Bari färjor

Bari passagerare och bilfärjor

Bari passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bari till Bar, Korfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa och Patras.

Jämför alla tillgängliga Bari färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Bari bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Bari, Bar, Corfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa och Patras med Montenegro linjer, / s Superfast, Jadrolinija, Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bari Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bari Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bari Färjebiljetter
med Montenegro linjer/s Superfast, Jadrolinija, Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris för färjor segling från Bari till Bar, Korfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa och Patras online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bari passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bari biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Bari

Bari är en stor seaside stad med ett slott och intressanta gamla centrum.Lätt nås med allmänna kommunikationer, gör staden en bra utgångspunkt för att besöka regionen södra Italien i Puglia, boot hälen.

Bari är på sydöstra kust i Italien i Puglia regionen, mellan Salento-halvön och halvön Gargano.

Det är ungefär 450 kilometer sydost om Rom och 250 kilometer öster om Neapel.Bari är en stor hamnstad vid Adriatiska kusten, huvudstad i den italienska regionen Apulien.

Det är en viktig hamnstad och ett industriellt och kommersiellt centrum.Det är ansluten på väg, järnväg och fartyget till andra hamnar i Adriatiska och är nu ansluten på väg till Neapel.

Tillverkar innehålla kemikalier, maskiner, textilier, tryckt material och petroleum.Bari blev förmodligen av illyriska ursprung, en grekisk och sedan en romersk koloni.

Bari Ferry Port
Historia

Det var senare kontrolleras av goterna, langobarderna och bysantinerna.Normanderna erövrade Bari i 1071.Staden blev chef stad i Apulien, och många Crusaders avseglade därifrån.Enfeoffed till kungariket Neapel, var Bari, under medeltiden, ett hertigdöme styrdes av kraftfulla överhuset, inklusive Hohenstaufens och Sforzas i Milano.

Det var illa skadad under andra världskriget.Beaktansvärda byggnader inkluderar den romanska basilikan (1087-1197), en större plats på pilgrimsfärd, med Relikerna av St.Nicholas Bari romanska katedralen (1100 talet) och Hohenstaufen slottet (1233). Staden har ett universitet grundades 1924.

Det är det näst viktigaste ekonomiska centrumet fastlandet södra Italien efter Naples, och är känd som en hamn och Universitetsstaden samt staden Saint Nicholas.Själva staden har en minskande befolkning på ungefär 320,000, 2009, över 116 km², medan det snabb växande urbana området räknas 653,028 invånare över 203 km². Storstadsområdet räknar 1 miljon invånare.

Bari består av fyra olika urbana avsnitt.I norr är byggd nära gamla stan på halvön mellan två moderna hamnar, med fantastisk basilika Saint Nicholas, katedralen San Sabino (1035–1171) och Schwäbisch slottet byggt för Fredrik II, som nu också är ett större nattliv distrikt.I söder är Murat kvartal (restes av Joachim Murat), moderna hjärtat av staden, som är placerade på en rektangulär rutnät-plan med en promenade på havet och det största shoppingdistriktet.

Moderna bostäder zoner omger centrum av Bari, resultatet av kaotiska utvecklingen under 1960- och 1970-talet ersatte de gamla förorter som hade utvecklat längs vägar splaying utåt från gates i stadsmuren.Dessutom har de yttersta förorterna utvecklats snabbt under 1990-talet.Staden har en renoverade flygplats, uppkallad efter påven Johannes Paulus II, Karol Wojtyła flygplats, med anslutningar till flera europeiska städer.

Bari stad

Basilikan i Saint Nicholas
Basilica di San Nicola (Saint Nicholas) grundades år 1087 ta emot Relikerna av denna saint, som togs från Myra i Lykien, och nu ligger under altaret i kryptan, där är begravda i Topins, som är ett arv av gamla tjuvar konverteras till god tro.Kyrkan är en av de fyra Palatin kyrkorna Apulien (de andra är katedraler Acquaviva delle Fonti Altamura och kyrkan av Monte Sant'Angelo sul Gargano).

Katedralen i Bari
Bari katedralen, tillägnad Sankt Sabinus av Canosa (San Sabino), inleddes i bysantinsk stil 1034, men förstördes i säck i staden 1156.En ny byggnad byggdes således mellan 1170–1178, delvis inspirerad av San Nicola.Av den ursprungliga byggnaden är bara spår av lugnaste idag synliga i tvärskeppet.

Petruzzelli Theatre
Petruzzelli teatern är en av de största operahus i Italien efter La Scala i Milano och teatern San Carlo i Neapel.Värd att många kända opera och balett talet under hela 1900-talet, innan den stora mordbrand av den 27 oktober 1991, som förstörde det nästan alla.De sista 4 oktober 2009, efter 18 år, var teatern igen.

Schwäbisch Castle
Norman-Hohenstaufen slottet, känd som Castello Svevo (Schwäbisch Castle), byggdes av Roger II av Sicilien omkring 1131.Förstörts i 1156, återuppbyggdes det av Fredrik II av Hohenstaufen.Slottet nu tjänar som ett galleri för en mängd olika tillfälliga utställningar i staden.

Köket och gastronomi
Baris kök, en av Italiens mest traditionella och anmärkningsvärd, bygger på tre typiska jordbruksprodukter som hittas i den omgivande Puglia regionen, vete, olivolja och vin.Bari köket är också berikas av en stor mängd frukt och grönsaker som produceras lokalt.

Lokala mjöl används i hemgjorda bröd och pasta produktion inklusive, mestadels, berömda orecchiette hatt-formad pasta, recchietelle eller strascinate, chiancarelle (orecchiette i olika storlekar) och cavatelli.

Hemlagad degen används också för bakade calzoni fyllda med lök, ansjovis, Kapris och Oliver, stekt panzerotti med mozzarella, enkel focaccia alla barese med tomater, lite salta taralli, friselle och sgagliozze, stekt segment av polenta alla göra upp Bari kulinariska reportoire.

Olivolja och vitlök används allmänt.Vegetabiliska minestrone, kikärter, bondbönor, chickory, Selleri och fänkål serveras ofta också som första kurser eller sidorätter.

Var de vill bo i Bari
I den historiska center är Hotel Boston och Palace Hotel, Baris största hotell.Grand Hotel Leon d'Oro ligger väl på Pizza Aldo Moro över från tågstationen.Hotel Rondo är ett well-rated Hotell i distriktet Carrassi utanför centrum.

 


Bästa tillgängliga Bari färja biljett prisgaranti

Bästa Bari Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Montenegro linjer, / s Superfast, Jadrolinija, Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Europeiska samarbetssystemen, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bari.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bari färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bari färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bari Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bari Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bari färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Bari vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Bari och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här