Bilbao färjor

Bilbao passagerare och bilfärjor

Bilbao passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bilbao till Portsmouth.

Jämför alla tillgängliga Bilbao färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Bilbao bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Bilbao, Portsmouth med P & O eller Brittany Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bilbao Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bilbao Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bilbao Färjebiljetter
färja biljettpriset med P & O eller Brittany Ferries för färjor segling från Bilbao till Portsmouth online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bilbao passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bilbao biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Bilbao

Bilbao är belägen i regionen Baskien i norra Spanien.Stadens hamn är en av de mest trafikerade i Spanien, trafikerar flyglinjerna till Portsmouth, UK.

Terminalbyggnad erbjuder mycket bra faciliteter.Det finns en rymliga och bekväma lounge, en pressbyrå, en souvenir shop säljer vin, lokala livsmedel och souvenirer och ett kafé.Varma drycker och snacks finns också från de automater som finns i hela.

Bilbao är Spaniens sjätte största stad.Staden stoltserar med ett antal fascinerande sevärdheter inklusive futuristiska proffsiga Guggenheim Museum.Liksom de imponerande sevärdheterna erbjuder Bilbao också en imponerande mat - alla en utmärkt standard.De bästa restaurangerna kan hittas i den vackra gamla kvarteren.

Staden har en mängd museer och många utmärkta restauranger som serverar traditionell baskiska matlagning som anses allmänt vara några av de finaste i Spanien.

Bilbao Ferry Port

Bilbao  är hjärtat i en storstad där mer än en miljon människor lever.Det är centrum för ekonomisk-sociala utvecklingen och den viktigaste faktorn för moderniseringen av Biscayabukten.

Stora arkitektoniska och infrastrukturprojekt har varit den drivande kraften bakom förnyelsen av stadsområden och ekonomiska av staden.Bilbao Guggenheim Museum, Euskalduna Conference och Music Centre, Norman Foster's Underground, Calatravas flygplats, tornen ritades av arkitekterna Arata Isozaki och César Pelli... är alla exempel på den dynamik som finns i Bilbao.

Staden är belägen i området i Bizkaia och omges av ett bördiga landskap med skogar, berg, stränder och branta kuster.Allt detta gör Bilbao en privilegierad destination för besökare.Moderna transport- och nätverk av vägar att köra till platser i närheten som andra huvudstäder i Baskien - Vitoria och San Sebastián.

P & O Ferries erbjuder resor till Portsmouth från Bilbao två gånger i veckan, med en restid på ca 29 timmar.PÅ färjorna också ger två gånger hämtningar per överfarter, tar omkring 34 timmar.

Pride Bilbao är största fartyget och kan utföra de flesta passagerarna.Färjan erbjuder superbt fordonsbaserade faciliteter inklusive en film teater, Fitnesscenter och en prisbelönt restaurang.

Två tillbaka avgångar från Portsmouth till Bilbaoeach vecka med Brittany Ferries avgår kl 5 på fredagar för en över natten passage och kl 10 på söndag för två natten resa.

Bilbao turism

Bilbao mycket resenären vänligt med de lokala myndigheterna investerar kraftigt till en av de populäraste destinationerna i norra Spanien.

En av de största attraktionerna i staden är utan tvekan den Guggenheim Museum Det finns ett antal andra historiska byggnader och platser som kommer att överraska dig, inkluderar dessa den Biblioteca Municipal de Bidebarrieta (Bilbao's Municipal Library) ligger i en historisk byggnad med en stor samling av böcker och tillfälliga utställningar.

Det finns också de Palacio de Congresos de Musica och väl känd musik och konferensen Centrera webbhotell regelbundna stora konserter med översta namnen på musikbranschen.Mercado Antiguo Lavadero (Bilbaos gamla marknaden) är väl värt besöket och ligger i ett historiskt Tvättservice hus.Bilbao inte kanske en turistiska platsen liksom Solkusten, har men sin egen tyst charm och historia.

Bilbao ställs en hamnen stad vid floden Nervión, nära Biscayabukten.Den främsta intresse här är Casco Viejo eller gamla kvarter, på den högra banken av Nervión.Här hittar du sevärdheter som Bilbao har att erbjuda: den gotiska kyrkan i Santiago som daterar sig från 1300-talet, elegant arcaded Plaza Nueva, den fantastiska Teatro Arriaga.

Du skulle aldrig gissa att en 1983 översvämning ödelade området från återställda gotisk stil byggnaderna som linje de smala gränderna.Det är dessa gatorna att du hittar bästa barer och restauranger.

Militära buffs kommer ihåg att Bilbao var huvudstad i en kortlivad stat för självständiga baskiska som var under regeringstrogna kontroll under det spanska inbördeskriget (1936-39).

Men oftast tyst, rocks staden Bilbao kammaren i augusti under Semana Grande, en viktig händelse för årliga tjurfäktning i Bilbao.Turister och mingel i de frigående barerna att dansa och dricka på gatorna all night long.Dem som har upplevt Semana Grande jämföra det med Mardi Gras, med en vild och vänlig atmosfär att matcha den berömda Fat tisdagen.

Det finns ett utmärkt urval av hotell i Bilbao och runt staden, plockning som skulle suerly innehålla mycket nominellt Gran Hotel Eurostars Bilbao här trendiga, Designhotell är full av roliga funktioner, i samma anda som sin världsberömda granne – Guggenheim Museum.Den designades av den berömda konstnären, Javier Mariscal.Gran Hotel Domine ser över den lysande stål strukturen i Guggenheim Museum – ett av världens mest igenkännliga byggnader.Den moderna designen av hotellet följer innovativa andan i galleriet, med dess unika vinklade windows, böjda atrium och hög pebble skulptur.


 


Bästa tillgängliga Bilbao färja biljett prisgaranti

Bästa Bilbao Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga P & O eller Brittany Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bilbao.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bilbao färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bilbao färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bilbao Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta de Bilbao Ferries kundservice vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bilbao färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Bilbao vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Bilbao och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här