Bonifacio färjor

Bonifacio passagerare och bilfärjor

Bonifacio passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Bonifacio till Santa Teresa.

Jämför alla tillgängliga Bonifacio färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Bonifacio bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Bonifacio, Santa Teresa med Moby linje Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Bonifacio Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Bonifacio Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Bonifacio Färjebiljetter
med Moby linje Ferries för färjor segling från Bonifacio till Santa Teresa online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Bonifacio passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Bonifacio biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Bonifacio

Bonifacio  är en stjärna attraktion på Korsika, rita besökare från hela ön och ULT att förundras vid dess medeltida hus betänkligt nått på kanten av införande av kalksten klipporna.

Bonifacios gamla stan , med en labyrint av smala gator och historiska byggnader, byggdes av den genuesisk och är en fascinerande plats att vandra runt.Grundades 828 AD av greve Bonifacio av Toscana, är det naturliga hamnen bär en slående resemblence till Laistrygoner hem som avses i Homer's Odyssey av 600-talet F.Kr.

Bonifacio även skryter en upptagen marina fylld med imponerande yachter och fodrad med eleganta barer, restauranger och hotell, öka pulsen detta fashionabla kustnära utväg.

Lägg till detta det faktum att Bonifacio ligger nära flera idylliska, oförstörda korsikanska stränder som väl så upprörande vackra berg, och du har en nära perfekt, varierade semester destination.

Bonifacio Ferry Port
Bonifacio  åtnjuter ett utmärkt isolerade läge vid Corsicas sydligaste punkt, en smal halvö i bländande vit kalksten skapa en stad plats till skillnad från någon annan.Mycket-fotograferad haute ville, en labyrint av smala gator flankerad av hög genuesisk hyreshusen, stiger sömlöst av ren klippor som har hollowed och tvärstrimmiga av vind och vågor, medan på landsidan cleft the deep en perfekt naturliga hamnen mellan halvön och formulären fastlandet.

En tillflyktsort för båtar i århundraden, denna inlopp är nuförtiden en chic Gästhamn som attraherar yachts från runt Med.Åtskilda från resten av ön med en våg av tät Macchia, Bonifacio har upprätthållit en viss temperamentsfull detachement från resten av Corsica, och är klart mer italienska än franska i atmosfären.staden behåller Renaissance funktioner finns bara här, och dess invånare har sin egen dialekt baserat på liguriska, ett arv från dagarna när det var praktiskt taget en oberoende genuesisk koloni.

Sådan plats har dess oundvikliga nackdelar: orimliga priser, överväldigande massorna i augusti och en kommersiell cynism som är atypiska Korsika som helhet.Gamla stan utgör emellertid ett av de mest slående glasögon i Medelhavet, lätt korsar alla turist-frippery som omger den, och garanterar minst en dagstur.Om du planerar att komma i högsäsong, försök att ta sig hit tidigt på dagen innan parternas bussen anländer till runt 10 am.

Det mest livfulla Bonifacio anser från ombord på en båt i Safir-blå Bouches de Bonifacio (Bonifaciosundet). Denna fantastiska 12 km sundet kanaler mellan Corsicas sydligaste spetsen och den italienska ön Sardinien.Från vattnet verkar Bonifacios citadellet tall, sun-blekt byggnader morph sömlöst till sågade vit kalksten klipporna stiger ur havet.Inom clifftop är citadell en charmig labyrint av gränderna med en distinkt medeltida känsla.

En ren 70 m nedan, är på den norra sidan Bonifacios livliga hamn, som spiller över med café terrasser, butiker och – som Corsicas mest besökta stad – mer än några få turister under sommaren.

Flera kända webbplatser kan ses i staden, inklusive "Trappan av kungen av Aragonien" skuren i sten att nå ovan, gamla stan monument till döda; och ett stänk av attraktiva kyrkor bland de medeltida byggnaderna.

Staden är ett viktigt centrum för havet baserade fritid verksamhet sich segling och dykning.Vara medveten om att framgången för yachting är delvis på det faktum att Bonifacio är ett av de blåsigaste ställena i Frankrike!Observera att detta överskott av verksamheten och nöje betyder staden blir ganska upptagen under sommarmånaderna - inte ovanligt i många av städerna på Korsika - men fortfarande rekommenderas.

Platser att besöka nära Bonifacio

Regionen kring Bonifacio är kanske mest känd för att ha några av de mest magnifika stränderna på ön - några av bästa i Medelhavet (se även Corsica stränder) - inklusive de som är Palombaggia och Saint Giulia.Riva själv ifrån stranden att besöka:

  • Lavezzi öarna , en utsedda marina bevara, finns precis utanför Bonifacio och kan besökas med båt.
  • Platser av naturens skönhet i regionen i Col de Bavella och Alta Rocca
  • De förhistoriska platserna vid Filitosa ger Italien de Cucuruzzu och Palaghju en intressant inblick i Corsicas lång och färgstark historia.

Caféer runt hamnen är en utmärkt plats för att titta på världen gå genom, och det finns många restauranger.Det finns också en liten men intressant akvarium på den port som barn och vuxna njuta av.Promenera eller ta turister tåget från porten upp till den gamla staden längst upp på kullen.Titta igenom väggen här och ser du säd de sable, en stor del av kalksten cliff som har hamnat i havet, som är föremål för tusentals vykort.Stegen här tyckas oändliga men leder ned till en liten papperslapp Beach där du sedan kan sväng vänster att starta clifftop promenad.

Alternativt kan du köra upp till gamla stan och lämna bilen i en av parkeringsplatser av kyrkogården.Härifrån är det en plattare promenad till gamla stan, som är en härlig plats att utforska.Vyn från klipporna är superb.Du kan besöka kyrkor och vallar med smala gatorna fulla av butiker och caféer.Marina kyrkogården vid den bortre änden av cliff toppen av alla parkeringsplatser är mycket besökte som den är full av utomordentligt genomarbetade mausoléer.

Rubrik norr upp kust från Bonifacio är en serie av spektakulära sandiga vikar, alla hisnande i deras naturliga glans.Den närmast hamlet av Santa Manza, ställs 10 kilometer öster om Bonifacio.Med en familj vänliga strand och en försiktigt shelving stötta det är perfekt för barn och populärt med vattensporter entusiaster, särskilt vindsurfare på grund av att de gynnsamma vindarna.

Rondinara är en naturlig bildade horseshoe bay med fin vit sand som sluttar försiktigt i det turkosa vattnen.En helt enkelt fantastisk strand, det flankeras på ena sidan av barrträd och en skyddad natur reservera å den andra.

 


Bästa tillgängliga Bonifacio färja biljett prisgaranti

Bästa Bonifacio Ferry biljett prisgaranti

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Moby linje Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Bonifacio.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Bonifacio färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Bonifacio färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Bonifacio Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Bonifacio Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Bonifacio färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerarfartyg Färjebiljetter till och från Bonifacio vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Bonifacio och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här