Barra färjor

Barra passagerare och bilfärjor

Barra passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Barra till Oban, South Uist, Lochboisdale och Eriskay.

Jämför alla tillgängliga Barra färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Barra bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Barra, Oban, South Uist, Lochboisdale och Eriskay med Caledonian MacBrayne färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Barra Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Barra Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Barra Färjebiljetter
med Caledonian MacBrayne för färjor segling från Barra till Oban, South Uist, Lochboisdale och Eriskay online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Barra passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Barra biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Barra

Om du verkligen vill komma bort från allt pà ¥ den lilla ön Barra för tomma gyllene stränder, sandiga gräsmarker, vilda blommor och robust interiör.Nästan längst ned i kedjan Hebriderna, kallats det rätta "Barradise". 

Barra  är en oregelbundet formad ö mäta vissa åtta mil genom fem: det är lockande att tänka på det som liknar en jätte sköldpadda, simning Nord Öst.Instängningsredskap A888 markeras i sitt skal kontur, och det finns fyra flipprarna projicera utöver det.Framtill är mer känslig, de baktill byggs hårdare och det finns en chef stickning i Nord-Öst.

Ön beviljades Gilleonan MacNeil i 1427 av Alexander MacDonald, Lord av öarna, och var bo i familjen MacNeil i över 400 år, till stor del tack vare impregnability av klanen säte för Kisimul slott i Castle Bay.

Barra Ferry Port
Historia

Vad andra klaner hade underlåtit att ta från MacNeils av kraft förlorades 1838 när den fyrtionde Chief av klanen, Roderick MacNeil blev bankrutt och tvingades sälja Barra till överste Gordon av Cluny för £38, 050.Överste Gordon fortsatte sedan att klara mycket av ön av dess hyresgäster för får.1851 Tvingades de flesta Barras invånare att styrelsen fartyg som anlöper Nordamerika, alla sina ägodelar konfiskerades som de lämnade.

1937 Besökte den amerikansk arkitekten Robert MacNeil, som hade erkänts som fyrtiofemte Clan chef för MacNeils, Barra snart efter öppnandet av flygplatsen på ön.Han köpte de flesta av dödsboet Barra förlorade till familjen 1838, inklusive Kisimul slott.

Öns byn huvudstad i Castlebay har länge betraktats som den huvudsakliga gateway till Barra.Det är terminus för länken färja till Oban och Lochboisdale i South Uist.Från och med 2003 öppnades ön en ny "bakdörr" med hela driften av ljudet av Barra färjan länka Ardmhor i norra Barra med Eriskay, som i sin tur är knutet genom causeway till South Uist.

Castlebay domineras av de attraktiva Church of Our Lady Star till sjöss, på west end i byn är Dualchas (Barra Heritage Centre). Från west end i Castlebay en sida vägen huvuden söderut till causeway länka Barra med Vatersay.

Du kan tänka Barra som en strandlinje Klippiga vikar och fantastiska stränderna kring en till stor del otillgängliga och bergiga inlandet.Förutom Castlebay själv är de enda betydande bosättningarna runt Northbay i norr öster om ön, och Borve i väst.

En omväg från huvudvägen i den norra delen av ön är en viktig del av erfarenheten som Barra.Här ligger den viktigaste fiskehamn i Aird Mhidhinis, industriella men full av tecken.Också här, är terminus för ljud Barra Ferry.Och Stäng av Barras världens berömda stranden flygplats i klara Mhor.North igen är Eoligarry med förstörda kyrka och kapell Cille Bharra och utsikt till Fuday och Eriskay utöver det.

Barra Island 

Ön är perfekt för Cykling, vandring, vattensporter, etc.
Barra Power Kiting - kontakta Nick och Kay - tel: 01871 810950.
Barra snorklar Safari erbjuder en 90 minuter lång session med 2 erfarna guider och all utrustning som tillhandahålls.Undervisning finns också.
Clearwater Paddling - havet kajakpaddling dagsturer från Barra.Helgen utflykter och längre semester finns också.Tel: 01871 810 443.
Ön Adventures erbjuder 2 timme båtturer från Castlebay mot Mingulay på Glen Ann Tel: 01871 810 284.(syftet byggd för sealife observation).
Båtturer till Mingulay, Eriskay, Barra Head, etc.kan ordnas - prova Barra fiske privilegiebrev (tel: 01871 890384). Mingulay (obebodd) har fantastiska fågel kolonier.

CASTLEBAY
Började som en 1800-tals fiskehamn, idag är det hem för fordonet färjan (som ger mycket av öns mat och förnödenheter) och har ett par hotell, kyrkan, postkontor (ursprungligen öppnades 1875), offentliga telefoner, skolan, Royal Bank of Scotland, grocers med bensinstation, stormarknad, swimmingpool, sporthall, tourist information centre med gemenskapens shop, intill.I main street finns det ett café som fungerar som en indisk restaurang på natten.

