Bergen färjor

Bergen passagerare och bilfärjor

Bergen passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bergen till Hirtshals.

Jämför alla tillgängliga Bergen färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Bergen bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Bergen, Hirtshals med Fjordline Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bergen Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bergen Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bergen Färjebiljetter
med Fjordline Ferries för färjor segling från Bergen till Hirtshals online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bergen passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bergen biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Bergen

Bergen  är den näst största staden i Norge och den mest populära gateway till fjordar i västra Norge.Omgiven av sju kullar och sju fjordar, är Bergen en vacker, charmiga stad.

Staden är berömd för sin vackra natur och erbjuder utmärkta Fotvandring möjligheter i dess omedelbara omgivning.Med gynnas många av Norges största band och artister, är staden också känd för sina kulturella livet och underground/indie musikscenen.

Med Unesco World Heritage–listed Bryggen och livliga Vågen hamnen som dess kärna klättrar Bergen bergssluttningar med hundratals timmer-pläterade hus, medan kabel bilar erbjuder fantastisk utsikt från ovan.Kasta i stora museer, vänlig lokalbefolkning och en dynamiska kulturliv och Bergen belönar tydligt så mycket tid som du kan ge.Ett ord om varning, men: på sommaren Bergen får lite överväldigad av besökare (med en 25 procentig ökning besökare under de senaste fem åren) och att hitta boende kan vara ett problem så alltid boka framåt.

Bergen Ferry Port
Bergen historia & turism 

Under 1100- och 1200-talen var Bergen Norges huvudstad och lätt landets viktigaste stad.Av 1200-talet allierade sig stadsstater i Tyskland till handel ligor, mest betydelsefullt hansaförbundet med sitt centrum i Lübeck.Vid sin höjdpunkt, ligan hade över 150 medlem städer och var norra Europas mäktigaste ekonomiska enhet. Bryggen skyddad hamn fäste i hansaförbundet handlare i droves.De etablerade sitt första kontor här ca 1360, omvandla Bryggen till en av förbundets fyra stora högkvarter utomlands, med upp till 2000 främst tyska bosatta näringsidkare som importeras spannmål och exporteras torkad fisk, bland andra produkter.

I över 400 år dominerades Bryggen av en sammansvetsad gemenskap av tyska köpmän som inte var tillåtet att blanda med, gifta sig eller har familjer med lokala norrmännen.Av 1400-talet, konkurrens från nederländska och svenska rederier, säkerställs interna tvister och, särskilt, digerdöden (som utplånades 70% av befolkningen i Bergen's) i hansaförbundet nedgång, (även om Hamburg, Bremen och Lübeck kallas fortfarande hanseatiska städerna och Hamburg och Bremen behåller sin status som stadsstat).

Tidiga 1600-talet Bergen var ändå handel navet i Skandinavien och Norges mest folkrika stad med 15 000 personer.Under 1600- och 1700-talen valde många hanseatiska handlare att norska nationalitet och går med det lokala samhället.Bryggen fortsatte som ett viktigt maritima handeln centrum till 1899, när den hansaförbundet Bergen kontor avslutats.

Staden  en spektakulär amfiteater clambering upp mountainsides, tittar över havet omfamnar du.Vandra längs fiskmarknaden och mingel med massorna eftersom de går om deras dagliga liv.Promenad maklig till akvariet att se fisken, pingvinerna och förseglingen.Promenad längden på Bryggen Bergenhus gamla fästningen.Håkon Håkonsson styrde en gång alla Norge här gör Bergen landets första huvudstad.1261 Byggde han den mäktiga "Håkons Hall" för sin son Magnus Lagabøter bröllop och kröning.

Kanske har du en förståelse för gammaldags målare såsom I.C.Dahl eller mer moderna de Munch eller Picasso, kanske you´re intresserad av arkitektur eller historia, tekniska färdigheter eller maritima frågor.De gamla delarna av staden är levande historia och våra museer och gallerier hålla både konst och vårt ancestral arv levande.

Hanseatic wharf Bryggen, Fisktorget kompositören Edvard Grieg´s hem på Troldhaugen, Rasmus Meyer´s konstsamling, akvariet, gamla Bergen och de kustnära ångfartyg (Hurtigruten), en av de mest berömda turistattraktionerna i Norge, för att bara nämna ett fåtal.

Traditionen, initiativförmåga och energi har gjort Bergen en av Norway´s mest kraftfulla kulturella städer.Det isn´t bara av en slump att Norway´s största kulturella evenemang, Bergen International Festival, hålls här varje år.

Fjord huvudstaden har en, vide olika aktiviteter sträcker sig från "hög" kultur till livlig fotbollsmatcher på Brann stadion.Vi har en professionell balett företaget, en spännande jazz och blues milieu, repertoaren teatrar och fantasifulla revyer.Norway´s allra första teater, Den Nationale Scene och Bergen International Theatre erbjuder ett brett spektrum av framföranden, samtidigt som ett av world´s äldsta Symfoni orkestrar, Harmonien, innehar torsdag konserter i town´s fina Grieg Hall.

I Bergen You´ll hittar bara handlar om allt från te rum specialitet fisk restauranger, från små bistroer diskotek, barer och nattklubbar.Be en Bergenser där bör du gå och ganska sannolikt you´ll riktas till en av town´s klassiska hostelries som har dragit kunder i årtionden.Det igen, kan du lika bra vara visat vägen till en bistro som annars you´d aldrig funnit - eller Unna dig vid ett av town´s konditorivaror butiker.Bergen har några av country´s mest vackra restaurang inställningarna och några av country´s bästa äta platser - allt du behöver göra är att välja beroende på din önskan, aptit och plånboken!

Bergen  alltid har varit en stad av handlare.För våra gäster, detta innebär att they´ll hitta massor av frestande butiker - från små och specialiserade i stora avdelnings arkivet.Många besökare har påpekat att de finner mer specialiserade butiker här än i andra norska städer.Våra sen öppna köpcentrum åtgärder mycket positivt till de flesta andra när det gäller företag och massor att välja bland.Vi har dessutom "Super lördagar" där de flesta butiker i centrum av staden bo öppen fram till 4 p.m.den första lördagen i månaden.Torsdag även är en stor dag för stad centrum shopping, butiker vistas öppen fram till 7 p.m.I Bergen you´ll alltid att hitta en bra fynd!

När väsentliga inköp har gjorts, butikerna tittade på och spänningen i lokala livet smakade, porten till fjordar fortfarande har mycket att erbjuda, dess sju bergen själva staden med dess oväntade någon och små gränderna.Bergen är en stad att potter runt i.Här är historien i sin gamla hus, en känsla av välbefinnande i sin smala gatorna och monument prickade runt överallt.Det mesta av detta är inom lätt promenerande avstånd och that´s fördelen med denna kärna av en stad mellan fjord och berg.

 


Bästa tillgängliga Bergen färja biljett prisgaranti

Bästa Bergen Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Fjordline Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bergen.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bergen färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bergen färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bergen Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bergen Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bergen färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Bergen vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive till Bergen och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här