Amsterdam färjor

Amsterdam passagerare och bilfärjor

Amsterdam passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Amsterdam till IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hoek van Holland, Hull och Rotterdam Europoort.

Jämför alla tillgängliga Amsterdam färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Amsterdam bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Amsterdam, IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hoek van Holland, Hull och Rotterdam Europoort med DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller P & O ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Amsterdam Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Amsterdam Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Amsterdam Färjebiljetter
med DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller P & O för färjor segling från Amsterdam till IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hoek van Holland, Hull och Rotterdam Europoort online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Amsterdam passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Amsterdam biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Amsterdam

Nederländerna är ett land som ligger i västra Europa, gränsar till Belgien i söder och Tyskland i öster.Att dess nord och väst är Nordsjön.

Även om Nederländerna är landets officiella namn, kallar ofta det Holland.Provinserna Noord-Holland och Zuid-Holland utgör endast en del av Nederländerna.

Även om den nederländska regeringen har i Haag, Amsterdam är det nominella kapitalet.Det är också landets största stad, med en befolkning på mer än 750.000, och den mest besökta, med över 3,5 miljoner utländska besökare per år.

Amsterdam är där modern arkitektur utvecklas ekologiskt mellan fasader av historiska byggnader.Eftersom det inte är en storstad, är alla platser av intresse inom en acceptabel avstånd.Det är därför Amsterdam är så populärt med älskare av arkitekturen.

Amsterdam Canal
Historia

Regionen som gav upphov till en jätte som handel med gemenskapen var ursprungligen en ogästvänliga lapptäcke av sjöar, kärr och torv, på eller under havsytan, dess konturer flyttas höstens stormar och översvämningar.De äldsta arkeologiska fynd här datum från romartiden, när floden IJ låg längs den norra gränsen av det romerska riket.Alltför upptagen på annat håll, och utan tvekan avskräckta av de sörjig villkor, romarna lämnade praktiskt taget inga belägg för avveckling.

Isolerade jordbruk gemenskapernas tämjas träskmarkerna med diken och vallar.Mellan 1150 och 1300 var södra banken av IJ dyked från Zuiderzee västerut till Haarlem.Runt 1200 framträdde ett fiskesamhälle känd som Aemstelredamme – "dammen byggdes över Amstel" – på vad som nu är dammen.Den 27 oktober 1275, greve av Holland avstått från vägtullar för dem som levde runt Amstel dam, föddes gör det möjligt för lokalbefolkningen att passera lås och broar av Holland fritt, och staden Amsterdam.

Belägen vid sammanflödet av floden Amstel, vilket gav staden dess namn, och en arm till sjöss som kallas IJ, föreskrivs Amsterdams plats en djup och säkert naturliga hamnen internationell sjöfart.1500-Talet var staden kan fånga en betydande andel av expanderande handeln mellan Holland och Östersjön, vilket bidrog till foder stadens försumpad inlandet.Amsterdam blev de viktigaste av Antwerpens satellit hamnar i de nordliga länderna låg.

Amsterdams ställning förändrats dramatiskt i det nederländska upproret.Ursprungligen lojala mot den spanska kungen, staden var blockerat i år innan man beslutat att ansluta sig till sidan rebel i 1578.Sedan 1585, Antwerpen var återerövrade av spanjorerna och hämnd rebellerna avskurna på floden Schelde.Antwerpens handelsfartyg gemenskapen spridda med många till slut bosatte sig i Amsterdam.Tillsammans med lokala köpmän inledde de en anmärkningsvärd boom.

Amsterdam är en kompakt, omedelbart sympatisk stad.Det är tilltalande att titta på och trevlig att gå runt, en spännande mix av den trångsynta och international; Det har också en välkomnande attityd gentemot besökare och ett unikt ungdomliga orientering, formad av den liberala counter-culture som tog håll på 1960-talet.Också att engagera är telefonen utomhus sommaren händelser och intimitet i sina klubbar och barer, för att inte tala om den nederländska anläggningen med språk: bara om alla du möter i Amsterdam kommer att kunna tala alltför nära perfekt engelska, på toppen av sina egna inhemska nederländska, och ofta franska och tyska.