KISIMUL CASTLE 
Kisimul Castle (det finns flera olika stavningar) sitter på en stenig holme i bay precis utanför Castlebay.Legenden att detta har varit fäste i MacNeils sedan 1000-talet.

Med sina fyrkantiga Behåll och curtain wall har Kisimul en liknande design till Dunstaffnage Castle.För att motstå belägringar, var slottet utrustad med två Artesisk brunnar att tillhandahålla vatten och en fisk fälla en Donaus avrinningsområde.

Ett kök brukade vara hamn vid sidan om en sluttande strand med crewhouse i närheten.Vid första tecken på problem förväntades besättningen att lansera fartyget och försvara slottet från angrepp.En liten båt tar turister över slottet under sommaren (dagligen från 1 April-30 September). Upptagande kostnadsfritt till slottet ingår båt biljettpriset.Tel: 01871 810313 eller kontakta Historic Scotland.

BEN HEAVAL (384 meter) 
Kulle med utsikt över Castlebay.Posten att köra till toppen och tillbaka i den årliga hill race uppgår till 24 minuter.Halvvägs upp på sida är "Vår fru av the Sea", en vit marmor staty av Madonnan med barnet.

VATERSAY 
Denna ö strax söder om Castlebay var kopplad till Barra genom en causeway 1990.Jag tror att det finns en buss från Castlebay från måndag till lördag.Platser på denna lilla ö inkluderar: resterna av en Catalina flygbåt som kraschade nära väg under andra världskriget, Vatersay Bay, en sandstrand på östra sidan av ön, monumentet till offer för ett skeppsbrott som inträffade år 1853 när Annie Jane lämnade Liverpool bunden för Quebec med hundratals emigranter.Fartyget sveptes på den steniga Vatersay kusten och de flesta av passagerarna var drunknade.

MACLEOD'S TOWER - Dun iriska Leoid (några mil väster om Castlebay) 
Även känd som Castle Sinclair.Belägen på en holme i Loch Tangusdale är ett medeltida torn-hus som ursprungligen hade 3 våningar, mäta 2.9 x 2,6 meter innanför, med väggar 1,4 meter tjocka.I närheten är den så kallade St.Columbas brunn.

GREAN 
9-Håls golfbana med elektrifierad inhägnad runt hål att hålla fåren borta.Biljetter tillgängliga från hotell eller Tourist Information Centre i Castlebay.

COCKLE STRAND (Eoligarry halvön) 
Enorma tidvattenenergi beach som tjänar som öns landningsbana för reguljära flygningar från Glasgow och Benbecula.Unika i detta land som den enda banan spolas av havet.Förfriskningar kan köpas i liten flygplats terminal byggnad.Toaletter finns också.För islanders gå ut insamling av hjärtmusslor från våt sanden.

Diverse förteckning över B & Bs:
Fru.M.S.MacNeil, Ceol Mara, Nask (nära Castlebay). Tel: 01871 810294.Moderna bungalow med utsikt över Castlebay.Panoramautsikt Minch och öar.Stora bekväma loungen.Rum: 2 twin och 1 dubbel (alla ensuite).
Fru.Linda Maclean, Tigh Na Mara, Castlebay.Tel: 01871 810 304.3 star guest house.2 minuters promenad från färjan.5 sovrum (singel, dubbel, tvilling). B & B eller rum bara.
Fru.Anne MacNeil, Grianamul, Castlebay.Tel: 01871 810 416 / Fax: 01871 810319.Med utsikt över bukten, nära ferry terminal.Bredvid poolen och sporthall.Rum: 1 dubbel och 2 twin (alla ensuite). Öppet April - oktober.
(Fru.MacNeil har också ett hus att hyra för 5 personer om du vill gå självhushåll)

Det finns 4 Hotell på ön:
Castlebay Hotel.3 stjärnor.Tel: 01871 810 223.
Craigard Hotel i Castlebay.Tel: 01871 810 200.3 stjärnor.Rum: 3 dubbel, 3 tvilling, 1 familj (alla ensuite). Öppna hela året.
Heathbank Hotel - ett 3 stjärnigt hotell med 5 ensuite sovrum på Northbay.Tel: 01871 890266.
Isle of Barra Hotel, Tangasdale Beach.30 rum.Stora modern byggnad, familjen kör, god mat, trevlig plats på västkusten av ön med utsikt över en strand nära huvudvägen.Tel 01871 810383.

Det finns flera självhushåll platser på ön.Dessa inkluderar:
11 Ardveenish har 2 sovrum (1 dubbel, 1 twin) och rymmer upp till 4.Belägen vid stranden vid Northbay.
Mingulay stuga vid Bruernish i den nordöstra delen av Barra rymmer upp till 6 personer.

 


Bästa tillgängliga Barra färja biljett prisgaranti

Bästa Barra Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga av Caledonian MacBrayne passagerare och car ferries biljettpriset till och från Barra.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Barra färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Barra färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Barra Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Barra Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Barra färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Barra på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Barra och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här