Astypalea färjor

Astypalea passagerare och bilfärjor

Astypalea passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Astypalea och Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Telos, Donoussa, Kastellorizo, Leros, Santorini, Syros Patmos.

Jämför alla tillgängliga Astypalea färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Astypalea bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Astypalea, Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Telos, Donoussa, Kastellorizo, Leros, Santorini, Syros och Patmos med Blue Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Astypalea Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Astypalea Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Astypalea Färjebiljetter
med Blue Star Ferries för färjor segling från Astypalea och Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Pireus, Rhodos, Telos, Donoussa, Kastellorizo, Leros, Santorini, Syros Patmos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Astypalea passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Astypalea biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Astypalea

Astypalea  är 117 seamiles från Aten, Pireus och 23 seamiles från Kos. Astypalea tillhör Dodekanisos öarna vid sydöstra Egeiska havet.

Kust Astypalea är stenig och vild med vackra vikar och stränder.Formen på ön liknar ett ägg-timer minskar i mitten till en remsan bara 10 m breda som ansluter de två avsnitten.

Denna remsa kallas Steno, som delar Astypalea i den östra Mesa Nisi (mellersta ö) och den västerländska "Ekso Nisi" (yttre ön). I sydöst är flera små öar: Hondro, Ligno, Hagia Kyriaki som har en kyrka tillägnad Sankt Kyriaki, Kounoup och Koutsomytis med en härlig simning strand.

Lite längre är bort Tria Nisya, Syrna och Adelfi och till väst är de små öarna Pontikoussa, Ktenia, Katsagreli och Ofidoussa. Hela archipel är 114qkm.

Astypalea Ferry Port
Historia

Astypalaia har reste genom tid med samma namn.Små, triviala ändringar har porträtterat henne som "Astoopalia", "Astropalia" och "Stipalia".
Enligt var grekisk mytologi, Astypalaia och Europa döttrar Finikos och Perimidis.Från unionen av Astypalaia och Poseidon, Gud av vattnet Argonaut, Agaeos föddes och så var först avgöras genom Kares som heter hennes "Pyra" för röda färgen av hennes jord.På grund av hennes många doftande blommor och hennes frukt kallas den antika grekiska hennes "God's Bank".

Astypalaia har gått igenom ockupationen av Kreta, den minoiska eran och blev senare grekiska på grund av bosättare som kom från Megara.De antika åren måste ön har visat av en betydande höjdpunkt som kan bevittnas av olika undersökningsresultaten, huvudsakligen mynt som konstaterades under utgrävningar och från de frekventa referenserna i texter av antikens författare.Resultaten visas på arkeologiska museum som är öppet för allmänheten vid Pera Yalos och där besökaren kan börja att förstå livet för Astypalaia.

Under den hellenistiska eran, det var en port (en station i Ptolemaios) och under den romerska perioden, det visade en stor utveckling till dess rikligt, naturliga hamnar som resulterade i utgångspunkter mot pirater.Under den bysantinska åldrar, upptrappningen av piratism medfört ändringar av arkitektoniska strukturen och placering av hus på ön, såsom nedgången i de kustnära bostäderna och förflyttning av befolkningen inom konstruerade väggar på slottet för skydd.

Denna era varumärken byggandet av slottet Agios Ioannis, ligger på den sydvästra kusten Astypalaia, vars kvarlevor finns upp till idag.Romarna, som uppskattade varje lands mat framför allt, kallas Astypalaia "fisk bärande" på grund av stora belopp och fiskens ön har hög kvalitet.

Astypalea stad 

Vad du kan se I Chora finns det ett litet arkeologiska museum, några intressanta kyrkor och ett citadell.Resterna av en romersk Villa skall ses i byn Maltezana (Analipsis). Här finns också ett monument över perished besättningen på franska fartyget Bison som sänktes 1827.I Vathy kan du besöka grottan of the Dragon, Dracospilia.Nära Chora ligger byn Naoussa som är blossoming trädgården av ön.

Fruktträdgårdar, som överfyllda tangerine träd och orange träd, vingårdar, som passion med sina saftiga druvor, och husen som omges av många, flerfärgad blommor, Sträck ut hela ravinen.

Vad du ska göra:
Simning, Snorkling och avkopplande.Vid Livadia beach finns jetskis och kanoter att hyra.Ön är stor för vindsurfing.

Stränder:
Mest populära stranden är Maltezana, vilket också den mest livliga.Det finns många små vikar, och du kan ta en båt till Moura och Parou.De flesta stränderna på ön är pebbled eller rocks.Två av de vackraste stränderna på ön kan nås av de båtar som turist som iväg från Pera Yalos och Maltezana.

Dessa stränder är Kaminakia, där det finns en taverna som tjänar kokt get (gryta), en ö specialitet och Vatses, där det finns en grotta med stalaktiter och stalagmiter.Från Naoussa, en tveksam dirt road börjar som ger en verkligt fantastisk utsikt i Chora och ansluter Tzanakis, cut off nudist stranden, till Chora, och efter passage av ett antal små vikar och Papou beach, det hamnar på den lockande, sandig strand i Agios Konstantinos.

Nattliv:
Du hittar ett par barer och diskotek i Skala, Chora, Livadia och Maltezana.Nattlivet är ganska varierade, men inte alltför vilda.

Mat:
Det finns många krogar på ön.Det finns också många lokalbefolkningen sötsaker."Poungia" (ost paj från kopanisti ost och honung), konserverade frukter (Kvitten, fikon, bitter orange, bergamott orange), omsättning, "rantista" (linser tillagas med fint kornig degen och vinäger), fyllda vinstockar kål löv eller squash blommor, olika lokala ostar såsom "ladotyri", "myzithra", "chlori", ett slags yoghurt som kallas "xyalina", hummer med spagetti, bläckfisk bollar, fisk, get fylld med ris, lever fint hackad och kokta med kryddor som kallas "lambrianos"gula bröd rullar "kitrinokouloura" med "chlori" ost och saffran och pajer som kallas "lambropittes".

Det finns hotell, rum och lägenheter att hyra för besökare.Det finns också en campingplats med alla bekvämligheter som bland förtrollande naturlandskapet av ön.Det är vid Marmari B.

Astypalea är den idealiska platsen för älskare av alla typer av fiske eftersom dess vatten är unika för variationen och mängden fisk medan fans av vind-surfa kan verkligen hitta vad de letar efter på ön.

Det finns en fotbollsplan vid Marmari C, en basket domstolen och offentliga Gym.Förutom traditionella former av underhållning som religiösa högtider som har blivit återupplivade med stor framgång under de senaste åren, på ön kan man finna barer, klubbar, sommar och vinter biografer, restauranger som serverar lokala och internationella rätter, kaféer och traditionella kaffehusen.

 


Bästa tillgängliga Astypalea färja biljett prisgaranti

Bästa Astypalea Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Blue Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Astypalea.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Astypalea färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Astypalea färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Astypalea Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta kunden vård teamet för Astypalea Ferries på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Astypalea färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Astypalea vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Astypalea och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här