Bodrum färjor

Bodrum passagerare och bilfärjor

Bodrum passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bodrum till Kos, Marmaris, Akbuk, Datça och Rhodos.

Jämför alla tillgängliga Bodrum färja biljettpriser i real tid och boka de billigaste tillgängliga Bodrum bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Bodrum, Cos, Marmaris, Akbuk, Datça och Rhodos med Turklines eller blå stjärna Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bodrum Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bodrum Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bodrum Färjebiljetter
med Turklines eller blå stjärna Ferries för färjor segling från Bodrum till Cos, ferry Marmaris, Akbuk, Datça och Rhodos online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bodrum passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bodrum biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Bodrum

Bodrum är en stad på södra Egeiska kusten Turkiet, populär bland turister från hela världen.

Bodrum är en inbjudande, färgstarka folkmassan som är full av överraskningar, ibland en ödmjuk wiseacre och en lös wise man, ibland är det en ensam crazy, det är frihet, love; Bodrum är solen, havet och det är ju historia.Det regnar olika här och också olika Solens uppgång och ställer helt olika.Vinden blåser olika, havet doftar annat.Bodrum är den naughtiest, den haughtiest, den mest inert vackraste, det mest ärliga och mest uppriktiga barnet av naturen mor.

Bodrum idag ett av de viktigaste handel, konst och underhållning som det varit sedan århundraden sedan.Denna stad som traditionella och moderna liv gå längs hand i hand med en utmärkt harmoni öppnar den vapen för dem som vill vara bekant med henne och bor här.

Bodrum Marina och Ferry Port

Bodrum nås sjövägen från Kos och Rhodos (Grekiska öarna). Daglig färja båt tjänster från/till Cos och Rhodos till Bodrum är tillgängliga under sommarsäsongen.

Bodrum är platsen för den antika staden Halikarnassus, platsen för det berömda Mausoleum i Halikarnassus (byggd efter 353 f.Kr.) - ett av den antika världens sju underverk.Tyvärr, det antika monumentet förstördes av jordbävningar under medeltiden - några av resterna kan ses i Londons British Museum.

Bodrum  är en fascinerande plats som den har en tilltalande kontrast mellan den antika staden - där det finns urskiljbar fragment överallt i staden- och en lekplats för rika turkar och en matris med utländska besökare.Det är ett av centrumen i turkiska turistnäringen och köpstad för Bodrum halvön som består av ett antal städer och byar nästan på kanten av kusten.

Fram till 1960-talet var staden en fiskeby som ändras när ett antal turkiska intellektuella samlades och skrev om Bodrum.Mest anmärkningsvärd dessa var Cevat Sekir "The Fisherman av Hallikarnassus", en Oxford utbildade Turk som ägnas åt sin tid att skriva och plantering många växter och träd som fortsätter att punkt landskapet i staden.Bodrum har därför ökat segling destination och tack vare dess varma men inte fuktigt klimat har blivit en top destination för besökare som njuter av kombinationen av antika tidigare tillsammans med alla vanliga turist-tillbehör.

Moderna Bodrum konstigt nog verkar ha två kontrasterande sidor till den.

Öster hälften av staden har en lång tunn men rimlig beach, som har lagts till i de senaste åren, med myndigheter försöker och till stor del lyckas skapa en bra strand.Bakom stranden fastställa alla barer, restauranger och nattklubbar som är typiska för Medelhavsområdet resort städer.Detta innebär öppna sångare barer som inte kommer levande fram till 10 PM när alla går ut.Liksom några trevliga stranden frontman barer (t.ex.Cafe del mar är en rimlig kylda ut och attraktiva bar, med attraktiva personal så som hjälper) har också vissa fruktansvärda sådana, om du inte gillar några turister hårt dricksvatten kultur.Det har vissa rimliga klubbar.Halikarnas är det uppenbart som det är enorma (4000 personer). Det är också oftast utomhus och värdar skum parterna vid regelbundna tillfällen.

Den andra halvan av staden är västsidan.Detta kretsar främst kring den Marina och Yacht Club.Här är livet lite mer stillsamma butiker huvudsakligen till dem som har trappas av sina båtar.Dyra stormarknader med korrekt vin och olivolja samt det obligatoriska Helley Hanson ska kunna köpa din nya jacka.Det finns ett antal trevliga restauranger om man ser hårt nog och några bra klädaffärer.Liksom alla orterna ökar som direkt på sea front priserna.Under kvällarna finns en underbar atmosfär som ortsbor och turister som alla verkar promenade längs sea front.

Det finns många kulturella evenemang - särskilt de Ballet Festival i augusti, ett stort antal pop konserter på slottet eller i den amfiteater som har återställts i de senaste åren har byggts omkring 2 000 år sedan.

 


Bästa tillgängliga Bodrum färja biljett prisgaranti

Bästa Bodrum Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Turklines eller blå stjärna Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bodrum.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bodrum färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bodrum färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bodrum Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bodrum Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bodrum färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Bodrum vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Bodrum och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här