Arbatax färjor

Arbatax passagerare och bilfärjor

Arbatax passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Arbatax till Cagliari, Civitavecchia, Genua och Olbia.

Jämför alla tillgängliga Arbatax färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Arbatax bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Arbatax, Cagliari, Civitavecchia, Genua och Olbia med Tirrenia färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Arbatax Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Arbatax Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Arbatax Färjebiljetter
med Tirrenia för färjor segling från Arbatax till Cagliari, Civitavecchia, Genua och Olbia online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Arbatax passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Arbatax biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Arbatax

Arbatax är en liten hamn i regionen Ogliastra.Centrum för denna småstad stiger längst ned i Kap Bellavista – territorium berikade med grön-färgade Medelhavet buskmarker och berömd för de karaktäristiska röda klipporna och massor av porphyritic granit beläget nära hamnen.

En sann explosion av färger sker under våren med stenar av udde och Revet, the beach vit sand och klar vatten kontrast.

En naturlig ram på detta är panorama över de omgivande bergen, det högsta på ön.Intill hamnen prisökningarna är ett torn från 1600-talet tag till höger en prophyry stenbrottet.

Vid havet, silhuett av berömda porphyritic revet känd som "red rocks" från Arbatax .

Arbatax Ferry Port
Historia

Beläget i östra kusten, i den norra delen av udde i Capo Bellavista, inte långt från en nyligen regenererat zon, byggdes denna lilla staden närheten ett lookout torn (XVI seklet). 

Detta område, har som kan ses av det stora antalet Giants' gravar, Domus de Janas och nuraghi, varit bebodd sedan förhistorien.Vid fist det har passerat i Pisa händer, då det erövrades av Aragoneses, och slutligen ingår i Quirra County.

Arbatax, vars papper fabriker är mycket känd i Sardinien, och vars hamn, efter Olbia's, är bättre utrustade i kusten, är idag en del av kommunen Tortolì. 

Detta område är mycket intressant både för sin naturliga och arkeologiska aspekter.I närheten av Tortolì, cirka 5 kilometer långt ifrån Arbatax, är fulla av nuraghi, domus de janas och tombe dei giganti (jättar gravar) styrker förekomsten av forntida civilisationer.Norr om Tortolì finns det homonyma dammen, en av de mest många i fisk Sardinien, och mycket rik på fågellivet.

Landskapet här är särskilt slående, tack vare de vackra klipporna i röd porfyr, känd som "Arbatax red rocks". Arbatax är terminus av den så kallade gröna-tåg, som går genom Gennargentu bergen, och från vilka du kan njuta av en underbar utsikt.

Några kilometer långt från havet, finns byn av Barì Sardo, med sin vackra stranden, där ett stort kustnära torn (XVI-XVII-talet) står.Cirka 10 kilometer långt ifrån Barì Sardo ligger en holiday resort kallas Marina di Gairo, medan närliggande Jerzu det är en grupp av kalkrika tablelands heter Tacchi di Jerzu (Jerzus klackar).

De viktigaste högtiderna i staden är mestadels religiösa, liksom för att hedra Saint Lucy, den 29 maj/30 av Saint Anne, som äger rum den 26 juli och San Salvatore, den 10 September.I nära byn Tortolì är den 2 juli, det högtiden för Stella Maris.

Stränder
Utgångspunkt i norr, nära byn Lotzorài, cirka 10 kilometer långt ifrån Arbatax, ligger Lotzorài Beach, följt av den vackra Santa Maria Navarras Beach.Cirka 4 kilometer från Tortolì kan du hitta Orrì Beach, vars sand är mycket tunna och vars vatten är mycket grunt, inte långt härifrån är belägen den underbara stranden av är Scoglius Arrubius (Red Rocks), karakteriserad av röda klippor och stenar.

Förutom sin spanska vakttorn och de spektakulära havsbilden på Visa från den träffande namngivna Capo Bellavista har Arbatax lite i vägen för allvarliga sightseeing.För att du behöver lämna kusten.Sardiniens arkeologiska skatter är dess nuraghi - runda gravar, ofta grupperade i byar av döda - en testamentet till öns blomstrande bronsåldern kultur.

Sörjande skulle sitta utanför dessa gravar för dagar, deras minnen av the departed drivs med magiska svampar.På Lido di Orrì väg ut ur Arbataxs moderna förgrening Tortolì, Tag höger vid en skylt som pekar på Parco Archeologico di San Salvatore.Här, daterar granit Nurager kallas tomba dei giganti - jättarna grav - sig från om BC1500.

Om att äta
Även om du aldrig långt från en grillad fisk i Arbatax, saknas fortfarande verkligt utmärkta restauranger.I den moderna lägre staden, Tortolì, Da Lenin (via San Gemiliano 19; 0039 0782 624422; stängd Sun) - Ja, ägarens revolutionära föräldrar verkligen kalla honom Lenin Mura - erbjuder en meny baserad på de färskaste havet mat och lokala grönsaker.

Counter-intuitively, sanna sardiska köket är inte alls fishy, men bygger på inre köttig traditioner.Det är en 13 mil trek väst från Arbatax till hamlet av Villanova Strisaili där agriturismo (gården semester) upprättandet S'Orroali Manna (0039 0782 30067; alltid öppen, bokningar väsentliga) tjänar suckulenta grillat gris och hem-cured ham, bröd, pasta och läckra efterrätter som görs alla lokaler, inklusive sebadas (smördeg fylld med ost). Det finns några enkla rum uthyres alltför.

 


Bästa tillgängliga Arbatax färja biljett prisgaranti

Bästa Arbatax Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Tirrenia passagerare och car ferries biljettpriset till och från Arbatax.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Arbatax färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Arbatax färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Arbatax Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Arbatax Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Arbatax färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Arbatax vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Arbatax och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här