Brindisi färjor

Brindisi passagerare och bilfärjor

Brindisi passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Brindisi Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxos, Vlore och Zakynthos.

Jämför alla tillgängliga Brindisi färja biljettpriser i realtid och boka de billigaste tillgängliga Brindisi bil och passagerarfartyg Färjebiljetter segling till och från Brindisi, Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxos, Vlore och Zakynthos med Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines eller Red Star Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Brindisi Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Brindisi Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Brindisi Färjebiljetter
med Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines eller Red Star Ferries för färjor segling från Brindisi till Corfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxos, Vlore och Zakynthos online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Brindisi passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Brindisi biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Brindisi

Brindisi  är en stad i södra Italien, rätt ner i "boot hälen" i den italienska regionen Apulien. 

Det främsta skälet varför du avslutar i Brindisi är eftersom du vill hinna med färjan mellan Italien och Grekland eller Italien och Albanien.

Förutom att en färja hamn till och från Corfu I Grekland, Brindisi är också hem för Förenta nationernas logistik base (UNLB). Basen är tillhandahålla resurser logistiska understödet för alla fredsbevarande operationer runt om i världen.Det finns också en färja från Brindisi Vlore, Albanien som drivs av Skanderbeg linjer.

Liksom alla portar Brindisi har sin seamy sida, men det är också förvånansvärt kokplattor, särskilt den länka porten till tågstationen och den promenade som sträcker sig längs den intressanta seafront palm-fodrad avenue.

Dessa dagar har lite ändrats förutom Brindisis pilgrimer är solen asylsökande snarare än själ asylsökande.

Brindisi slott och Ferry Port

Brindisis hamn har varit omkonstrueras, skapa nya lastkajer och nya rummet iland som används för person- och godstrafik.Det tjänar destinationer över Turkiet och Grekland, liksom destinationer i Adriatiska havet.

Porten erbjuder begränsad anläggningar. staden Brindisi har dock gott om affärer, restauranger och banker.Flera färjerederierna segla ut i hamnen till olika Adriatiska destinationer.

Staden har ett par intressanta sevärdheter som kommer att göra din väntar timmar för nästa färjan avgår trevligare.Kolla in de romerska kolumnerna och flera kyrkor.Eller kanske två av dess "berömda" tidigare invånare (Al Bano och Romina Power) kan roa du med lite musik.

Den gamla anledningen att besöka Brindisi kan ha varit att passera men Brindisi, trots vad resor böcker kan säga är en fascinerande stad med en vacker hamn som majestätiskt sveper runt staden.

Det finns många historiska minnen som Fredericks Schwäbische slott eller Araganese slottet vid ingången till hamnen eller kolumnen i slutet av Appia eller den plats där Virgil gått bort, eller brunnen där korsfararna vattnade sina hästar, eller den unika romansk kyrka av Maria Casale, att inte tala om historiska centrum med dess katedral, museer osv.

Bortsett från detta Brindisi är girted av intressanta städer som San Vito de Normanni och Carovigno med sin rika historia.Alla runt och närliggande är attraktiva olivodlingar, vingårdar och öppet, aquamarine sträckor i havet.

Staden Brindisi stoltserar med flera intressanta sevärdheter som är värt ett besök, speciellt om du har tid innan fånga en färja.

Saker att se i Brindisi 

Katedralen
En katedral romansk ursprung som återuppbyggdes år 1746 efter jordbävningen i 1741.

Norman templet
Norman tempel av San Giovanni al Sepolcro byggdes i slutet av XI-talet över en befintlig Christian byggnad.

Kyrkan S.Paolo
Kyrkan S.Paolo grundades 1322 har en gotisk struktur.Inuti finns fresk förblir från angevinske school.

Schwäbisch slottet
Schwabiska slottet byggdes av Fredrik II 1227.Det är square-formade med torn vid dess vinklar och en yttre väggen kvittning av runda torn som lagts till av Ferdinand II av Aragonien.Det är idag centrum för kommandot Naval.

Alfonsino Castle
Castello Alfonsino som daterar sig till 1445.Den är också känd som Castel Rosso och innehåller en liten inre PIR.

Porten av Brindisi färjor tjänster

Brindisi, Apulien, Italien Ferry 
Resor från Brindisi till Cephalonia drivs av maritima mina sätt Ferries.

SNAV Aliscafi tillhandahåller tjänster från Brindisi till Paxos och Korfu i Grekland.Fragline, Blue Star Ferries och Hellenic Medelhavet linjer även manövrera överfarter till Corfu.

Ett stort antal färjebolag ansluta Brindisi med Igoumenitsa (Grekland). Den grekiska ön Zante kan nås med Hellenic Medelhavet linjer.Både Adriatica di Navigazione och Hellenic Medelhavet linjer kör avgångar till Patras.

 


Bästa tillgängliga Brindisi färja biljett prisgaranti

Bästa Brindisi Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Agoudimos linjer, Endeavor linjer, Europeiska Sealines eller Red Star Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Brindisi.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Brindisi färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Brindisi färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Brindisi Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Brindisi Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Brindisi färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Brindisi vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Brindisi och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här