Alicante färjor

Alicante passagerare och bilfärjor

Alicante passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alicante Alger och Oran.

Jämför alla tillgängliga Alicante färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alicante bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alicante, Alger och Oran med Algérie Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alicante Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alicante Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alicante Färjebiljetter
med Algérie Ferries för färjor segling från Alicante till Alger och Oran online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alicante passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Alicante biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alicante

Staden Alicante geografiskt ligger i Spanien, som är belägen i den sydvästra delen av Europa.Spanien gränsar till många länder som Portugal och Frankrike, men det har fortfarande en stor kustlinje som spelar en betydande roll i att attrahera miljontals turister varje år.

Provinsen Alicante ligger i regionen sydöstra i Spanien och den näst största staden i den autonoma regionen Valencia.Alicante är gränsar till Valencia i norr, Murcia i söder, Albacete i väst och slutligen Medelhavet i öster.

Staden Alicante ligger på kusten mellan städerna i Benidorm och Elche.The stad Alicante drar många turister, framför allt från Europa, som vill utforska dess historiska ruiner, moderna faciliteter och underbara stränder.

Alicante Ferry Port
Historia

Mark Alicante har varit bebodd i över 7000 år med de första stammar som reser från Centraleuropa runt 5000 till 3000 f Kr.Vissa stammar i Alicante bosatte sig runt sluttningarna av mount Benacantil som i dag står slottet Santa Barbara.Höjdpunkten i detta berg var att det var nära havet, men ändå erbjuds säkerhet från inkräktare på grund av att dess höjd.

Enligt vissa historiker säkrade Iberer (inhemska spanska) kulle genom tillsats av alkohol det.Vissa grupp människor bosatte sig i det Benalúa område, där senare på den romerska staden Lucentum byggdes som är föregångaren till staden Alicante.Vissa bosättningar har också hittats i Albufereta och i Serra Grossa.

Morerna (araber) som styrde södra Spanien fram till 1100 AD byggdes stadens dag under skydd av slottet.I 1246 erövrade Alfonso tionde staden för den spanska kronan.Senare 1308 införlivas Jaime II Alicante i kungariket Valencia.Alicante beviljades sin egen stad stadgan under Ferdinand katolska regeringstid i 1490.100 år senare blev det en naturlig hamn av Kastilien, alltså inleda utvecklingen av dess havets handels.På grund av fred och välstånd Alicante blomstrade och uppnås rankningen av Spaniens tredje största handelspartner hamn, exportera vin, apelsiner & olivolja.

Provinsen Alicante är idag den näst största regionen i den autonoma regionen Valencia.Porten själv har varit återupprättat sedan industriell tillbakagång på 1980-talet och har därför blivit ett mer populära startadressen i Alicante.
Stadens flygplats, belägen vid El Altet, är en av de mest aktiva flygplatserna i Spanien, genererar så mycket efterfrågan som den stora staden flygplatser som Barcelona och Madrid.Flygplatsen är i expansion och erbjuder flygningar till alla större städer i Spanien, liksom många europeiska städer.

Alicante stad 

Alicante har ett mycket bergigt landskap i norra och västra regionerna även om söder är ganska platt, med Segura floden flyter österut genom provinsen.Provinsen Alicante består av två huvudområden, övre Marina och lägre marina.Det övre marinan inkluderar städer såsom Calpe, Teulada och Javea.Lägre marinan som centra omgången Benidorm inkluderar städer såsom Altea och Villajoyosa.Städer i det inre området inkluderar Elche, Movelda och Aspe och maritima städerna i området södra inkluderar Torreveija och Guardamar.

Mest populära stranden besökte semesterfirare, och som ofta anges som ett av de bästa stränderna i Spanien, är San Juan, som ligger vid staden Alicante.Alicate åtnjuter ett milt klimat året runt.Staden har nytta av cirka 2 800 timmar soltimmar med en medeltemperatur på 19.3° C.

Med frisk luft och soliga dagar är Alicante en idealisk plats att besöka året runt.Som mer solsken, är antalet regniga dagar begränsad till bara 20 per år.Även under vintern faller temperaturen inte under 16 ° C.Den bästa tiden att besöka Alicante är mellan maj och oktober när vädret är varmt och soligt.Temperaturen kan få så hög som 40 ° C i augusti så packa några extra sun lotion!Alicante har en tidsskillnad GMT + 1 timme och GMT + 2 timmar under sommaren.

