Cagliari färjor

Cagliari passagerare och bilfärjor

Cagliari passagerare och car ferry biljettpriser, tidtabeller, biljett bokning och information för färjor som trafikerar från Cagliari Arbatax, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani och Valencia.

Jämför alla tillgängliga Cagliari färja biljettpriser i realtid och boken billigaste tillgängliga Cagliari bil och passagerare Färjebiljetter segling till och från Cagliari, Arbatax, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani och Valencia med Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry Lines färjor online med omedelbar bekräftelse.

Jämföra, boka och betala mindre för Cagliari Färjebiljetter vid www.ferryto.se
GoogleAnpassad sökning 
 

Cagliari Ferry
Biljett priser & bokning


Boken Cagliari Färjebiljetter
med Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry linjer för färjor segling från Cagliari Arbatax Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani och Valencia online i förväg att njuta av den billigaste tillgängliga färja biljettpriset.

Det priset som du ser är det pris du betalar . Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokningsavgifter och vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar du för din valda Cagliari passagerare eller bil färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte.

Att få en Cagliari biljettpriset för färjetrafik och boka din biljett för färja säkert online Använd formuläret realtid färja bokning på vänster.Du kan också lägga till en Hotell på din destination, eller någon annanstans, till din färja biljett när de fyller i din färja biljett bokning.

 

Mer om Cagliari

Cagliari Sardinien '' s huvudstad, lätt att nå och väl värt ett besök för maklig är en stad som erbjuder en förtrollande blandning av modern urbanitet och medeltida mysterium.

Denna historiskt upphettat stad inte har gett efter för att antingen glossily heritaged eller misskött genom höga hotell, trots täta budgeten flygningarna degorgering turister från Förenade kungariket.Cagliari är i stället en kosmopolitisk arbetar stad kring ett suggestivt medeltida centrum där tavernor och restauranger vardagligen spiller ut till de många kullerstensgatorna torgen.

Cagliari ännu en sydkust arbetar hamn, livliga, blomstrande greenen liten stad som är perfekt för en Helgresor eller som en bas för att utforska den södra delen av ön.Ligger på toppen av en kulle med en fantastisk utsikt över viken Cagliari den historiska gamla delen av staden, kallas distriktet Castello (castle), funktioner två 1200-talet Pisas torn, St.Pancras tower och elefanten tower.

Den gamla delen av staden kallas Castello, ligger på toppen av en kulle med underbar utsikt över viken Cagliari.

Cagliari Ferry Port
Att komma till och från Cagliari

Valet mellan färja och flygplan är personlig, beroende på tid och tillgänglighet.

Elmas flygplats, som är ungefär tio minuter från centrum av staden, betjänas av flera flygbolag erbjuder dagliga flyg till fastlandet, andra ön platser och internationella flygplatser.Flygningar kan vara direkt eller med en mellanlandning i Rom eller Milano beroende på tiden på året.Information om direkta charterflyg till Sardinien kan erhållas från resebyråer.

Dagliga färjor drivs av den Tirrenia  företaget länk Cagliari direkt till Civitavecchia, med mindre frekvent anslutningar under veckan till och från Arbatax, Neapel, Palermo, Trapani och Tunisien.Hamnar i Olbia och Porto Torres kan nås från Genua.Det är mycket viktigt att göra bokningar tidigt, särskilt om du planerar att resa i sommaren eller under andra perioder av tung trafik, eller reser med en bil.

För turister redan i Sardinien nås Cagliari med tåg eller buss.Det finns två järnvägsnät: Ferrovíe dello Stato (nationella järnväg), med en station i Piazza Matteotti nära hamnen och Ferrovie della Sardegna (sardiska järnväg), vars station är i Piazza Repubblica.De viktigaste linjerna är: Oristano - Macomer - Porto Torres - Sassari - Olbia och Iglesias - Decimo - Siliqua - Carbonia.Offentliga busstationen (ARST) är Piazza Matteotti, nära järnvägsstationen.Det finns också pålitlig privata bussbolag.

Det finns ingen motorvägar för bilister som vill resa till Cagliari från andra platser på ön, men det finns ett nätverk av regionala och statliga vägar med varierande grad av effektivitet.Mest liknar en motorvägen är SS131, även kallad Carlo Felice (efter Savojen kungen som främjat dess konstruktion). Sassari och Porto Torres ansluter till huvudstaden med utgångar i Nuoro, Iglesias och Olbia.

