Bøjden färjor

Bøjden passagerare och bilfärjor

Bøjden passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bøjden till Fynshav.

Jämför alla tillgängliga Bøjden färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Bøjden bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Bøjden, Fynshav med Alstrafikken Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bojden Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bøjden Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bøjden Färjebiljetter
med Alstrafikken Ferries för färjor segling från Bøjden till Fynshav online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bøjden passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bøjden färja biljettpriset och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Bøjden

Bøjden är ansluten till ön Als med ett par små bilfärjor som körs varje timme under dagen.

Överfarten tar 45 minuter och it´s en trevlig genväg om du är på väg till Tyskland från ön Fyn.

Färjan har en liten cafeteria ombord där du kan köpa fastfood och drycker under överfarten och attraktionen är en av mer sceniska ferry åkattraktioner i Danmark.

Bøjden har under århundraden varit en viktig länk för trafik mellan Fyn och ön Als i södra Jylland.En customs house etablerades i medeltiden på klippan vid Kalvøre.

Bøjden heller ligger en lagun på västsidan av halvön av Horne mark, väster om staden Fåborg på ön Fyn.

Bojden Ferry Port

Bøjden är en liten dansk by som lockar turister främst på grund av lugn familjens eget vatten och mycket bra bra villkor för vindsurfare.Litet rum med några sevärdheter, men en trevlig liten plats att tillbringa några dagar under sommarmånaderna.

Bøjden har en liten hamn där har du en kombination av små kommersiella fiskefartyg och fritidsbåtar.

Vissa lokala livet finns oftast vid hamnen och det tenderar att vara den plats där människor hänga ut när de umgås.Det finns en fin vy över bukten nere, så det är värt att ta en promenad där.

Bøjden heller  är en av de bästa platserna i Danmark att titta på både migrera och stationära fåglar.Beläget intill färjan och undervisningen av en dam som leder till färjan.Området har platser där du kan studera fåglarna på nära håll utan att störa dem.

Byn är också värd ett av de mest aktiva traktor klubbarna i landet.IT´s en klubb för människor som är passionerade när det gäller Massey Ferguson traktorer och "bøjden ferguson klub" har flera händelser och parterna varje år.Detta är verkligen redneck Danmark på ett mycket charmigt sätt.

Nudist klubben Naturistforeningen Fyn körs campingplats Bøjden Naturistcamping vid Horne Næs på södra Funen nära till Fåborg i vackra omgivningar.Webbplatsen är en liten, mysig och familjär campingplats med en kapacitet på 35 enheter.Läs mer om www.nf-fyn.dk.

Platsen ligger vattnet vid södra Fyns skärgård.Stranden är en sten strand, men det finns en utmärkt badplats mottagningsanläggningar.Stranden kan inte rekommenderas till barn och andra människor, som inte kan simma.

Parkering vid ingången till campingplats.Adressen är följande: Sønder Hjørnevej 16, 5600 Fåborg.Dag gäster (naturists) är välkomna, en mindre avgift kommer att samlas in varje dag.Dag gäster har ingången på webbplatsen, inklusive bad och toilettes.

 


Bästa tillgängliga Bojden färja biljett prisgaranti

Bästa Bøjden färja biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Alstrafikken Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bøjden.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bøjden färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bøjden färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bøjden Färjebiljetter bil- och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bojden Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bøjden färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Bøjden vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Bøjden och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här