Amorgos färjor

Amorgos passagerare och bilfärjor

Amorgos passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Amorgos Astypalea, Donoussa, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa, Syros, Iraclea, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos och Rhodos.

Jämför alla tillgängliga Amorgos färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Amorgos bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Amorgos, Astypalea, Donoussa, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa, Syros, Iraclea, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos och Rhodos med ANEK eller Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Amorgos Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Amorgos Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Amorgos Färjebiljetter
med ANEK eller Blue Star Ferries för färjor segling från Amorgos till Astypalea, Donoussa, Iraclea, Naxos, Paros, Pireus, Scinousa, Syros, Iraclea, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos och Rhodos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Amorgos passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en bok och Amorgos färja biljettpriset biljetten färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Amorgos

En unik ö, med hög, klippig berg, som kraftigt skära ner till havet.Amorgos ligger i östra Kykladerna nära till Dodekaneserna.Ön täcker en yta av 121 kvadratkilometer, med bara 1 650 invånare "foss om", rätt i mitten av öst en Aegean.

Amorgos återspeglar bilder av de många perioderna av Grekland marmor statyetter, keramik och metallarbeten hittades på ön, historia går tillbaka ända till den höga nivån av konst, och vikten av ön som ett center för kykladisk civilisationen i denna antika period.

Amorgos , ön av de "Deep Blue" är beläget i sydöstra utkanten av Kykladerna, 136 n.m.från Pereus.Det är en oblongue ö med ett abrupt bergiga morfologi.Det innehåller två naturliga hamnar, Katapola i centrum och Aigiali i norr.

Amorgos är unika för dess arkeologiska rikedom, populära arkitektonisk konst och lokala sedvänjor.Ett överflöd av archaiological ruiner, webbplatser och resultaten vittnar om att det faktum att ön har varit bebodd sedan förhistorisk tid.

Amorgos Ferry Port
Historia

Amorgos var ursprungligen bebott under det femte årtusendet FVT.I dess tre gamla bosättningar, dvs.Aigiali, Minoa och Arkesini, både cykladiska och den mykenska civilisationen blomstrade.Under hela sin historia koloniserade Mylesians och Naxians Amorgos.Det var också medlem i den första Athenian League.Det blev följaktligen beroende av makedonierna, Ptolemaios, samierna, Rodians och romarna.

Ön kristnades i den fjärde millenium AC.Invasionen av pirater gjorde invånarna använda både slottet Chora och "Kastri" i Kato Meria som forten.Klostret av Jungfru Maria Chosoviotissa, som byggdes av kejsaren Alexios Komninos II år 1088, bevisar detta närvaron av den bysantinska civilisationen på ön.Efter utgången av den turkiska dominansen grundades den första grekiska High School av klostret i Chora 1829.

Året runt i mest för ön kyrkor, religiösa festivaler och högtider äga rum och så, de gamla seder hålls och passera från en generation till en annan.Invånarna i byn där en festival kommer att hållas, bidra till utarbetandet av de läckra traditionella rätterna, såsom: "patatato", "xydato" och "kofto", alla tillsammans med lokala vin och bröd samt dans och lokal musik.

De stora festivalerna i Amorgos är följande: 
Agios Theologhos, på den 8: e maj och den 26 September.
Agioi Anarghiri, den 1 juli.
Agia Paraskevi, den 26 juli.
Christos, den 6 August.
Panaghia, den 15 August.
Agios Ioannis, den 29 August.
Stavros, den 14 September.
Agia Sofia, den 17 September.
Ranaghia Chosoviotissa, den 21 November.

Dessutom, sker de berömda "Pasteli" festivalen varje augusti i Chora.Mycket intressant att titta på är också den traditionella Amorgean bröllop samt karneval anpassad för "Kapetanios" i Lagada.

Amorgos stad

Den avlånga formen av den bergiga och karga ön Amorgos ligger på den östra kanten av Kykladerna, nästan i Dodecnese.På vissa platser är kustlinjen brant och stenig, medan på andra ställen utgör den tysta, dunkla fack.Ruinerna återfinns över hela ön och de viktiga arkeologiska fynd som upptäckte det finns (vissa är på nationella arkeologiska museum, Aten) är vittnesbörd om det faktum att Amorgos var bebodd under förhistorisk tid och var en plats av stor betydelse under perioden då den kykladisk civilisationen.

Vid Katapola, viktigaste hamnen på ön dag och plats för den intressanta Frue 'Katapoliani' (byggd på platsen för en Apollotemplet), har spår av forntida Minoa framkommit.

Simmare kommer att vara förtjust över de fantastiska stränderna finns i närheten.Huvudstaden på ön, Chora eller Amorgos, vitputsad husen sprida ut under det venetianska slott som står på toppen av kullen.Den typiska kykladisk arkitektoniska stil med dubbelt eller "tvilling" kyrkan är mycket i tydligt här.

Det arkeologiska museet har fynd från hela ön och är väl värt ett besök.Nordost om Chora, vid foten av en rock, är det bysantinska klostret i Our Lady "Hozoviotissa", en av de viktigaste monumenten i sitt slag.Amorgos andra hamn, Aigiali, är en ganska by känt för sin fantastiska sandstränder och som består av tre distinkta "håll". 

Det är lättare att nå Aigiali till sjöss än fattiga och branta väg länkas till Chora.I södra på ön, Arkessini stå nära platsen för samma namn, mellan en grupp av pittoreska whitewashed hamlets.Vägnätet av Amorgos fullbordas och kommer att länka upp alla byar på ön.Amorgos har några hotell eller rum att hyra.

Ännu trots de begränsade resurser som är tillgängliga för besökare lockar fina stränder och särskilt skönhet av ön allt fler turister varje år.Amorgos har ett aktivt nattliv.Den består mestadels av mysiga små barer, restauranger och en dans klubb eller två.Det är koncentrerad till Amorgos stad och port Karavostasi.

 


Bästa tillgängliga Amorgos färja biljett prisgaranti

Bästa Amorgos Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga ANEK eller Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Amorgos.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Amorgos ferry biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

Det osannolika du hitta samma ferry alla allomfattande Amorgos biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Färjebiljetter Amorgos bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Amorgos Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Amorgos färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Amorgos vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Amorgos och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här