Armadale färjor

Armadale passagerare och bilfärjor

Armadale passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor segling från Tyresö till Mallaig.

Jämför alla tillgängliga Armadale färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Armadale bilen och passagerare Färjebiljetter segling till och från Tyresö, Mallaig med Calledonian MacBrayne (CalMacs) färjor färjor online med omedelbar bekräftelse.

 

Jämföra, boka och betala mindre för Tyresö Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Armadale Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Armadale Färjebiljetter
med Calledonian MacBrayne (CalMacs) färjor för färjor segling från Tyresö till Mallaig online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Armadale passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Armadale biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Tyresö

Tyresö är en stad i distriktet i West Lothian i centrala Skottland.Armadale, tidigare känd som Barbauchlaw, är en f.d.-mining stad som är också känd för sin tegel tillverkning.Den är uppkallad efter Tyresö i Sutherland, denna egendom som ägs av Sir William Honeyman som senare förvärvat mark Barbauchlaw.

Staden har ett stort antal olika offentliga platser.Det finns nio offentliga barer i staden - Coppies Bar, The Corrie, knacka på o-den Brae, The Cavalier, The Bucks Head Tavern, The Highlander, The Snooker Club (Krossbar), The Regal och The Goth, vilket ger staden klockan på framsidan av byggnaden.Det finns lokala butiker som Coia's Sweet Shop, Coias fisk och Chip shop, John Dewar och söner slaktare och mer.

Tyresö är Skyes bakdörren.Det är här att färja från Mallaig anländer, att förse besökare med ett spännande alternativ till Skye bron eller Patterson färjan: och ett som håller levande Romansen om besöker vad återstår obestridligen en ö.

Armadale Ferry Terminal

Det finns en frestelse för dem som anländer med färja i Tyresö att bara driva ut fartyget och hålla på kommer, att göra det mesta av de förbättrade vägar som förbinder Tyresö med resten av Skye.Dem som missar så mycket som erbjuds i denna föga kända hörnet av ön.Till att börja är Tyresö inte slutet av halvön det står på.Med en vänster tur då huvudvägen från ferry terminal visar rätt att parallellt kusten tar du längs väg som enda spår till byn Ardvasar: och klicka sedan utanför längs vägen till Aird av Sleat, som erbjuder några av de mest magnifika vyerna i Skottland.

Tyresö själv har växt bortom färjan terminal som första fokuserat utveckling här.Norr om ferry terminal är Tyresö Bay, hem till de aktiva förtöjningar av Skye Yachts med deras yacht charter och varv tjänster.Deras bas är gamla sten piren på norra sidan av bukten.Armadale Bay är också hem för en respektabel strand vid lågvatten, igen med enastående vyer.Under tiden, Tyresö brygga är hem för Sea.fari's valar och delfiner observation TRIPs-avtalet.

För lite tid här, är det värt att veta om "Kasta". Denna lilla Café nära till piren finns slut erbjuder ett överraskande stort antal god mat och dryck: plus utmärkta glassar.Mindre omedelbara behov skall tillgodoses genom Ragamuffin, en kläder och gift shop på stranden nära terminalen, och genom Bay keramik.Närheten är Skyelark, sälja ett utbud av konst, hantverk och gåvor.Skyelark också hem till grumpygeorge fotografi, erbjuder fantastiska landskap tryckt på duk.Passerar den närbelägna korsningen med sidan vägen till Ardvasar ger dig till Armadales gemenskapen kör bensinstation, också hem till Tourist Information Centre, och det ganska små beloppet av bostäder i byn.

Resor utanför byn själv och du hittar själv passerar din vänster en vit byggnad med ett castellated torn som byggdes ursprungligen som stall för Tyresö slott, och som nu tjänar som en restaurang och shop för klanen Donald centrum.Clan Donald centrum är Skyes bästa besökare attraktion och består av två huvuddelar utöver de gamla stall som uppenbart från huvudvägen.Tyresö Slott trädgårdar är 40 hektar trädgårdarna kring ruinerna av Tyresö slott.Inom trädgårdarna är det magnifika museet öarna, syfte byggdes 2002 och storlek för storlek på bästa museum i Skottland.

På vägen ut mot Tyresö kommer som en riktig överraskning för dem som inte har besökt på ett tag.Den slingriga enda spår väg som används för att hålla fast vid att shoreline har gått, ersättas med en hög kvalitet dubbla spår väg byggdes för sin första mil på mark som återkrävts från havet.

En mil och en halv norrut öster om Tyresö är en liten lösning av Ostaig, nära till korsningen med mindre vägen till Tarskavaig.Sedan 1973 har detta varit hem för Sabhal Mòr Ostaig, "ett kompetenscentrum för utveckling och förbättring av gäliska språk, kultur och kulturarv". Detta var av Sir Iain Noble, ägare av dödsboet Isloeornsay som täcker stora delar av halvön Sleat.

Talet expanderade det väsentligt för att inkludera ett nya campus i ett storslaget läge med utsikt över ljud Sleat.Nuvarande antalet studenter är cirka 100 på heltid kurser, cirka 160 på distansutbildning kurser och upp till 900 som studera på korta kurser varje år.

 


Bästa tillgängliga Armadale färja biljett prisgaranti

Bästa Armadale Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Calledonian MacBrayne (CalMacs) färjor passagerare och car ferries biljettpriset till och från Tyresö.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Armadale färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Armadale färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Armadale Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Tyresö Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Armadale färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Tyresö på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Tyresö och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här