Bastia färjor

Bastia passagerare och bilfärjor

Bastia passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bastia till Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona och Toulon.

Jämför alla tillgängliga Bastia färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Bastia bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Bastia, Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona och Toulon med Corsica Ferries, Moby Ferry linjer, La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bastia Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bastia Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bastia Färjebiljetter
med Corsica Ferries, Moby Ferry linjer, La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line för färjor segling från Bastia till Genua, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona och Toulon online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bastia passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bastia biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Bastia

Bastia , huvudstad i departementet Haute-Corse i Frankrike, på ön Korsika är den viktigaste hamnen och dess primära kommersiella stan.

Daterande från romartiden, expanderas Bastia under den genuesisk, som importerat vin till det italienska fastlandet.Det var huvudstad i Corsica förrän 1811, då Napoleon beordrade huvudstad flyttas till hans födelseplats, Ajaccio.Nouveau Port bildades 1862 till den ökande handeln med Italien och Frankrike och det blev stöttepelaren i den lokala ekonomin.

Bastia är en liten men charmig stad med medeltida gator och hus, historiska kyrkor och livliga gator med barer och restauranger.Det finns en livliga dagliga marknad i rum du Marche.

Det finns flera nationella och internationella färja vägar från Bastia, Ajaccio (Korsika), Genua (Italien), Marseille, Nice, Livorno (Italien) och Savona.Det är mycket upptagen under sommaren, och det är alltid bäst att boka tidigt.

Bastia Marina och Ferry Port

Trots sitt namn är Bastia Corsicas mest Italianised stad.Beläget på östra sidan av ön, detta förtrollande stad faktiskt är utsatt för det land som påverkat det och regionen Toscana.Styrdes under många århundraden av olika italienska befogenheter, Korsika idag fortfarande upprätthåller ett starkt samband med dess grannar vid Medelhavet och Bastia, i synnerhet, är fortfarande infused med andan i dess tidigare italienska härskare.Idag fortsätter Bastia speglar några av Italiens vackraste Renaissance städer huvudsakligen genom färg och stil av dess traditionella kläder, mat och byggnader.

En juvel av konst och kultur, Bastia är en ljus och livlig stad full av liv och historia.Gömd i en charmfull gator och gränder i staden är unika men slående symbolerna för den lokala arkitekturen inklusive St.Nicholas Square, kyrkan St.Marie, den stora och mycket viktiga kyrkan St.Jean Baptiste, vackra barock kapellet St.Coix, oratorium av St.Roch och slutligen magnifika romanska katedralen, kronan på staden.

Centrum för Bastia, har medan omgiven av antikens arkitektur och kyrkor, en mycket moderna och eleganta atmosfär.Huvudgatan, Rue Napoleon, är alltid levande, dag eller natt, surr med lokalbefolkningen avkopplande efter arbete i många barer och kaféer, pittoreska butiker och eleganta restauranger.

Precis som mycket av Corsica välsignade Bastia med många hisnande stränder.En varm plats, dessa stränder är oändliga semester sträcker sig ren sand och varmt vatten.Nära till en ornitologiska reserv omges Bastia's seaside också av avskild bukter och vikar och slående landskap.

Historiskt sett Bastia daterar tillbaka till 1300-talet och första styrdes av Republiken Genoa.1378 Byggde Genua en titta på tornet, som började skapandet av staden som vi känner det idag.Bastia förblev under italienarna till 1700-talet när fransmännen tog över efter Versaillesfreden.Trots detta samman Bastia förblir nära den italienska kulturen som påverkat det för så många århundraden och de traditioner och sedvänjor som det på efterkälken.

Bastia's gamla kvartal är Terra Vecchia, med slumpartat gamla gator, barocka kyrkor och hög sten hyreshusen.Plats St Nicholas, ett charmigt område, öppna till havet, fodrade med kaféer och träd och tyngdpunkten i staden.De två huvudsakliga shoppingområdena är Boulevard Paoli och Rue Cesar-Campinchi.

Nouveau Port är däremot modern och intetsägande, även om det har barer och restauranger, och ett stort antal pizzerior som styrker en stark italienska inflytande.

Rue Napoleon är en smal gata med antika butiker och på 1600-talet, kapell Oratoire de St Roch och Oratoire de L'Imaculee uppfattning.Kyrkan St Jean Babtiste byggdes 1636, dominerar torget och är omgivet av den äldsta delen av Bastia, en labyrint av gränder, välvd gångar och sju våningar hus.

Kör ner Vieux Port är charmig, med höga hus som lutar sig mot havet, en Gästhamn späckad med båtar och söder rock stödja Citadelle.Quai des Martyrs har livliga barer och kaféer, med levande musik och utmärkta restauranger.

Kärnan av gamla Bastia är de rika Terra Nova, med lägenheter och historiska byggnader inklusive Église Ste-Marie inbyggda 1458, bostäder en silver staty av Jungfrun som utförs genom staden under festivalen för antagandet.

 


Bästa tillgängliga Bastia färja biljett prisgaranti

Bästa Bastia Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Corsica Ferries, Moby Ferry linjer, La Méridionale Ferries eller SNCM Ferry Line passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bastia.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bastia färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bastia färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bastia Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bastia Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bastia färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Bastia vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Bastia och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här