Castle i Santa Barbara (Castillo de Santa Barbara):
Santa Barbara Castle är en stor fästning som byggdes av muslimerna på 800-talet.Slottet ligger på Mount Benacantil i centrum av Alicante.Det byggdes som en fortifikation.Slottet har varit vittne till många slag och belägringar.På 1700-talet var det ibland används som ett fängelse.Hissar installerades i berget och slottet öppnades för allmänheten år 1963.

St Mary's Church (Iglesia de Santa Maria):
Iglesia de Santa Maria är en katedral i gotisk stil som byggdes på 1300 och 1600-talet över resterna av en gammal morisk moské.Anmärkningsvärda funktioner vid kyrkan är rokoko stil altaret, i kraftigt Fancy barockens portal och en sort eller art-objekt går tillbaka ända till 1400-talet.

Co-Cathedral av St Nicholas Bari:
Co-katedralen av Sankt Nikolaus är huvudkyrkan Alicante och uppvisar en slående kombination av funktionerna barock och renässans.Den har en vacker blå kupolen och är beläget i centrum av gamla stan.Kyrkan utgör också säte för biskopen.

Gravina Palace: 
Gravina palatset ligger i den gamla staden Alicante och är hem till Gravina Museum of Fine Arts.Palatset byggdes mellan åren, 1748 till 1808.Museet är hem för en rik samling av spanska konstverk.Det har också ett auditorium och en lounge med permanenta utställningar att skildra historia om byggandet av Gravina palatset.

San Juan Beach (Playa de San Juan): 
San Juan är en spektakulär strand ligger norr om Alicante.Stranden ligger inom de två kommunerna i Alicante och El Campello.Stranden är fodrad med restauranger, caféer och barer.Detta anses vara den bästa stranden Alicante där man kan hänge oss åt Sola, bada och äventyrliga vattensporter.

Alicante Town Hall (Ayuntamiento):
Ayuntamiento är rådhuset Alicante i en barock byggnad och beläget alldeles bakom La Explanada Park.De slående dragen i Stadshuset är lång tvillingtornen mäta upp till 30 m, plenum rum och ett kapell.Stadshuset hus också en staty av den berömda spanska skulptören "Dali".Ett annat intressant objekt återfinns här är ett instrument som användes för att mäta höjden över havet.

Canalejas Park:
Detta är den äldsta grön parken i Alicante och är hem för en stor samling av gummi växter.Parken har utvecklats av arkitekten Gonzolez Altus år 1886.Stone skulpturer av lions och hundar, hälsar du vid ingången.Parken är även utsmyckade med fontäner från inom.Ett annat intresse är kartan över Spanien, huggen i sten.Ett monument till författaren Carlos Arniches återfinns också i parken.

Ön av Tabarca: 
Tabarca ön ligger på ett avstånd av 11 sjömil från Alicante.Vattnen runt isle har förklarats Medelhavets marina naturreservat.Det har skillnaden av att vara de minsta och en permanent bebodda ön Alicante.Detta är en perfekt plats för dykning och njuta av ren vattnen runt ön.

Castle i San Fernando (Castillo de San Fernando): 
San Fernando slott byggdes i början av 1800-talet, på låg Tossal kullen.Detta är den mindre av de två Alicante slott.Det är en populär plats för sightseeing, avkoppling och fritidsaktiviteter.

Alicante Marina: 
Alicante Marina är en populär hotspot på Costa Blanca.It is full of entertainment with restaurants, cafes and a shopping centre.This is also the perfect destination to spend hours gazing at the luxury yachts and private boats.

 


Best available Alicante ferry ticket price guarantee

Best Alicante Ferry Ticket Price Guarantee

Bästa prisgarantin - We always offer you our lowest available Algérie Ferries passenger and car ferries ticket price to and from Alicante.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.The price we quote for your selected Alicante ferry ticket, onboard accommodation and vehicle type is all you will pay, and that's a promise!

In the unlikely event you find the same all inclusive Alicante ferry ticket cheaper in the brochure of any other tour operator we promise that we will do our best to beat that price or offer you the choice of requesting a refund.To book Alicante car and passenger ferry tickets please Klicka här

 

Click Here to contact the Alicante Ferries customer care team at ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se you are able to obtain live Alicante ferry ticket prices, check availability and book car and passenger ferry tickets to and from Alicante at our lowest available ticket price.

Ferryto.se is part of the world's largest online ferry ticket distribution network providing the ability to book over 80 major European ferry operators including to Alicante and to over 1,200 other ferry routes throughout the UK, France, Spain, Ireland, Holland, Eastern Europe, the Mediterranean, the Baltic and North Africa.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här