Boulogne färjor

Boulogne passagerare och bilfärjor

Boulogne passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Boulogne Dover och Ramsgate.

Jämför alla tillgängliga Boulogne färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Boulogne bil och passagerare Färjebiljetter segla till och från Boulogne, Dover och Ramsgate med Euroferries eller LD linjer ferries online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Boulogne Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Boulogne Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Boulogne Färjebiljetter
med Euroferries eller LD rader för färjor segling från Boulogne Dover och Ramsgate online i förväg för att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Boulogne passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Boulogne biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

Mer om Boulogne

Boulogne , en ganska franska kuststad, nås på bara 50 minuter från Dover och allt du någonsin behöver veta mer om hur du kommer dit, var de ska handla, om att äta, sova och sightsee, är bara ett musklick eller två borta.Det är okej här på denna webbplats och utformats för att hjälpa dig att få ut mest av din daytrip, kort paus eller shopping spree i Boulgone.

Boulogne Ferry Port ligger på norra kusten av Frankrike mittemot hamnen i Dover.Det bekväma läget av Boulogne Ferry port ger enkel åtkomst till porten själv utan också till affärer och restauranger i det omgivande området.En ny väg länk från Port Boulogne tar dig direkt till de viktigaste A16 och det hela franska motorvägsnätet.

Euroferries är en hög hastighet färja operator mellan hamnarna i Ramsgate och Boulogne.Med deras våg piercing katamaran Euroferries ger den snabbaste passerar tillgängliga endast 75 minuter.Resor över Engelska kanalen till Frankrike har aldrig varit så lätt, helt enkelt boka online nu att köpa din biljett.

Boulogne Ferry Port

Boulogne-sur-Mer  är den största fiskehamn i Frankrike och så betoning, som du förväntar dig, är mycket på skaldjur och alla saker i samband med havet.Bortsett från längs kanten på porten parkeringsfickor finns också Capécure, den kommersiella hamn där fisken är auktioneras ut, frysta, saltade, rökta och allmänhet bearbetas.

I mitten av 1800-talet började Boulogne en lång rivalitet med Calais att utveckla kanalen färja handeln.Sträckan Folkestone - Boulogne utvecklades av ångbåtar som drivs av det engelska järnvägsbolaget, syd östra järnvägarna - som ägs hamn Folkestone.De körde anslutande tåg-fartyget-tåget tjänster mellan London och Paris, syftar till att rika resenärer.

För närvarande, de flesta av de färjor kör något kortare rutten mellan Dover och Calais - har Boulogne övergivits av de stora färjerederier i sin kamp med tunneln men Euroferries är i processen rviving Ramsgate Boulogne färja väg.

Shopping i Boulogne

Boulogne har massor av pittoreska butiker som hem sina kullerstensgator, särskilt i dess Grande Rue och promenadstråk rue Thiers.Fromageries (ost butiker), grottor (vin butiker) som specialiserar sig i franska viner, och naturligtvis, stormarknader och pittoreska utomhusmarknader.Boulogne, kanske har inte förvånande, sin egen pulserande fiska marknaden, så om du är på en dagstur, kontrollera att föra en Kylväskor att fylla med nyaktiverad fångad fisk och skaldjur.

Restauranger i Boulogne

Den charmiga staden Bouogne har ett överflöd av restauranger – 200 på den senaste inventeringen.Boulogne är en premier fiskehamn, så dess nr överraskning som några av sina mest eleganta restauranger specialiserar sig på fisk och skaldjur rätter.Det är också ett bra val av brasseries och även pubar, speciellt kring plats Dalton och även i den gamla stadens rue de Lille.

Gamla stan Boulogne

Överst i staden ligger "gamla stan", administrativa och religiösa centrum av staden, som domineras av Tower och kupolen av katedralen.

Rue de Lille leder från torget där rådhuset står och är fodrad med en mängd butiker och rikliga restauranger där du kan återuppliva själv innan du besöker de historiska platserna.I kryptan i katedralen, kan du fortfarande se Sten cannon bollar anställd av Henrik VIII när han belägrade och erövrade Boulogne i ett skede.

Stora vallar som byggdes i början av 1200-talet på grund av de Gallo-romersk väggarna med fyra gateways, omger denna del av staden.Från gångbanor finns en fantastisk vy över den gamla hamnen och den största staden.I ett hörn ändras på 1200-talet Château, med dess vallgravar fyllda med vatten och waterlillies, under 1500 och 1700-talen.

Boulogne har också en Natural History Museum.På stadsbiblioteket i Annunciates, kan du besöka trädgårdar och cloisters medan Maison de La Beurière skildrar livet för fiskare i olden dagar.

Det finns också en Casino, en bowling alley och två golfbanor i närheten.Totalt sett har Boulogne mycket att erbjuda, för en dagstur, en weekend break eller kanske en längre vistelse att dra upp de många nöjena till ingång du i detta charmig seaside hamn.

 


Bästa tillgängliga Boulogne färja biljett prisgaranti

Bästa Boulogne Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Euroferries eller LD linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Boulogne.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Boulogne färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Boulogne färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Boulogne Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Boulogne Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Boulogne färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Boulogne vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Boulogne och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här