Ancona färjor

Ancona passagerare och bilfärjor

Ancona passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Ancona att Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, sig och Zadar.

Jämför alla tillgängliga Ancona färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Ancona bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Ancona, Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, sig och Zadar med Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linjen, ANEK/s Superfast, Minoan, Jadrolinija eller SNAV ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Ancona Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Ancona Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Ancona Färjebiljetter
med Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linjen, ANEK/s Superfast, Minoan, Jadrolinija eller SNAV för färjor segling från Ancona att Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, sig och Zadar online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Ancona passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Ancona biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Ancona

Staden är belägen 280 km (170 mi) nordost om Rom, den Adriatiska havet, mellan sluttningarna av de två extremiteterna av udde Monte Conero, Monte Astagno och Monte Guasco.

Ancona är en av de största hamnarna vid Adriatiska havet, särskilt för persontrafiken, och är det viktigaste ekonomiska och demografiska centrumet i regionen.En hamnstad genom och Italiens största mid-Adriatic färja hamn försöker att utveckla en infrastruktur för turism.

Om du bestämmer dig att besöka Ancona eller råkar vara passerar genom hur du någon annanstans en kort stund att uppleva vitaliteten i hamnstad, dess antika arkitekturen och dess läckra rätter.

Ancona är en av Italiens viktigare hamnar, terminus av de viktigaste järnvägslinje thru n centrala Italien och utgångspunkten för många rader av passagerarfartyg och färjor till Kroatien, Albanien och Grekland.Den är huvudstad i regionen Marche.

Ancona Ferry Port
Historia

Upptagen administrativa huvudstad i Marche och den största staden i regionen verkar inte ett uppenbart turist centrum.Ge det dags, dock, och du får, liksom vi, förvärva en smak för salt och sött av detta hamnar som rastlösa.Byggt på två kullar som bildar en amfiteater runt hamnen, det var fast i 4thC BC av grekiska kolonisatörer från Syrakusa.

Senare romarna exploaterade dess skyddade förankring och 115 e.Kr, under Trajanus, nuvarande hamnen väggarna har uppkommit, ståtlig ceremoniella marble arch stående forlornly i slutet av fälten docks hans bedrift.Under medeltiden, de tyska kejsarna, kyrkan och den venetianska Republiken krafter såg till att Ancona aldrig kunde etablera sig som en kraftfull maritima Republiken.1532 Skjuts det compliantly i händerna på Kyrkostaten där det förblev fram till Italiens enande.

Inte heller var den 20thC typ till denna gamla stad, dåligt bombas i 2: a världskriget, det igen togs på knä av en större jordbävning 1972.

De äldsta delarna av staden verksamhet sträcker sig Colle Guasco, kullen ovanför porten.På sin topp, högt ovanför agitation av den moderna staden står Anconas finaste kyrkan och dess mest uppenbara landmärke, den medeltida katedral i San Ciriaco, en glädjande blandning av romansk och gotisk.

Några turistattraktioner ligger i Anconas historiska centrum är lätt navigera till fots.Staden stoltserar också med flera cobblestoned fotgängare gator, vilka inte bara stängd för trafik, men också mycket pittoresk och den perfekta platsen för en promenad.Hyra cyklar finns också lättillgängliga och stadens bussar, normalt används av lokalbefolkningen pendling till och från arbetet, är ett annat enkelt sätt att komma runt staden.

Katedralen

Anconas 1000-talet Duomo katedralen San Ciriaco, är stadens viktigaste byggnad och stoltserar även med en underbar utsikt över havet.Om införande av ingången till katedralen, invigdes 1128 och färdig 1189, funktioner två lejon flankerande dörröppningen.Katedralen, med grå sten byggda i grekiska korset form, eleganta romansk stil återställdes på 1200-talet.

Arch Trajanus

18 Meter hög har Arch tornar över besökare till staden eftersom det restes av marmor 114.Byggd av kejsar Trajanus som en ingång på väggens harbor, är det känt att vara en av de viktigaste och väl bevarat romerska monument i regionen.Även om de flesta av de ursprungliga brons tilläggstecken har gått förlorade över tiden Arch Trajanus är fortfarande ett sikte till se.

Lazzaretto

Designad av Luigi Vanvitelli Lazzaretto byggdes år 1732 och sprids över en yta på över 20 000 kvadratmeter.Femsidig i formen byggnaden var ursprungligen tänkt för att skydda militära myndigheterna från sjukdom och under århundradena, har också använts som kaserner och militära sjukhus.Byggnaden används för närvarande för olika kulturella utställningar i staden.

Episkopala palatset

Om du besöker Ancona episkopala palatset, med sin vackra arkitektur, är också värt ett besök.Palazzo är mest känd från vara den plats där påven Pius II dog 1464.

Ancona stad 

VISTELSE OCH LOGI

Ancona är en mycket viktig hamnar och mycket väl är ansluten till många internationella destinationer så det finns en ständig tillströmning av turister som besöker staden på väg till andra platser i Italien.På grund av det stora antalet besökare finns det ett stort urval av accomodations i staden, men de får bokas snabbt.Under topp säsonger hitta ett rum i rimlig takt är nästa omöjligt.Några av de bästa hotellen i staden är Hotel Fortuna, Grand Palace Hotel och Albergo Roma och takt.

ÄTA UT

Flesta restauranger i Ancona tjäna lokala köket och rätter som är unika för regionen.En hamnstad innebär att god är fisk och skaldjur lättillgängliga och definitivt värt att försöka.Det finns också många bra caféer och bagerier i staden där besökarna kan prova lokala desserter och traditionella bröd och pasteries.

Vissa stora restauranger kan prova om du besöker staden är Ristorante Giardino, Trattoria Alle Tredici Cannele, Mangiare Bere Nato Donna, Ristorante Boccon Divino och Osteria Brillo.

SHOPPING I ANCONA

Det finns några bra ställen i Ancona där besökare kan handla för lokala produkter.I Ancona livsmedel marknader är mycket färgglada och livlig och har en mängd färska frukter, grönsaker och havet mat för inköp.

En sak som Ancona väl är livsmedelsprodukter.Det finns god kvalitet olivolja, ostar, bröd, bakelser och kakor i livsmedelsaffärer i hela staden.Besökare kan också köpa röda och vita viner från regionen i vin butikerna i Ancona.

 


Bästa tillgängliga Ancona färja biljett prisgaranti

Bästa Ancona Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Montenegro linjer, Adria Ferries, blå linjen, ANEK/s Superfast, Minoan, Jadrolinija eller SNAV passagerare och car ferries biljettpriset till och från Ancona.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Ancona färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Ancona färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Ancona Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Ancona Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Ancona färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Ancona vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Ancona och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här