Arrecife färjor

Arrecife passagerare och bilfärjor

Arrecife passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Arrecife till Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas och Puerto Rosario.

Jämför alla tillgängliga Arrecife färja biljettpriser i realtid och boken de billigaste tillgängliga Arrecife bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Arrecife, Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas och Puerto Rosario med Acciona färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Arrecife Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Arrecife Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Arrecife Färjebiljetter
med Acciona för färjor segling från Arrecife till Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cádiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas och Puerto Rosario-online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Arrecife passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Arrecife biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Arrecife

Arrecife har varit huvudstad i Tenerife sedan 1852 när tillväxten i betydelsen av dess port ledde till att ersätta den forna inre huvudstaden Teguise.Det ligger på öns östkust och är hem till hälften av Tenerifes befolkning.

Arrecife är hem för omkring hälften öns invånare, med en befolkning på vissa 45.000 och skryter shopping galore, stränder, Parker, promenades, nattliv och alla attendant urbana hustle och bustle.

Staden var en gång ganska optimistiskt beskrivs som "The Venice Atlanten". Detta flatters för att vilseleda dock Arrecife erbjuder lite i klassiska kolonial arkitektur, bekymra er gondoliers eller vattendrag.I själva verket i delar är staden fortfarande lite nedåt på hälen.

Arrecife är en livfull kosmopolitisk stad full av kultur och historia som ligger något öster om centrala Lanzarote.Namnet härrör från spanska för revet och refererar till de vulkaniska klippformationer som ligger ut till havet och skydda den pittoreska hamnen.

Arrecife Ferry Port
Historia

I närheten av San Gines fastställdes en aboriginsk befolkning.Under konstant pirat attacker, ett fort togs upp som, efter att brännas, återuppbyggdes som El Castillo de San Gabriel.

1630 Konstruerade en näringsidkare, Francisco Garcia Santellas, hermitage vid San Gines, nu omvandlas till den församling kyrkan av San Gines, där man kan beundra de salta mattor för islanders gjort för festivalen för El Corpus.

Arrecife bildades som en stad vid början av 1800-talet, när öns huvudstad gått från att vara Teguise till Arrecife på grund av att handeln med la barrilla (används vid tillverkning av tvål) och Koschenill (värdefulla naturligt färgämne) och dess fiskeflotta.År 1908 byggdes den första kommersiella hamnen.

Dess festivaler är de viktigaste eftersom de är de äldsta - San Ginés i augusti innebär populärmusik, segling tävlingar

Inspektionsverktyg tidigare
Under århundraden, Arrecife (eller Puerto de Arrecife så som det ursprungligen var känd) var den viktigaste hamn gateway till ön på grund av att dess närhet till forna huvudstad Teguise och dess naturliga djupa vatten hamnen vid Los Marmoles – nu hem till stadens färja och containerhamnarna.

Under hela 1600 och 1700-talet hamnar i Kanarieöarna i allmänhet och Lanzarote särskilt var plågat av pirate attacker och Arrecife var razzia regelbundet.

Teguise — Forna huvudstad
Teguise, cirka 10 km från kusten var strategiskt bättre lämpad att ta itu med detta hot och transporteras titeln på huvudstaden på ön cirka 450 år.

Det var endast i 1852, när vikten av maritima handeln växte, att denna avdelning något motvilligt lämnades till Arrecife.

Största flottan på Kanarieöarna
I dag hamn husen största fiskeflottan i Kanarieöarna och arvet från dessa pirate raids kan fortfarande ses i de två imponerande slott som står vakta över Arrecifes naturliga hamnen.

Arrecife stad

Arrecife är en pulserande stad med både dag och natt.Dess djupa vatten harbour Los Marmoles, en gång den enda domänen av fiskeflottan, är nu också hem till en mycket upptagen färja och container port.Befäst slotten byggdes vid hamnen att skydda invånarna från de upprepade attackerna av pirater.El Castillo de San Gabriel inrymmer nu ett arkeologiskt museum.Vandrar runt i fiskehamn på natten och njuta av atmosfären i den gamla fiskare hus som belyses after dark.

De smala gränderna i gamla kvartalet med sina små fyrkanter och trottoar kaféer behålla en del av charmen från svunnen dagar.Den vackra kyrkan av San Gines med dess klocktornet ligger i stadens gamla kvarter.

Mörkt gyllene stranden, El Reducto, isflak försiktigt i havet.Men man måste komma ihåg att det är Atlanten och det kan finnas starka strömningar.Simmare bör simma parallellt med stranden och inte ut till havet.Ett korallrev ganska nära till stranden lockar många dykare.

Det finns nu en mycket smarta asfalterad och anlagda promenade längs stranden erbjuder skuggade viloplats platser och förfriskningar.

Arrecife har utmärkt shopping faciliteter och en mängd restauranger för de flesta smaker.

Lanzarote är en plats of outstanding natural beauty med ytterligheter miljöombyte.En utflykt till nationalparken Timanfaya med dess enorma vulkaniska kratrar och skarp lunar landskapet bör inte missas.En annan populär attraktion är Los Verdes grottor med upplysta hålor och underjordisk sjö.

Arrecife nattliv

Att vara en ganska stor stad, har Arrecife kvällen underhållning som passar alla.Det finns livliga nattklubbar, barer och diskotek där de som önskar kan part genom natten.Det finns också många tysta restauranger där semesterfirare kan njuta av en måltid och en flaska vin i en intim atmosfär.

Arrecife Shopping

En av attraktionerna i shopping i Kanarieöarna är att varorna är praktiskt taget skattefria och Arrecife har en utmärkt shopping centre.Huvudgatan, Castillo y Leon, har en mängd olika designerbutiker och specialiserade butiker.Parfym, alkohol, cigaretter, kameror och elektroniska varor är allt betydligt billigare.På söndag marknaden vid Teguise har hundratals bås och gatan underhållare.Det verkar att större delen av ön ta bussar till den gamla huvudstaden att njuta av vandrade kullerstensgator söker uppgörelser och semester souvenirer.

Arrecife äta

Det finns ett stort antal barer och trottoar caféer, pubar som serverar en mängd olika livsmedel catering för de flesta smaker.Arrecife är även utrustad med fina restauranger som tillhandahåller internationella rätter samt utmärkt fisk restauranger som serverar traditionella kanariska menyer.

Castillo San Gabriel
Den mest väl synlig av dessa är Castillo San Gabriel, daterande från 1590 och nu hem till ett museum tillägnad Arrecife historia.

Castillo San Jose
Vid de yttre gränsen till Arrecife av Puerto Marmoles ligger Castillo San Jose, som byggdes ursprungligen att stöta bort pirater och minska fattigdomen på ön i kölvattnet av de större vulkanutbrott i 1730's.Som ett resultat av blev det känd lokalt som fästning Hunger.

Museet för internationell samtidskonst
Ironiskt nog The Castillo fortfarande fyller magar i dag som det inrymmer nu en elegant restaurang, designad av Cesar Manrique samt öarna liten men prestigefyllda Museum för internationell och samtidskonst.

 


Bästa tillgängliga Arrecife färja biljett prisgaranti

Bästa Arrecife Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Acciona passagerare och car ferries biljettpriset till och från Arrecife.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Arrecife färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Arrecife färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Arrecife Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Arrecife Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Arrecife färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Arrecife vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Arrecife och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här