Hotellnamn färjor

Hotellnamn passagerare och bilfärjor

Hotellnamn passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Rhodes till Killini.

Jämför alla tillgängliga Hotellnamn färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Hotellnamn bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Hotellnamn, Killini med joniska Ferries ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Hotellnamn Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Hotellnamn Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Hotellnamn Färjebiljetter
med joniska Ferries för färjor segling från Rhodes till Killini online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Hotellnamn passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Hotellnamn biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Rhodes

Huvudstad i Kefalonia, Hotellnamn är en upptagen arbetar port besöks av turister färjor, yachter och godstransporter fartyg så fort säsongen börjar.Det är på en halvö omgiven av trädbevuxen berg och en idealisk bas att utforska ön östkust.

Vistas i Hotellnamn kan ge dig en känsla av att leva i staden snarare än som en turist.Det finns en mycket attraktiv kullerstensgatorna promenade man med palmträd längs hamnen i Rhodes.

Här kan du se de lokala fiskarna i sin fångst tidigt på morgonen, och på kvällarna är detta en favorit plats att promenera.

Om promenade slutar finns en permanent grönsaksmarknaden av lokala produkter och ett urval av caféer och små tavernor som passar perfekt för en ouzou och vissa mezes.

Hotellnamn Ferry Port
Historia

Rhodes är den största Kefalonia byar med en befolkning på 14.000 invånare.Det är huvudstad och största hamn på ön.
Denna lilla stad har varit öns huvudstad sedan 1757 och är beläget i centrum av öns södra del.

Hotellnamn står på den bortre änden av bukten med samma namn som är omgiven av berg och located skogar.Venetianska byggnader brukade stå i staden men förstördes tillsammans med hela Hotellnamn och nästan alla andra städer och byar på ön från starka jordbävningen 1953.

Staden har återskapats sedan dess, med hjälp av den grekiska regeringen men till skillnad från för huvudstad i Zakynthos, inga ansträngningar har gjorts att upprätthålla den traditionella arkitekturen och lokala färg.

En stenbro 650 meter långa kallas den Drapano bron står vid ingången till huvudstaden, i mitten en liten pyramid som kallas "Colona" (kolumn) stående, tillägnad Charles de Bosset som byggde bron.

Den moderna och kosmopolitisk stad Rhodes är mycket upptagen och har många intressanta funktioner och aktiviteter att erbjuda.Den har en attraktiv kustvägen promenade som bordas av palmträd och vackert kantad med färggranna stenar från havet.Vägen slutar vid liten färja kajen där båtar avgår varje halvtimme för staden Lixouri och där lite fiskebåtar förtöjning.

Hotellnamn stad 

Det centrala torget i staden kallas Plateia Valianou är en stor och trevlig torg som är embarkeras från många restauranger, caféer och barer.Under kvällarna på sommaren får torget verkligen trångt eftersom det är den plats där lokalbefolkningen ta deras traditionella kväll promenad.Det är dock mycket intressant och roligt att iaktta Kefalonian sätt att leva.

Gågatan för Lithostroto (Cobbled Street) är den kommersiella gatan av kapitalet och är full av butiker.Det kan en beundrar den vackra kyrkan Saint Spyridon och intressant klocktornet Campana Square.

I Hotellnamn en kan också besöka fynd den arkeologiska Museum Kefalonia som husen intressanta arkeologiska från Mycenaean, den hellenistiska och romerska perioderna, Samlingarna innehåller mynt, svärd, skulpturer och keramik från dessa olika perioder.

En annan värd-besöka museum är Korgialenios historia och Folklore Museum som är inrymt i bottenvåningen av Korgialenian bibliotek; den består i en rekonstituering av ett traditionella 1800-Kefalonian hus och exponerar en rik samling av öns fotografier.

Om införande av biblioteket av kapitalet håller 50.000 böcker och gamla manuskript, bland annat några mycket sällsynta.Närliggande biblioteket är den vackra teater Marwari som anses som en av de bästa teatrarna i Grekland.

Fyr Saint Theodore är beläget ett par kilometer från Hotellnamn och byggdes av den brittiske guvernören Napier, Det är lokalt känd som "Fanari" (fyr) och består av en liten rund byggnad med vita doriska kolumner.Denna vackra fyr är en av varumärken som tillhör Kefalonia.

Sami är närmast beach resort till huvudstaden, bara ett par kilometer därifrån.Det är mycket populärt och erbjuder underbara stränder som har belönats med den blå flaggan.I detta område hittar besökaren olika logi, trevliga tavernor, livliga barer och ett stort antal butiker.

 


Bästa tillgängliga Hotellnamn färja biljett prisgaranti

Bästa Hotellnamn Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga joniska Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Rhodes.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Hotellnamn färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Hotellnamn färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Hotellnamn Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Rhodes Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Hotellnamn färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Rhodes på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Hotellnamn och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här