Caen färjor

Caen passagerare och bilfärjor

Caen passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Caen till Portsmouth.

Jämför alla tillgängliga Caen färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Caen bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Caen, Portsmouth med Brittany Ferries färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Caen Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Caen Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Caen Färjebiljetter
med Brittany Ferries för färjor segling från Caen till Portsmouth online i förväg att njuta av de billigaste tillgängliga ferry biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Caen passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Caen biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Caen

Caen , huvudstad och största stad i Basse Normandie, kanske inte är en plats där du vill spendera mycket tid.Under månaderna som strider i 1944 var Caen förkrossad, dock staden att nio hundra år sedan var Vilhelm Erövraren gynnade hemvist är imponerande.

Caen är en college stad och därmed mycket aktiva.I sommar samla turister (främst brittiska och tyska) i Normandie för andra världskriget fortfarande och minnesmärke för fred.

Caen är en modern stad, fyra femtedelar som var demoiolished 1944 och byggas upp på 1950- och 1960-talet.Några gamla byggnader kvarstår dock, särskilt kyrkor.

Dess centrala funktion är en ring av vallar som inte längre har ett slott att skydda, och även om det finns spridda spiror och konterfort två klostren och åtta gamla kyrkor, vägar och rondeller fylla de stora utrymmen där Countdown husen stod.Metoder är längs stormande körbanor genom industriell förorter, nu frodas gång efter ett inflöde av högteknologiska nykomlingar.

Caen färjor

Tjänsten färja mellan Portsmouth och Caen öppnat en möjlighet att knyta kontakter mellan de civila myndigheterna och städer av Portsmouth och Caen.Den 5 juni 1987 undertecknades ett dokument i Guildhall, Portsmouth och den Hotel de Ville, Caen den 6 juni 1987, formellt att förklara att de två städerna skulle åta sig att främja utbyte och möten mellan sina respektive medborgare i alla områden för strävan.Det har sedan dess angivna möjligheter för företag och handel, sociala och semester besök, särskilt av unga människor, Sport klubbar och arts projekt.

Varje år Lord Mayor of Portsmouth besök Caen för dagen d åminnelsen ceremonier och fastställer kransar till åminnelse av de civila och militära personal som dog från båda länderna.

Den historiska staden Caen har spelat en avgörande roll i Normandies historia sedan det grundades på 1000-talet av Vilhelm Erövraren.

Några sex århundraden efter staden plundras och bränns genom att invadera engelska arméer 1346, var Caens gamla stan planat gång under krossas bombningarna av kampanjen Normandie.Staden var bombade och ange ljus på dagen D, och när det befriades av kanadensiska trupper den 9 juli 1944, över 80% av staden hade varit jämnas spillrorna.

Praktiskt taget alla som återstår av gamla Caen är vallar runt slottet och stadens twin klostren, resten har återskapats i ett normalt utilitaristisk efterkrigstidens stil, med massor av konkreta och blek stone.

Caen är i dag en upptagen Universitetsstaden och kommersiella centrum, med en utmärkt museer, inklusive den banbrytande Caen Mémorial.Det är en användbar bas för att utforska de dagen d stränderna och närliggande Bayeux.

 


Bästa tillgängliga Caen färja biljett prisgaranti

Bästa Caen Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Brittany Ferries passagerare och car ferries biljettpriset till och från Caen.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Caen färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Caen färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Caen Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Caen Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Caen färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Caen vid våra lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Caen och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här