Anafi färjor

Anafi passagerare och bilfärjor

Anafi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Anafi Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sikinos, Syros och Thirassia.

Jämför alla tillgängliga Anafi färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Anafi bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Anafi, Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sikinos, Syros och Thirassia med LANE havet linjer eller ANEK ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Anafi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Anafi Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Anafi Färjebiljetter
med LANE havet linjer eller ANEK för färjor segling från Anafi Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Pireus, Santorini, Sikinos, Syros och Thirassia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Anafi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Anafi biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Anafi

Anafi är beläget i sydöstra utkanten av Cyclades ön komplexa, är närmaste ön Santorini (Thera). Det är administrativt förbehåll för Cyclades prefektur och Thera provinsen i synnerhet.

Den har en yta på 38.4 kvadrat kilometer, en kustlinje 32,4 kilometer och en högsta höjd av 579 meter (Mount Vigla). Öns avståndet från Pireus hamn är 155 nautiska mil.

Anafi ön är på ett långt ta bort från snabbt moderna utveckling, vid kanten av Kykladerna, sobered av Egeiska solen och havet salt, isolerade i sin enkelhet.Anafi gradvis hävdar sin andel på turistmarknaden för.

Det är i stånd att erbjuda alla nödvändiga tjänster för resenärer, som inte komma fram i Anafi som en vanlig turist, men oftast har alla kännetecken på upptäcktsresande i gamla tider, upptäckare av en jungfruolja och världsfrånvarande landskap, upptäcktes varje gång nytt på land och till sjöss.Anländer på porten Ai Nikolas och sedan djur för Chora, huvudstaden.

Anafi Ferry Port
Historia

Kullen som den antika staden var belägen sträcker sig till en höjd av 327 meter.Ruinerna av asty, den Anafian stadsstat kan ses där, staden var förmodligen fastställt Dorian kolonisatörer på 700-talet fKr, och dominerade ön liv fram till slutet av antiken.

Stadsmuren, liksom omfattande ruiner av stadens kyrkogård, kan ses vid Kastelli.Rika fynd från den romerska perioden, under vilken blomstrade ön, är spridda i hela området. bedömning av ett särskilt imponerande är sarkofagen beläget intill det historiska kapellet i Panagia sto Dokari.

Klostret av Zoodochos Pigi eller Panagia Kalamiotissa ligger över det smala näset mellan huvudön från halvön Kalamos.Det är byggt över den framstående antika templet av Apollo Aeglitis, som var kopplad till asty av asfalterad Iera Odos (avsnitt som kan fortfarande ses idag). Ganska höga delar av väggarna i templet själv och dess hölje har bevarats, och införlivas med hölje i dagens kloster.

Klostret har fungerat som en pilgrimsfärd sedan tiden för turkiska styret, och är välkända både inom och utanför Anafi.Öns viktigaste religiös högtid sker det på September 7-8.Sjunde och åttonde september är två särskilda dagar för ön.Detta är när högtiden för Panagia Kalamiotissa, Madonna Anafi, äger rum.Preparat för högtiden starta dagar i förväg kontrollera att allt är klart på den stora dagen.

Strax före högtiden (September 7th), nästan alla öns invånare används för att samla sina ägodelar och gå till klostret.Det var en massa hus-flytta händelse.Vissa gick till klostret av åsna eller mule, men de flesta av byborna reste det med fiskebåt, om syd-westerly vinden uppträtt.Vanligtvis var endast den mycket äldre kvar i Hora.

Panagia högtiden är en högtid för alla.Stämningen var samtidigt religiösa och fyllda med livslängd för stora fester.Middag serverades efter tjänsten kyrka här alltid inkluderade kid från klostrets flock.Sedan var det dags för "tsambouna" säckpipa och dans.Nästa dag, åttonde September, alla skulle återvända till Hora efter tjänsten kyrka, och fira kärleksparet skulle fortsätta i byn.Förutom Anafi invånare deltog också religiös högtid av många människor från Santorini, som ofta kommer på en pilgrimsfärd till Anafis kloster.

Hög monolitisk rock, otillgängliga sjövägen och svår att nå landvägen, utgör ett unikt naturliga monument för ön.Den spelar värd sällsynta arter av växter och har imponerande geo-morfologiska egenskaper.Rock var bebodd, tillfälligtvis, åtminstone under medeltiden, som tillflyktsort från öns många inkräktare.

Villiage 

Med en öppnad till kretensare havet är Chora endast ordnad avveckling, i typisk kykladisk stil men med sin egen unika funktioner.Alla utflykter till öns "hemliga" och synliga landsbygden start i Chora eller porten.Närliggande pittoreska stranden av Kleisidi med dess några spridda hem och exotiska stränderna i Katsouni, Mikros och Megalos Roukounas, Megas Potamos, Aghioi Anargyroi, Prassies.Kastelli, en kulle med ruinerna av en gammal stad, och Katalymatsa, platsen för den antika romerska porten.

Klostret av Zoodochos Pigi (Livgivande källa) eller Panagia ôçò Kalamiotissas, en berömd Anafian pilgrimsfärd och beskyddare av ön.Den grova halvön av Kalamos (höjd 459 meter), med gamla Kalamiotissa klostret vid dess höjdpunkt.

Byn är tätbefolkade och härstammar från medeltiden.Det är byggt amphitheatrically ovanför hamnen, på en höjd av 260 meter.

Med 270 invånare i dag kan Chora särskiljas från huvudstaden i andra cykladiska öarna på grund av dess många välvda singel-rummet hem, som upptar ett stort område av avveckling.Smala kullerstensgator criss-cross i byn, vilket leder till den venetianska Kastro (fästning), den första kärnan och hjärtat av byn.

Flera kyrkor är utspridda i Chora, inklusive Agios Nikolaos, Kimissi (antagande), Agios Charalambos, Christos tou Stavrou (Kristus på korset), Aghioi Anargyroi och Agios Georgios överst i Kastro, alla med bysantinska eller post-Byzantine ikoner.Resultaten från antika Anafi kan ses i den arkeologiska samlingen.

Fotgängare och djur är fria att vandra runt, Chora, som en traditionell lösning, är förbjudet att fordon.Olika krogar, ett spett, ett bageri, en livsmedelsbutik och en bar är tillgängliga för den lokala befolkningen och besökare.Boende tillhandahålls av flera rum att låta.

 


Bästa tillgängliga Anafi färja biljett prisgaranti

Bästa Anafi Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga LANE havet linjer eller ANEK passagerare och car ferries biljettpriset till och från Anafi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Anafi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Anafi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Anafi Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Anafi Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Anafi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Anafi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Anafi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här