Cagliari turistattraktioner

Katedralen , återställs på 1930-talet förvandlar tidigare barock fasaden till en medeltida Pisas-stil fasad, det är nu mer besläktad med kyrkan ursprungliga utseende.

Palats i landstingen (Sardinien-palatset guvernör före 1900).

Det sardiska arkeologiska museet är den största och viktigaste fokuserar på Sardinien förhistoriska Nuragic civilisation.

Basilikan i San Saturnino är en av de viktigaste paleo-kristna monument på Sardinien.Byggdes det femte århundradet som den är tillägnad San Saturnino, Martyren dödade under Diocletianus regeringstid.

Our Lady of Bonaria helgedom , ett kloster byggt av aragonesiska 1324-1329, har en gotisk portal i fasaden och en trä staty av Madonna inuti.Statyn var kastat av spanska fartyg, landar på fötter Bonaria kullen.Klostret av klostret är hem för det Marinery museet.

Romersk amfiteater , ett vittnesbörd av romerska dominans, är huggen i ett block av kalk-stone rock.Amfiteatern etapper fortfarande utomhusmarknader operor och konserter under sommaren.

Historiska Cagliari

Tornar högt över Cagliari är museet citadellet, värt att ägna tid i inte bara för de fantastiska artefakterna antika kulturer inrymt i det, men också på grund av dess subtropisk trädgård med sina inspirerande Panoramor av laguner och saltvatten sjöar.

Vad bör också inte missa är Cagliaris fiskmarknad, Mercato di San Benedetto, vars medley av sevärdheter och ljud är verkligt oförglömlig.

Tack vare sin långa och händelserik historia, Cagliari  är en skattkammare av fascinerande arkitektur.Denna hamnstad grundades den sjunde århundradet f.Kr av fenicierna.Det finns inget bättre sätt att visa Cagliari än från sailor's utsiktspunkt, genom närmar sig staden från havet.Cagliaris massiva slott torn majestätiskt luftledningar.Mellan hamnen och slott ligger Cagliari's marina ligger i distriktet gamla hamnen.

Inte bedras av dim, smala gatorna och gips falla ned i fasader.Detta är ett pulserande distrikt, särskilt Via Sardinien, som är fylld av restauranger, från blygsamma, trassliga trattorior gourmet anläggningar.En sak är säker: det finns en plats inställning i gatan för varje smak och plånbok.

Den gamla staden är en underbar plats att promenera och utforska Cagliaris många butiker.Den viktigaste shoppinggatan Via Roma, är fylld av cool, skuggade arcades; shopping på Via Manu är också enastående.

 


Bästa tillgängliga Cagliari färja biljett prisgaranti

Bästa Cagliari Ferry biljettpriset garantin

Bästa prisgarantin -Vi erbjuda alltid dig vår lägsta tillgängliga Tirrenia Ferries eller Grimaldi Ferry linjer passagerare och car ferries biljettpriset till och från Cagliari.Det finns inga dolda extras eller överraskningar som extra bränsle tilläggsavgifter eller bokning avgifter och vi också vi tar inte ut du något extra för att betala med ett Visa Electron-kort.Det pris vi citerar för din valda Cagliari färja biljett ombord boende och fordonets typ är alla betalar du, och det är ett löfte!

I osannolika hittar du samma alla allomfattande Cagliari färja biljett billigare i broschyren av andra researrangör som vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att slå detta pris eller ger dig möjlighet att ansöka om bidrag.Boka Cagliari Färjebiljetter bil och passagerarfartyg vänligen Klicka här

 

Klicka här för att kontakta-Cagliari Ferries kunden vård teamet på ferryto.se

Kunden vård, telefonförsäljning & kontakta oss 

Vid FerryTO.se kan du få levande Cagliari färja biljettpriser, kontrollera tillgänglighet och boken bil och passagerare Färjebiljetter till och från Cagliari på vår lägsta tillgängliga biljettpriset.

Ferryto.se är en del av världens största online färja biljett distributionsnät tillhandahåller möjligheten att boka över 80 stora europeiska färjerederier inklusive Cagliari och över 1 200 andra färja vägar i hela Förenade kungariket, Frankrike, Spanien, Irland, Holland, östra Europa, Medelhavet, Östersjön och norra Afrika.

För mer information, svar på vanliga frågor eller kontakta oss direkt vänligen Klicka här