Andros färjor

Andros passagerare och bilfärjor

Andros passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Andros Mykonos, Budapest, Syros och Tinos.

Jämför alla tillgängliga Andros ferry biljettpriser i realtid och boka billigaste tillgängliga Andros bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Andros, Mykonos, Budapest, Syros och Tinos med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller Anek Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Andros Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Andros Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Andros Färjebiljetter
med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller Anek Lines för färjor som trafikerar från Andros Mykonos, Budapest, Syros och Tinos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Priset vi citerar du för din valda Andros passagerare eller bil färja biljett, inbyggda logi och fordonstyp är allt du betalar, och det är ett löfte.

Att få en Andros biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Andros

Andros är den nordligaste och näst största ön i Kykladerna efter Naxos.Dess storlek är 374 kvadratkilometer, med en längd på 39.8 kilometer och en bredd på 16,7 kilometer vid dess bredaste.

Det finns omkring 110 kilometer kust.Terrängen är bergigt men de habited områdena är relativt nivå.Ön är indelad i fem regioner genom fyra bergiga massorna.

Andros är en ö som har tillräckligt turism ganska väl organiserad, men inte så mycket att det har blivit alltför kommersialiseras.

En ganska grön ö för Kykladerna, Andros erbjuder några riktigt fina stränder, vackra byar och en lugn och avslappnad atmosfär.Det är den näst största ö bland Kykladerna och dess höga berg och djupa dalar gör en oförglömliga intryck.

Även om inte partyö, nattlivet här är ganska varierad och de som älskar fiske, segling och Snorkling kommer säkert att hitta sitt paradis.

Andros färjor
Historia

ANDROS island är en av de centrala Cyclades grekiska semester öar.Andros är stor ö och ett populärt val för weekending mainlanders.Andros har en karaktär som alla sin egen - om lite endimensionella, sorten inte är ön 's lång passar.Andros island har en enda turist semesterort vid Batsi och en ganska enformiga huvudstad i Hora.Ön, har dock sina goda punkter.Naturliga källorna ger upphov till frodiga gröna dalar mellan majestätiska bergstoppar och Andros öns stränder kan vara spektakulära om fjärr.

Andros har ett omfattande nätverk av åsnan banor criss-passage interiören, vilket gör ön till ett idealiskt mål för vandrare.Även om vissa av promenadstråk kan vara choled med buskmarker och törnen, underhållna många av dem någorlunda väl.Andros är också lätt att nå från fastlandet.Färjor rubrik för Mykonos och Naxos semester Rafina varje dag och Andros är vanligtvis sina första anhalten.

Men inte förvänta sig massor av vanliga grekisk ö vänlighet på ön Andros.Infödingarna dour, enstaviga mycket och några byar kan vara ungefär så kamratliga som en walesisk by på våt onsdag.Andros är helt olika på andra öar i Kykladerna.Med sin höga och klippig berg, djupa, gröna och bördiga dalar, sitt rikliga rinnande vatten, platåer, terrasserade jordbruksmarker, branta kuster och många de gyllene sandstränderna för att små och stora, är en av ständiga kontraster och överraskningar.

Dess perfekt för mild spatsera, Fotvandring eller drivande och inom ett par kilometer liggande omgivningen ändras dramatiskt.Ett ögonblick du befinner dig i ett torrt, skjutreglaget vindpinade område och nästa i en skog av tallar, eller en trä chestnut, plan och ekar med ljudet av rinnande vatten Joller över dess stenig flodbädden.Du kan flytta från den sunbaked sandstranden med tydligt gnistrande blå havet av stranden till gröna och bördiga dal eller frodiga gorge som är rikt med vegetation och fauna.

Fyra små floder över ön från väst till öst.Dessa floder, tillsammans med i Bergen, är vackra Andros.Till skillnad från många grekiska öarna flyter de året runt matas av bergstopparna.Floden Arnipotamos flyter in bay Lefka, floden Achla som flyter ut bay Achla, Megalos Potamos floden rinner ut i Paraporti beach i Hora och de Dipotamata floden rinner ut i Syneti bay.

