Barcelona färjor

Barcelona passagerare och bilfärjor

Barcelona passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Barcelona till Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genua, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio och Tanger Med.

Jämför alla tillgängliga Barcelona färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Barcelona bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Barcelona, Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genua, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio och Tanger Med med Balearia, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Barcelona Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Barcelona Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Barcelona Färjebiljetter
med Balearia ferries Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia för segling från Barcelona till Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genua, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio och Tanger Med online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Barcelona passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Barcelona biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Barcelona

Barcelona , stad, hamnen och huvudstad Barcelona provincia (provins) och Catalonia comunidad autónoma (autonoma regionen), nordöstra Spanien, belägen 90 kilometer (150 km) söder om den franska gränsen.

Det är Spaniens stora Medelhavsområdet port och kommersiella centrum och är känt för sin individualitet, kulturellt intresse och fysisk skönhet.

Barcelona har blivit en av de första turistmålet i Spanien, det vet hur att behaga den stora majoriteten, med en historia bland de äldsta i Europa, ett kapital, Barcelona, som aldrig sover och en inre full av charm inte att förglömma vackra stränder i La Costa Brava.

Olika konstnärliga skatter, romanska kyrkor och de stora namnen i modern konst och arkitektur, Dali, Gaudi, Miro, Picasso...
Barcelona placeras mellan havet och Bergen, har hittat en formidabel balans: en fot i de traditionella sakerna och den andra i avantgarde.

Barcelona har rykte om sig att vara den mest kosmopolitiska, moderna och innovativa staden i Spanien och det har förnyat 1992 års olympiska spel.

Barcelona Ferry Port
Historia

Det finns två officiella språk som talas i Barcelona: Katalanska, allmänt talas i alla Katalonien och Castillian spanska.Staden Barcelona har en befolkning på 1.510.000, men detta antal spiraler till mer än 4 000 000 om de perifera områdena ingår också.

Residensstaden Katalonien är otvetydigt en Medelhavsområdet stad, inte bara på grund av sitt geografiska läge utan också och framför allt på grund av sin historia, traditioner och kulturella influenser.Dokumenterad historia av staden går tillbaka till grundandet av en romersk koloni på sin mark i den andra-talet f.Kr.Moderna Barcelona upplevde spektakulär tillväxt och ekonomiska återhämtning vid uppkomsten av industrialiseringen under andra hälften av 1800-talet.

1888 World's Fair blev en symbol för kapaciteten för hårt arbete och den internationella projiceras genom staden.Kultur och konst blomstrade i Barcelona och Katalonien, feber uppnås genom Kataloniens modernism är en av de mest patent visar.Barcelona, mer än bara en enda stad, är verkligen en samling av mångfasetterade och olika städer.

Besökaren obekanta med dess historia kan vara förvånad över att en sådan modern och företagsamma stad bevarar dess historiska gotiska centrum nästan intakt eller nyfiken kontrasten mellan labyrint av smala gator och rutnätsliknande layout av exempel, urban planering "Utvidgningen" projektet i slutet av 1800-talet.

Barcelona stad

Detta område har sedan den massiva uppstädning av stranden och närliggande olympiska marina och byn för olympiska 1992, blivit en magnet för Barcelonans och besökare både.En stor insats går in bibehålla hydraulvätskans renhet med både sand och hav, som är testade dagligen, och alla stränder har inaktiverat åtkomst, livräddarna (under säsong), sun sängar och duschar.

Nova Icaria
Närmast olympiska marinan och därför alltid överfulla, denna breda våg av grov gyllene sanden är stor för livsmedel besökare.Det finns tre obefläckade beach bar, två oerhört populära restauranger på promenade bakom (Mango och Chiringuito de Moncho) och oräkneliga barer och restauranger utanför Port Olímpic bara en kort promenad bort.

Bogatell
Denna stranden är två gånger längden av angränsande Nova Ikaria och man av en sträcka av sten gångväg perfekt för jogging, rullager blading och Cykling.Den upphöjda promenade skär på trafikbuller och gör det möjligt att nästan tror du är en miljoner kilometer från staden.Ingen strand barer, men tre stora informella restauranger på promenade.