Stadens layouten bestäms av en webbplats av kanalerna.Den historiska stadskärnan, som daterar sig från 1200-talet, är holländske av fem koncentriska kanaler – Grachtengordel – grävde i 1600-talet som en del av en planerad expansion att skapa ett unikt eleganta stadsmiljö.Det är här att stadens handelsfartyg klass byggt deras stora herrgårdar, kännetecknas av hög, ett städat sätt dekorerade gables, vars fina proportioner återspeglas i nedan fortfarande, olive-green vatten.

Amsterdam stad

Amsterdam har ett brett spektrum av fritids- och kulturella sevärdheter som sträcker sig från fascinerande gamla byggnader, liksom Oude Kerk, till oddities såsom hash-marijuana Museum.

Museer är den främsta turistattraktion i Amsterdam.Alla vet Rijksmuseum, Van Gogh Museum och Stedelijk Museum, men det finns mycket, mycket mer.Amsterdam har mer än femtio museer som lockar många miljontals besökare varje år.Läs mer om museer i Amsterdam.Följande platser och monument bör också vara av intresse och är en viktig del av erfarenheten som Amsterdam.

Oude Kerk 
Denna gamla kyrka med lite hus klamrar sig fast på dess sidor, förblir en lugn himlen kärnan i freneric Red Light District.Dess byggnader, särskilt Gothic-renässansen stil åttkantiga klocktornet, användes av sjömännen för att få sina lager.

Dam-torget
Dammen är centrum och hjärtat av Amsterdam, även om det finns påstå sötare sevärdheterna i staden.Som en historisk plats men det är fascinerande och värt att ta tid att uppskatta.Dammen har sett många historiska dramer som utvecklas under åren, och var till exempel uppsamlingsyta för Napoleon och sina trupper under 1808 övertagande av staden.Imponerande historia av torget är väldokumenterade i Amsterdam historiska Museum.

Det kungliga palatset (Koninklijk Paleis) som dominerar fyrkanten, användes ursprungligen som stadshuset och dess klassiska fasaden och vackra skulpturer var avsedda att glorifiera staden Amsterdam och dess regering.I motsats till dess turbulenta historia, torget är nu en fredlig plats och är hem till hundratals duvor och turister vila fötterna trötta.

Antalet kanaler har lett Amsterdam att bli känt som "The North Venedig". Och en resa till Amsterdam är således inte komplett utan en båt kryssning.Kanalen turné kan vara både fascinerande och avkopplande dag och förtrollande och romantisk på natten när många av husen och broar belyses.De fyra huvudsakliga stad center kanalerna är Prinsengracht, Herengracht, Keizersgracht och Singel.Det finns också många mindre kanalerna i närheten av Jordaan, där Brouwersgracht, Bloemgracht och Leliegracht är särskilt trevligt.

Rembrandtplein är fodrad med pubar, restauranger, kaféer och hotell och är således en turist magnet.En populär centrum för nattliv, den innehåller också traditionella nederländska pubar som spelar real nederländska musik.Under sommaren packas terrasserna med människor njuter av en drink och tittar på världen gå genom.I mitten av torget är en liten men trevlig park där du kan slappna av eller hylla vid statyn av Rembrandt.Runt området hittar du även kvalitet nattklubbar, homosexuella arenor, respektabla diamond återförsäljare och oundvikliga klibbig souvenir affärer.

Red Light District
Öl och partiets atmosfär, kön för försäljning och gränslös människor-tittar på.Butikerna är fulla av hardcore videos, tidskrifter och sexleksaker.Red Light District är något av en sexuell amusement park och ofta inte tas alltför allvarligt av horder av turister som besöker den.Berömda röda fönstret lamporna är slående mot pittoreska, gamla kanalen husen och även fairy lamporna raden broar på natten är färgade rött.Även om det är generellt sett anses vara ett mycket säkert område, bör fortfarande vara försiktig när promenader genom tystare gatorna i området.Det finns en strikt "inget fotografi" politik.

 


Bästa tillgängliga Amsterdam färja biljett prisgaranti

Bästa Amsterdam Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga DFDS samarbetssystemen, Stena Line eller P & O passagerare och car ferries biljettpriset till och från Amsterdam.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Amsterdam färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Amsterdam färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Amsterdam Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Amsterdam Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Amsterdam färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Amsterdam till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Amsterdam och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här