Bortsett från dessa floder finns cirka sju strömmar som också kontinuerligt hela året.Detta ger totalt elva vattenvägar, av vilka nästan alla forma små akvatiska områden vid munnen, med rik växtlighet och anmärkningsvärt akvatiska faunan.

Andros Town

Andros' kapitalet, Chora, finns det ett museum om öns varvsindustrin tider.Det finns också ett arkeologiskt museum med artefakter från många perioder i historien.Sariza brunnarna är naturliga brunnar där du kan dricka att vattnet rakt ut av dem.Mycket av vattnet på flaska på Andros kommer härifrån.Andros eller Hora, är som det kallas lokalt, huvudstaden på ön och bortom varje utmaning, den trevligaste staden.

Mitten av åldrar stil hus, den neo-klassiska och ö-typ de, utöver de smala gränderna, museer och stränder, är de största attraktionerna för varje besökare.Nära Hora är Messaria, medeltida mitten av ön, Taxiarchis Michail, en viktig bysantinska kyrkan byggdes 1158.

Menites är en all-grön by med massor av vatten, trädgårdar och stora plan-träd.Stenies kommer att imponera, eftersom det är en av de vackraste byarna på ön med vackra herrgårdar.Högre ovan ligger Apikia, välkända tack vare Sariza naturliga våren och Pithara, ett ekosystem med stor naturskönhet med sjöar och vattenfall.

I den norra delen av ön kommer du över två största städerna, Gavrio och Batsi.Först är värd i hamnen, medan båda har de huvudsakliga turistanläggningar av ön.Pittoreska städer med många tavernor och caféer, kan erbjuda besökaren alla typer av tjänster och underhållning.Vidare hittar norrut du många byar, Chartes, Kalivari, Varidi, Amolochos, Vitali, Makrotantalo, Agios Petros.

Land byar i ett bergigt landskap, slutar till nice isolerade stränder.Flyttas högre från Batsi besökaren hittar Katakilos, Aprovatou, Arni och Ateni på östkusten.Halvvägs till Hora ligger Paleopoli, forntida huvudstad i Andros, en grön by byggdes på den branta sluttningen av berget, med många viktiga uråldriga undersökningsresultat, som du kan se på det arkeologiska museet.

Stränder 
Mest populära stranden är förmodligen Batsi, men andra platser att rekommendera är också Agios Petros, Fellos, Korthi, Gavrio, Kypri, Lefka, Kaminaki.and bay i Korthi.

Nighttlife
Om ni insisterar på "clubbing" lite, finns det musik barer i Batsi och Gavrion, åtminstone under högsäsong.Det finns också många barer, och du kan njuta av både grekiska och utländska musik, oavsett vad du föredrar.I Chora finns det även en utomhus cinema: alla filmer visas med sina ursprungliga språk med grekiska undertexter.

Livsmedel
Det finns många tavernor och restauranger på Andros, och en hel del lokala specialiteter.Du bör prova lokala korv, sun torkade vin och olika mezedakia - tit bitar.Bakverk bör inte missas: Andros är berömt för dess utmärkta godis speciellt de som är gjorda av mandel den berömda "kaltsounia". 

Kommer från färjan i Gavrio restaurang "Konaki" right on erbjuder the waterfront utmärkta grekiska köket.I Chora hittar du lokala meze rätter i Nefeli mittemot kyrkan Panagia Georgiou Empeirikou gatan som leder till det arkeologiska museet i Korai fyrkantiga och vidare ner till Sjöhistoriska museet och statyn av okänd seglare.

 


Bästa tillgängliga Andros ferry biljett prisgaranti

Bästa Andros Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerna Fast Ferries eller Anek Lines passagerare och car ferries biljettpriset till och från Andros.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Andros färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Andros färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Andros Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Andros Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Andros färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Andros vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Andros och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här