Mar Bella
(Metro Ciutadella Vila Olímpica, plus 20 minuters promenad) Delat från Bogatell med en vågbrytare bostäder en skola och hyra center för vindsurfing, hobie katter och kajaker, är Barcelonas enda nudist stranden undanstoppad bakom en lång hillock av rustling bambu.I närheten är en fredlig park - bra för en picknick eller siesta under träden.

Barceloneta
Mycket bred och lång och fringed genom woodendecking längs vilken ligger en serie av amerikanskt snitt restauranger (pizzor och Tex-Mex mestadels) plus upptagen katalanska restaurang Agua.Någonstans utmed dess längdriktning, stranden blir San Sebastian (Metro: Barceloneta), en traditionell och populär sträcka med lokalbefolkningen och följaktligen trångt, bullrigt och mycket jolly.

Maremagnum - Monument en Colom
I slutet av "La Rambla" är hamnen.Vi är nu på bron över havet som länkar "Maremagnum" med "La Rambla". Till vänster, kan du se Columbus monumentet.Upptäckaren av Amerika pekar i fel riktning, eftersom han pekar österut vid Medelhavet, och Amerika är på andra sidan i väst.

"Maremagnum" är mycket framgångsrika nya shopping och fri tid.Här hittar du 12 biografer, Imax och en mängd restauranger, pubar och diskotek.Nattliv börjar här runt 11 pm och varar till 6 am, men om du är 20 år eller äldre, är inte rätt plats--för många tonåringar.

Universal's Mediterranea

En impresionant nöjespark i Tarragona, en stad nära Barcelona som du kan gå i tåget i 1 timme.Port aventura har fått rollercoaster mer högre, snabbare och med mer loopings i Europa.Den är indelad i fem tematiska delar: Kina, México, Polynesien, Mediterránea och Far West.

Acuarium Barcelona
Här är den största i Europa.Du kan se fauna & flora Medelhavet, och en del av det marina tropiska vattnet.Du har erfarenhet av att omfattas av fiskar, vatten blommor och djur ryggradslösa djur.

Du kan inte anländer i Barcelona med Jetlag, men din magen kommer snart tror det har övergett alla kända tidszoner.

Frukost (esmorzar/desayuno) är i allmänhet en no-nonsense affär, på en bar på sättet att arbeta.Lunch (dinarer/blog) är i grund och botten från 2 pm till 4 pm och är den viktigaste måltiden för dagen.Ingen lokal skulle tänka sig chomping till middag (sopar/cena) före 9 pm.Som sagt, även om restauranger tenderar att stanna öppna till 1 am eller så, de flesta kök stänger av 11.30pm.

Oroa dig inte!Om bara din gastric juicer inte kan hålla ut tills dess, kan du enkelt spåra bar snacks eller snabbmat (lokala och internationella formatmall) utanför dessa tider.Och angelägna om att ringa upp varje turist dollar möjligt, massor av restauranger här borga för norra Europeiska intestinala vanor - även om du ofta betalar för detta med medioker mat och nästan exklusivt sällskap av andra turister.

Många barer och vissa kaféer erbjuder någon form av fast föda.Detta kan variera från entrepans/Bocadillobröd (fyllda rullar) och band/tapas (bar snacks) genom att mer materiella raciones (i grund och botten en större version av en tapa) och hela måltider i menjadors/comedores (sittfunktion restauranger) ut på baksidan.Cerveseries/cervezerias (öl staplar), tavernes/Tabernasöknen (tavernor), tasques/tascas (mellanmål staplar) och cellers/bodegas (källare) är bara några av typerna av etablering i denna kategori.

För en fullständig måltid, är det mest troligt att hamna i en restaurang/restaurante, men andra namn kommer pop ut dig.En Seafood specialiserar sig på fisk och skaldjur medan kan tyda på en meson (en "stor tabell") (men inte alltid!) en mer blygsam matställe.

 


Bästa tillgängliga Barcelona färja biljett prisgaranti

Bästa Barcelona Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuder alltid du vår lägsta tillgängliga Balearia, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia passagerare och bil ferries biljettpriset till och från Barcelona.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Barcelona färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Barcelona färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Barcelona Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Barcelona Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Barcelona färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Barcelona till våra lägsta tillgängliga biljett pris.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Barcelona och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här