Antikythira färjor

Antikythira passagerare och bilfärjor

Antikythira passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Antikythira Gytheion, Kissamos, Kythera och Pireus.

Jämför alla tillgängliga Antikythira färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Antikythira bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Antikythira, Gytheion, Kissamos, Kythera och Pireus med LANE havet linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Antikythira Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Antikythira Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Antikythira Färjebiljetter
med LANE havet rader för färjor segling från Antikythira Gytheion Kissamos, Kythera och Pireus online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Antikythira passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Antikythira biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Antikythira

Kythera Antikythira ö: Antikythira är en liten ö som ligger sydost om Kythera och tillhör de Joniska öarna.

Denna lilla ö har en lång historia, även om dag det sjunker.Antikythira har endast 110 invånare som bor permanent på ön och de flesta av dem är äldre.

Under sommaren, byn blir livligare med turister eller invandrare som kommit på ön, men fortfarande detta antal overpass inte 300 eller 400 personer.En mark massa av 20 sq.km.

Dess kust ligger 24 km.Denna avlägsna ön har ingen strand.Huvudstad är Potamos.Det är inte bara kapital, dess enda bosättningen.Potamos har antika Aigilai väggar den dagen tillbaka till 400-talet F.Kr.

Antikythira Ferry Port
Historia

Spår av Minoan bosättningar har hittats på ön och dess koppling till Kreta är vanligtvis stark över Antikythira historia.Sedan 300 B.C, hade ön kontinuerligt påverkats av pirate attacker, som förstörde ön många gånger.Ön var re-inhabited i den romerska eran, och i 1204 A.D, venetianerna övertog Antikythira och byggt en liten garnison det för att styra naval passage från väst till öst.Ön blev snart en tillflyktsort för grekiska Revolutionists från Kreta och Peloponnesos, som kämpade mot osmanerna.

Efter den venetianska demokratin 1797 lämnades Antikythira obevakat utan att ha en regering.1815 Lades det engelska suveränitet.1864, Tillsammans med de andra Joniska öarna, blev Antikythira del av Grekland.Under andra världskriget kontrollerades ön först av italienarna och sedan av tyskarna.Efter det grekiska inbördeskriget och till 1964 fick ön politiska flyktingar, främst kommunisterna.1960-Och 1970-talen, de flesta av invånarna flyttade till Australien och Amerika i sökandet efter ett bättre liv, men fortfarande hålla starka förbindelser med sitt hemland.

Utvecklingen av ön började under 1980-talet, där elektricitet installerades på ön och vatten lagringsobjekt byggdes.Hamnen utökades och ett litet härbärge för fiskebåtarna konstruerades i slutet av 1990-talet.Vägarna är stenlagd nu och en heliport tjänar emerge situationer av invånarna.

Antikythira stad

I dag baserar Antikythira sin ekonomi på fiske.Turismen utvecklas inte ännu och endast ett fåtal rum att hyra kan hittas.Den viktigaste bosättningen är Potamos, där du också kan hitta en polis och läkare.Runt ön hittar du fina, små stränder att simma, såsom Xeropotamos beach, nära till vilken det ligger Kastro antika befäst stad och resterna av Apollotemplet.

Den mest kända festivalen på Antikythira är namnet dagen av Agios Myronas, den 17 augusti, vilket är skyddshelgon för ön.Denna gång Antikythira är vid sin topp och många pilgrimer komma.Denna ö kan nås med båt från Kythera i 2 timmar, Gythion i motsatta kusten av Lakonien i 5 timmar eller Kastelli, Crete i 4 timmar.

Denna lilla ö har en telefon, en skola med 6 elever, en läkare, en polis och ett kloster.Det finns en Kafenion och en Taverna men ingen postkontor eller bank.Det finns 10 rum för turister.Rinnande vatten och toaletter är knappa.

Dricka och mat
Livsmedel är begränsad, men tillgängliga.Detta är inte en ö för turister som söker något annat än isolering.

 


Bästa tillgängliga Antikythira färja biljett prisgaranti

Bästa Antikythira Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av LANE havet linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Antikythira.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Antikythira färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Antikythira färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Antikythira Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Antikythira Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Antikythira färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Antikythira vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Antikythira och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här