Berneray färjor

Berneray passagerare och bilfärjor

Berneray passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Berneray till Leverburgh och Harris.

Jämför alla tillgängliga Berneray färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Berneray bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Berneray, Leverburgh och Harris med Caledonian MacBrayne Ferries (CalMacs) färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Berneray Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Berneray Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Berneray Färjebiljetter
med Caledonian MacBrayne Ferries (CalMacs) för fartyg som seglar från Berneray till Leverburgh och Harris online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Berneray passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Berneray färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Berneray

Berneray är en ö i Yttre Hebriderna och västra öarna, en ögrupp öar utanför Skottlands västkust.Yttre Hebriderna ingår i Skottland och Förenade kungariket.

Berneray ansluts till öarna i söder (North Uist, Benbecula och South Uist) med en kort causeway.En färja tjänst går från Berneray till Harris och Lewis i norr.

För att ge en uppfattning om avstånd och plats, tar det ungefär 40 minuter att flyga här från Glasgow, den största staden i Skottland.Öarna är ungefär halvvägs mellan London och Island och är på samma latitude som Danmark och södra Sverige. Berneray är i sig på samma latituden som staden Sitka i Alaska.

Du kan resa till Berneray genom en rad olika metoder, inklusive kombinationer av färja, flyg, bil eller buss.Det finns bra lokal kollektivtrafik året runt (sex dagar i veckan).

Berneray hamn

Berneray är vissa 2 km bred och 3 mil lång.Det finns en väg längs östra sidan av ön, och en annan genom centrum och över machair.Dessa och de vägar som närmar sig Berneray är mestadels enkelspårig med tillfällig passerar områden.Driving är lätt, med mycket trafik.Det främsta hindret är får som körs i mitten av vägen och tillfällig otter passage.

Promenader eller cykelturer är populära sätt att komma runt.Det finns en cirkelformad bana runt en stor del av ön som är tydligt skyltade med blå waymarker tecken.Växelvis, är en populär promenad att följa shoreline runt ön, vilket tar ca 5 timmar.De flesta av promenad är på stränderna.Det kan finnas något boggy arealer efter regn, så vattentäta skodon rekommenderas.Det finns dock inga farliga områden av mark. lera är walkers största problem.

Kullarna i Berneray är relativt små, vart tar ca 15 minuter för att promenera av en person som rimligen passa.Trots deras höjd är vyer från toppen verkligt spektakulära; en klar dag är det möjligt att se upp till 30 andra öar, inklusive St Kilda och många andra stränder.

Det finns inga farliga eller giftiga djur på Berneray.Sheepdogs kan growl vid passerar människor, men är oftast ofarliga.Många människor på Berneray hålla katter, som är vänliga.

När du ska besöka

Klimatet i Berneray är relativt milt, med vädret till stor del dikteras av Golfströmmen.Perioder av solsken kan vara ganska omfattande.Vädret kan ändra plötsligt - när som helst på året - och det är möjligt att få "fyra årstider på en timme". Grund av platsen är djup snö och mycket kallt väder sällsynta.

Vara en nordligaste ö, kan sommar dagsljus timmar vara mycket lång. runt slutet av juni är vissa nätter aldrig helt mörk.På vintern är omvänt, med mycket lång December nätter.

De mest hektiska månaderna i Berneray är juli och augusti, när boende på ön kan ibland vara svårt att hitta.Juli är också när många sociala händelser, såsom Berneray vecka händer.

Axla säsongen månader - April till juni och September och oktober - ger ofta bästa väder och landskap.Vid denna tid på året är det ofta möjligt att promenad runt ön i blåsighet solsken och inte ser någon på stränderna.Vintern bör inte uteslutas som en tid att besöka.Boende är mer lättillgängliga, och du kan ofta ha hela vandrarhem till dig själv.Vintern vilda djur är olika från sommaren vilda djur, och mer utbytbara vädret har gett inspiration för fotografer och konstnärer.Men det stora dra av vintern, och särskilt på grund av den geografiska platsen, är att du är mycket mer troligt att se norrsken.

 


Bästa tillgängliga Berneray färja biljett prisgaranti

Bästa Berneray färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Caledonian MacBrayne Ferries (CalMacs) passagerare och car ferries biljettpriset till och från Berneray.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Berneray färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Berneray färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Berneray Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Berneray Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Berneray färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Berneray vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Berneray och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här