallas för Casbah eller Medina.De resenärer som gör det till Alger är imponerade med mycket vänliga och gästfritt folk.De gamla franska byggnaderna, promenade längs seafront och maten får också goda omdömen.

 


Bästa tillgängliga Alger färja biljett prisgaranti

Bästa Alger Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Algérie Ferries eller SNCM passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alger.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alger färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Alger färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Alger Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Alger Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alger färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Alger vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive alger och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här