Alonnisos färjor

Alonnisos passagerare och bilfärjor

Alonnisos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Alonnisos att agio Constantinos, Glossa, Skiathos och Volos.

Jämför alla tillgängliga Alonnisos ferry biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Alonnisos bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Alonnisos, Agios Constantinos, Glossa, Skiathos och Volos med Hellenic samarbetssystemen ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Alonnisos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Alonnisos Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Alonnisos Färjebiljetter
med Hellenic samarbetssystemen för färjor segling från Alonnisos att agio Constantinos, Glossa, Skiathos och Volos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Alonnisos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok om Alonnisos färja biljettpriset och din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Alonnisos

ALONNISOS Grekland är ett av de mindre besökta semester öarna Sporaderna kedjan som ligger utanför fastlandets östra kust.Till skillnad från dess bullriga granne Skiathos har Alonnisos en rofylld, bedövande atmosfär med massor av gammaldags grekiska semester charm.

Alonnisos ön kan ha undgått den fula omfamning av paketresa industrin men det finns fortfarande tecken på förändring som fler besökare upptäcka dess många attraktioner.Hotell och lägenheter har vuxit i den viktigaste hamnen Patitiri och nyligen resurfaced vägar har tillgång till Alonnisos stränder mycket lättare än de en gång var.

De omgivande vattnen är en marina park och Alonnisos kan skryta med några av de renaste simning i Medelhavet.Finns båtturer till flera av de perifera holmarna, även om adj begränsas för att skydda utrotningshotade sigill livsmiljöer.Alonnisos är en favorit både med oberoende resenärer och besökare här på alla allomfattande Grekland helgdagar.

Alonnisos Ferry Port
Historia

Den mest avlägsna öar, Alonnisos Sporaderna grupp är mycket tystare än sina grannar, Skiathos och Skopelos.Det finns ingen flygplats på Alonnisos, är det enklaste sättet att ta sig hit av flyga till Skiathos och därifrån med en färja till ön.

Porten byn Patitiri med dess stänk av barer och tavernor är hem för flesta för islanders, och även om de flesta turister bo.Byn har skapats efter en jordbävning illa skadad på öarna sedan viktigaste stad av Palaia Alonnisos som sitter på en klippa ovanför Patitiri.I hamnen finns båtar som tar dig för dagsturer till angränsande öar och vikar och stränder runt ön.

Palaia Alonnisos, sett här från Patitiri, övergavs när dess invånare tvingades lämna efter jordbävningen i 1965.Fortfarande återstår ruinerna av en venetiansk kastro 1400-talet, och ett litet kapell med en ovanlig fisk-skala stil tak.Idag är många av husen har återställts, och används som fritidshus, bevara så många städer ursprungliga funktioner.

Votsi, är det näst mest populära området för logitjänster på ön, den har en rimlig pebble beach backas upp av klippor och några av de vanliga barer och tavernor.Hotell Storstadshamn kan vara lite dyrare än genomsnittet, de ovanpå Klippan är lite billigare och har några mycket bra utsikt över bukten nedan.Pine resin samlas fortfarande på Alonnisos och används för att ge den grekiska Retsina vin är det unika smak.Det sägs också att göra ganska rimlig möbler polska.

Alonnisos stad

En lång smal ö, den nordligaste är servad Skiathos flygplats, Alonnisos erbjuder ännu mer avskildhet och fred än Skopelos.Det är den perfekta ön för naturälskare och de som söker fördelarna med en enkel grekisk ö.Den största staden, Patitiri, är en i huvudsak sömnig hamnen-sida uppgörelse med kaféer och tavernor som förbiser de andras och händelser färjor och fiskebåtar.

In i detta naturligtvis skyddade hamnen, de första intrycket är de branta, sten och lera klippor som har beblandats med djupa grön tall träd ger en slående kontrast som de kaskad ner till nedan framgår smaragd vatten.Staden tog sitt namn från de ursprungliga vin pressar (patatiria) gjorde upp arbetande vattnet i de dagar när Alonnisos var en betydande vinproducerande ö.Hamnen är idag mer funktionell än vackra med massor av restauranger, shopping och en begränsad nattliv.

Alonnisos stränder ger besökaren ett brett utbud att välja bland och dess vatten anses vara del av det renaste i hela Medelhavsområdet.Tillbringa en dag i simning och sunning, och sedan sitta vid en seaside taverna för lunch eller alternativt kan ta en picknick lunch till en nyupptäckt avskild cove.

Privata motorfordon båt uthyrning är särskilt bra på Alonnisos beror på skydd från vind och väder som närliggande ön Peristera ger till den södra kusten, som är prickade med rikliga vikar och små stränder.Den nyöppnade Alonnisos Diving skolan ger en sällsynt möjlighet att utforska detta område som ståtar med häpnadsväckande skönhet, en sjunkna staden och antika förlisningar undersea värld.

På grund av den dess invecklade kust av små grottor och vikar samt de många rocky holmarna tiden öarna kring Alonnisos blev en sista tillflyktsort för blyg och hotade arter av sigill, Monachus Monachus eller mer känd som munken sigill.1992 Bildades en National Marine Park Alonnisos och det omkringliggande området kallas de "övergivna öarna". 

En extra fördel av parken var dess skydd av andra hotade arter av getter, fåglar, reptiler och fiskar som är rika på deras överflöd och sort.Särskilda turer ordnas till området "öde öar" i Marine Park där lekfulla skolor av delfiner är en gemensam syn, men endast de tur, bara kan fånga ur sikte det sällsynta lilla sigillet som lever i området.

 


Bästa tillgängliga Alonnisos färja biljett prisgaranti

Bästa Alonnisos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Hellenic samarbetssystemen passagerare och car ferries biljettpriset till och från Alonnisos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Alonnisos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Alonnisos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Alonnisos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Alonnisos Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Alonnisos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Alonnisos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Alonnisos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här